facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / България

Доган разговаря с протестиращи, прати им сладолед

Протестна проява ще има и на Алепу днес
Обновена
13 077

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган се показа на оградата на сарая си в парк "Росенец", където проведе импровизиран разговор с протестиращите. От излъчването на живо се чува само, че Доган отговаря кратко на въпросите с "да" и "добре", включително и на въпрос: "Ще махнете ли Борисов и Гешев?"

"Желая ви успех", заяви той накрая, помаха на протестиращите и се прибра в дома си. След това им изпрати и кошница със сладоледи.

 
ДОГАН ПРОГОВОРИ: Ще свали ли Борисов от властта?

ДОГАН ПРОГОВОРИ: Ще свали ли Борисов от властта?

Posted by Телевизия Евроком on Saturday, August 8, 2020

В момента на прочутата плажна ивица до сарая се провежда проява със заглавие “Догансарай бийч фестивал”. Мотото е “Искаме Доган да уволни Борисов”. Група граждани събират камъни, с които да построят кула и забият българското знаме. Издигнат е и голям транспарант, на който пише „Оставка Борисов!". Засега хората са малко.

Протестна изява е планирана вечерта и до хотела-стена на Алепу. И там ще се събират камъни - за да се изпише с тях „Оставка“. Инициативата е подкрепена от организациите „Правосъдие за всеки“, „За да остане природа в България“, „Да запазим Корал“, „Бетономорие“ и др.

Ключови думи:

протест, Росенец, Доган, Алепу
67

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Посрещнаха Караянчева с яйца и цинкови кофи в Благоевград

29.09.2020

20875 56
Бабикян: Политически дебилно е мисленето, че светът свършва с теб

27.09.2020

3133 93
Отровното трио даде подробности за ремонта на дома на Гешев в Бояна

25.09.2020

Обновена

7626 37

Коментари

Страници

nafta

“Искаме Доган да уволни Борисов”

Това би трябвало да е последното нещо, което да искате. Ако ме разбирате де.

Сладур

У България пък една камара магистрали, пречиствателни станции, санирани блокове, хора с по-високи заплати искат Бойко да остане... барабар с международната общественост без Рашата..Китай и Бангладеш

Evasion

Емиии... не става само с крещане, требе и акъл... Искането за упражняване на вот чрез възможност за електронно гласуване от чужбина не обслужва баба ми, а ДПС...

Тъмно пиво

  На 28:

Едва ли. Колко изселници имаме в Турция? 300 000? 500 000? Не забравяйте, че има 2 000 000 българи зад граница и около 90% от тях нямат друга възможност да гласуват.

Каубой
снимка на Каубой

Пък кат са са засилили ексик! Спомен от мадрида града 2000 годин.Та искаме си царя врещяха червените нелегални. При проверка на полицията 90 процента без право на пребиваване. Защо ли полицията от Мадрид ги пусна да гласуват тогава в Родното посолство?

Джиджи

Та искаме си царя врещяха червените нелегални.

То па един ЦАР ... 😏

stormbringer99

До 1 .... ми кой да го уволни?

риболовец 5

   Доган -- цар/султан/ на България!?

   Щом отиват да му се молят...

Тренд Петков

Рибкеловец...ти ми кажи. Ха да мислим заедно...Ако ти си обикновен гражданин,какъвто си ти ,но и Доган,не си почетен председател ,а той е...тук фишката е в почетен,това не е реален, а уважаем предишен председател...не на нещо от общонационален интерес, а на малка група от българския народ,около 6-8 процента, сиреч не преобладаваща.... А властта,сиреч Борисов, като мин-председател и подчинените НЕМУ министри,той ги избира,и уволнява,поне по дефиниция, правят така, че всячески да намерят начин да прехвърлят милиони в негова полза...А сега си задайте въпроса защо....Защо им е нужно да елиминират ДЪРЖАВНАТА електростанция да получава пари за студен резерв?...Но частната,    и да не се лъжем ненадежната да ги получи!...пари за да не работиш...брилянтно измислено. Така всеки,и селския идиот би  станал крупен бизнесмен....Ма да се върнем на земята...тези пари са откраднати,  да... откраднати от нас, ...нарочно, за да ги вземе Доган.   ЗАЩО ГО ПРАВЯТ?  или делят награбеното, или ги рекетират с разкрития...и в двата случая има престъпление...НООО...  Гешевци не могат да направят този извод....ЗАЩО? 

nafta

Защо им е нужно да елиминират ДЪРЖАВНАТА електростанция да получава пари за студен резерв?

Въпросът е елементарен. Държавната електростанция работи на 100%, за да може да са ви ниски цените на еленергията. Студен резерв означава да имаш мощност, която не работи, но е готова да се включи в еленергийната система, ако се получат временни претоварвания, аварии на работещи мощности и т.н. Съответно, ако на държавната електроцентрала се даде т.нар. студен резерв, то това ще означава, че едни 20% от нейните мощности няма да работят, за да имат готовност да се включат, когато това стане нужно.

Друг е въпросът защо ТЕЦ Варна беше даден на Доган, дали въобще има готовност да се включи в системата в зададеното от закона време и др.под.

Тренд Петков

Въпроса изобщо не е елементарен...елементарно е твоето замазване на нещата...Изобщо не е вярно,че мощностите винаги са натоварени на сто процента...това го решава АСО , те са диспечера..те решават. На сто процента работи само АЕЦ...Другите са допълващи...Години наред, преди врътката заради Доган, на всички е ясно че за да му  да му се подари центалата един вид, именно Мариците са били резерв...това умнико кво ти говори? Вчера могло, днес за да угодиш, вече не могло...тъпичко както и да го погледнеш....Та най-добре се скрии от където изпълзя

nafta

Допълващи са, разбира се. Мариците са били резерв преди затварянето на четирити блока на Козлодуй, след това работят на малка мощност само пролет и есен, когато се прави профилактика на блоковете. Зимата централата работи на максимум, а нуждата от "студен" резерв е точно през зимата. Е, и при някоя авария в някой от блоковете на Козлодуй. Умнико. И, ако не знаеш, държавна е само ТЕЦ 2. Другите много умно не са държавни. Ако под резерв имаш предвид, че са се използвали ТЕЦ 1 и 3.

Отивай да надуваш дудука пред сараите.

nafta

Ето ти още нещо умно. Официален документ от 2010г.

https://www.cez.bg/bg/novini/412.html

А това пък е от 2008г.

https://parliament.bg/bg/parliamentarycommittees/members/167/reports/ID/1199

Аман от широки специалисти!

Светозар

Сега е момента най-големите български патриотиКрасимир Каракачанов (въоръжен с жълта торба Била), Валери Симеонов (въоръжен със сак, взет от бабичка) и Волен Сидеров (въоръжен с бяла ПВЦ масичка), да отидат в Росенец сарай, да хванат под мишниците г-н Ахмед Доган и да го измъкнат победоносно през живия плет на сарая.

Каубой
снимка на Каубой

ДС наместник и дребна рибка. Стане ли печено, татарчето ще е първото на скарата.

stormbringer99

Рибар 8 ....Султан е титла на монарх предимно в Ориента. Цар е титла на монарх предимно в православни монархии. Доган като агент на КГБ и момченце на Императора значи е цар. 

Звън®
снимка на Звън®

Днес следобед на Догансарай бийч ще се проведе конкурс за най-яка плажна дупара. Наградата "Давул гиби гьотлер" е осигурна от самия Ахмет Доган.

mamut

гьот-ед.ч./лер-мн.ч. давул гиби- гъз като барабан/тъпан . за барабанче- тамбур - гьот тамбур гиби

TheCrusader
снимка на TheCrusader

Напълно подкрепям правото им да протестират по подобен начин. Бих им препоръчал да докарат мощни уредби и да пуснат от любимите парчета на Деси.. много хеви метъл до откат. Нека и Доган да ги чуе.

Аладар

Не фест а серенада.

Доматите и краставиците узряват бързо.

Under_My_Thumb

Борисов в Сарая след конференцията

Премиерът Бойко Борисов е бил на неофициално и не е ясно дали приятелско посещение в дома на почетния председател на ДПС Ахмед Доган - т.нар. Сарай, научи 19 минути от 3 абсолютно независими източника. Според информацията ни това е станало скоро след конференцията на ГЕРБ, чийто смисъл така и не се разбра, но заради боя над журналист, адвокат и икономист от охраната на форума и на други по-раншни събития на партията стана повод САЩ и ЕС да отправят повече от сериозни предупреждения към българската власт, каквото е дошло и от трети страни. Премиерът не е изглеждал в обичайното си добро настроение, не е заснел срещата в своя колоритен фейсбук канал  ...

stormbringer99

Посещението при Този Дето Раздава Порциите е продиктувано само от едно. Заради един въпрос  - ще има ли още порции или купонът за Борисов приключи? 

Нафарфор

Ходят да му кудкудякат пред оградата: и ние искаме бъдеще за България, световен мир и титла от мУндеала. Жалка картинка! Вместо да го питат кво прави в незаконния/ неактуван строеж му правят PR.

stormbringer99

Е нафарфор.....ти го попита! От дивана.... :-)))))

Сръчко

Зализаното педалче от клипа го удари на молба.

Деа и смотаняците, деа!

 

 

Бравонавас

За разлика от тебе, момчето е добре възпитано, с добър речник и израз. Какво трябваше да направи? Да псува и го набива като министър председателят ни? Да го дърпа и обижда като единият му коалиционен партньор една възрастна жена на границата? И какво щеше да постигне с това? Мога да ти кажа, че това му отношение оказа много по голямо влияние върху Доган, отколкото ако се бе държал като простак. И накрая да ти кажа, че ние които не сме живяли при предишният строй искаме само върховенство на закона и ме може да ни манипулирате с някакъв болен антикомунизъм, русофилстео, русофобство , туркофобия и т.н.

stormbringer99

БРАВОНАВАС... браво на теб!!! Сръчко е сръчен в псувните, както се вижда.

д-рХ

Ами... явно ... ще мине известно време... докато се върне достойнството на този смачкан народ...

noooo1

Да.... Добре... Очаквам довечера БайХ да участва в протестите, без гавазите си, за сваляне на мутрите от власт.

Stоrmbringer

Ха така! ДБ и Хр. Иванов-Бойкикев нали искаха да премахнат "модела Доган", да му отнемат възможността да разпределя порциите? Нали затова искаха да свалят ББ и Гешев, защото са част от този модел? И какво стана? Делегация от активисти на ДБ отишли коленопреклонно при Високата порта в Росенец, за да изразят верноподаничеството си на падишаха, да му благодарят, че великодушно им разрешил да си пекат гъзовете край неговия дворец и да го помолят да свали великия везир и баш-заптието! А моделът да остане, тъй като те, естествено, ще бъдат заменени с други негови доверени хора!

 

Баси падението! И дори не се усещат, ДБ-илите психясали, че с това легитимират Доган като некоронован султан на България!!! Сгуги, Пиво, Памфуций????

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш