Quantcast
Младеж стреля 8 пъти със закани към жена в Студентски град | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / България

Младеж стреля 8 пъти със закани към жена в Студентски град

Той се обърнал към нея с думите „Ще те застрелям! Това ли искаш!“, твърди прокуратурата
3 891
 Илияна Кирилова

22-годишен младеж се закани на жена, насочи срещу нея пистолет и стреля 8 пъти без да я засегне в Студентски град. Това става ясно от официално съобщение на прокуратурата. От него става ясно, че срещу мъжът се води досъдебно производство за закана с убийство.

На 12 юни 2021 г. около 03,55 часа в гр. София,  ж.к. „Студентски град“, обвиняемият Д.С. се заканил с убийство на Б.В. с думите: „Ще те застрелям! Това ли искаш!“ и насочил към нея пистолет, като произвел осем изстрела, пише държавното обвинение

Според Нова тв стрелецът е бил в нетрезво състояние и търсел някого в блок 12. Домакинката не искала да го пусне и затова той стрелял по нея.

В хода на разследването са събрани доказателства, че деянието е извършено от Д.С., на 22 години. Изготвено е постановление за привличането му към наказателна отговорност, като му е повдигнато обвинение.

Предвид високата обществена опасност на деянието и дееца, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвиняемия за срок до 72 часа. Освен това ще бъде внесено искане в съда за земане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Още

Прокуратурата обвини бащата на футболиста Георги Йомов

18.05.2022

Обновена

1516
Путин предложи военна помощ за бензиностанцията на Околовръстното
Френски полицаи застреляха двама души в центъра на Париж

25.04.2022

3537