Quantcast
Борисов яхна джипа, за да нагледа строителните работи из Перник | СЕГА
facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / България

Борисов яхна джипа, за да нагледа строителните работи из Перник

Премиерът направи автотур из града в компанията на кмета Владимиров
Обновена
1 361

За много кратко време в тази криза ще произлязат само добри неща за Перник. С държавна помощ в града се подменят водопроводите, най-критичната инфраструктура вече е обновена, завършени са строителните дейности на връзката София-Перник на пътен възел „Марина бара“, улиците се асфалтират, а язовир "Студена" е почти пълен. За близо месец построихме водопровода между Перник и Мало Бучино, който осигурява вода за близо 30 000 души. За местната власт най-важна е инфраструктурата. Ако десетилетия по-рано всеки е правил по един етап от подобни проекти, сега нямаше да са необходими 12 милиарда лева за смяна на водопроводите в страната.

Posted by Boyko Borissov on Friday, May 22, 2020

Премиерът Бойко Борисов отново подкара сам служебния джип - този път за да нагледа положението в Перник. Придружаваха го кметът Станислав Владимиров, министърът на финансите Владислав Горанов и зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков. От време на време шофьорът спираше, за да си поприказва с местни хора - работници и случайни минувачи.

Бдителни зрители на видеото и читатели на в. "СЕГА" веднага отбелязаха, че водачът на джипа  този път е с колан, но и той, и придружаващите го не носят предпазни маски. 

 

Кметът като домакин бе настанен на предната седалка. Той даваше разяснения за водните проблеми на Перник и за решаването им - за водопровода и язовира, за алеи и чешмички, и отговаря на въпросите на премиера, допълван от Нанков. 

Дали вече са намалели загубите на местното ВиК  след осигурените от правителството пари и предприетите мерки за ремонт на тръбите -  какво показват водомерите, попита премиерът.  Кметът Владимиров не даде конкретна инфомация, но зам.-министър Нанков побърза да обясни, че освен течовете по старата ВиК мрежа има и много кражби на вода. Станислав Владимиров потвърди и разказа за цяла махала, която се била прикачила незаконно към тръбата и си черпела вода, без да я плаща.  "Не знам как са го направили", поясни кметът. 

"Както сте го подкарали, ще трябва да се явяваме с обща листа на изборите - "За Перник", пошегува се Бойко Борисов, доволен от добрия синхрон в общуването между кмета, който е бивш депутат на БСП,  и зам.-министър Нанков (ГЕРБ). 

Ключови думи:

Бойко Борисов, Нанков
19

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Бойко Борисов е с COVID-19 и е на домашно лечение

26.10.2020

Обновена

34478 257
Радев: Аз с Божков пури не съм пушил

16.06.2020

Обновена

ТАНЯ ПЕТКОВА

13111 146
Борисов няма да иска проверка на скандалния запис

15.06.2020

Обновена

11659 53

Коментари

bay Dragan

Чакаме да каже някаква глупост и Го почваме.

Курти влезе

И държи неправилно волана!

Flamand

Чакаме да каже някаква глупост и Го почваме.

Че какво ще чакате, почвайте си го направо. Току-виж се уплаши, като го почнете и подаде оставка. Или поне кръвно да вдигне. И да не се съобщи нищо, вие ще си знаете, че като го почнете, той ще се уплаши и ще вдигне кръвно, значи може и веднага да се радвате.

Беден Бохем
снимка на Беден Бохем

Шофьорът на държавата.

Жалкото е, че и книжката и уменията  му са на любител, а имаме нужда от професионалист.

:) 

Дет викат:

"Предпочитам да работя с пияни професионалисти ,вместо с трезви идиоти"

Zmeja

Демонстративни, безсмислени, скъпоструващи мероприятия с цел да покажат колко много работят. 

Когато на Айнщайн му притрябвал нов асистент, заръчал да му намерят умен и работлив, ако не намерят такъв да му намерят умен и мързелив, но в никакъв случай глупав и работлив.

KTP

На този изтъркан и евтин ПиАр номер се връзват само тези с които Борисов добре се разбира... щото и той бил такъв. 

Между другото, вчера го предвидихме това. Накъде е тръгнал, къв Видин ли?

KTP

А, Перник било... че по-близичко... 

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

Демонстративни, безсмислени, скъпоструващи мероприятия с цел да покажат колко много работят. 

 

Нормално! Как иначе бахурите ще разберат, че "работи", за да заявят в хоремага "той поне прави нещо". Няма значение какво прави - прави "нещо".

Zmeja

А колко народ се храни от тези "инспекции"! Осигуряване на трасета за придвижване на джипа, охранители, мисирки, телевизионери, вестникари... Това си е цял индустриален отрасъл. Грижи се човекът!

lalluger

Станислав Владимиров потвърди и разказа за цяла махала, която се била прикачила незаконно към тръбата и си черпела вода, без да я плаща.

 

Стига бе! Да не са отново цигани? Не мога да повярвам. Значи когато не убиват и изнасилват пенсионерки крадат вода, което за тях си е направо трудов стаж. Интеграция докато не остане българин на територията, нали Бойко?

mi6osp.

Единствената цел на инспекцията е демонстративно осигуряване на възможност на финмина Влатко да не присъства на обсъждането на промените по ДДС в НС. 

Zmeja

Точно това смятах да напиша.

Но "аз съм прост и вие сте прости, и затова се разбираме". А на здраве!

Звън®
снимка на Звън®

Сериалът "Една Тиква, една джипка и една Севда" продължава упадъка си, демонстрирайки творческа немощ и липса на нови хрумвания. Нищо запомнящо се не откриваме в новата серия. Все пак в нея за първи се снима прохождащият в занаята Владимиров, от пернишката школа за порноактьори. Другите участници са ни добре познати - двамата класически пишколапи Владко и Николайчо. Виждали сме ги многократно в ролята на пажове, която те изпълняват със старание и подчертано бездарие. Операторката Севда също е в творческа криза. Не показа нищо ново, освен че този път експериментира и снима подчертано без гащи. 

 

За да повиши рейтинга на сериала, Нова телевизия организира томбола. Участниците трябва да познаят кои ще са пътниците в новата серия и къде ще се поразходят. Победителят ще получи право на разходка с джипката. Шофира Тиквоний I Хипертоник. Останалите пътници ще посочи победителят, който ще има право на вечеря със Севда. Романтичното приключение ще завърши със сутрешна закуска в леглото. Чие ще е леглото - ще разберете ако гледате Нова телевизия.

lalluger

😂

nebenebe

Таман се питах къде се загуби тоз чиляк. Бях готов да почна да се тревожа.

...........................

Добре раздрусал задниците на бушоните. Че и спрял да поговори с матриала.

.....................

От време на време изтървавам нишката. Коя ли ще е тая Севда? Ма кат' не живее човек в София, така е, не мож знай всичко. Иначе севда е мерак, знае се.

Звън®
снимка на Звън®
Ето я Севда (Севдалина Арнаудова). На снимката е с шапка дизайн на Ирина Сардарева, модел "Сподели го на шапката ми". Под връхната си дреха е съвършено гола:Завършила е журналистика и школата в Ньой сюр Сен за операторско майсторство, департамент "Еротични и порно продукции". Пробвала се е и като актриса, но без успех. Единствената й запомняща се роля е в порноновелата "Обрязаният заек или двата джоба шлифера". Там играе в епизодичната роля на инкасаторка от ЧЕЗ. В полунощ влиза в луксозна кооперация за да отчете електромерите. Вижда я един от обитателите - елегантен, богат и неотразим красавец. Той й помага да запише показанията на електромерите, като през това време я обладава три пъти. Оказва се, че красавецът е робот-андроид, произведен във фабриката в Гуанджоу за надуваеми хуманоиди. Инкасаторката го заразява с трипер, а по-късно Интерпол го обявява за издирване.
MAPOH

Това премиер ли е, или тираджия? Абсолютен клоун. Оставка👎

KTP

За съжаление сега "управляващият" ни политически "елит" лъха на един задушаващ провинциализъм и парвенющина... постоянно се докарват пред чужденците и началниците, а към собственият си народ се отнасят с наглост и презрение. Тези нещастници даже не подозират колко са жалки в очите на всеки нормален българин... но за тях нормалните не са цел, целият този цирк си има една простовата и доверчива публика, която вярва повече на телевизора отколкото на собствените си очи. 

Към тази своя публика Борисов се отнася като към слабоумни, говори им като на слабоумни, командва ги като слабоумни, плаши ги като слабоумни... и моят извод е че те май наистина са слабоумни.

nebenebe

Тая Севда трябва да е доста порастнала. Туй име малко старомодно иде веч. А пък сушена скумрия избягвам.

.........................

Абе някои хора имат доста принизени критерии. Една капа и едни зъби не стигат. Погледът е много важен. Със секс се занимавала, казваш. Тцъ, тцъ, тцъ.

Влез или се регистрирай за да коментираш