Quantcast
Освиркаха Бойко Борисов в Дупница | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / България

Освиркаха Бойко Борисов в Дупница

Бившият финансов министър Владислав Горанов отново е до лидера на ГЕРБ
Обновена
37 893

Днес е празникът на българския лекар-Денят на свети Иван Рилски Чудотворец! Аз съм готов да подам ръка на всяка партия, която застане до лекарите и призове българите да се ваксинират. Необходимо е да постигнем по 50-60000 ваксинирани на ден. Да следваме примера на Америка и Европа. Само това е начинът да излезем от кризата. Нужно ни е обединение, за да преодолеем кризата!

Posted by Boyko Borissov on Tuesday, October 19, 2021

Освен с аплодисмените от своите привърженици, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов беше посрещнат в Дупница от освирквания и подвиквания "предател" и "не те е срам". Бившият премиер отиде в града по случай празника му. Заедно с него бяха Томислав Дончев и Христо Терзийски, а на заден план и бившият финансов министър Владислав Горанов.

"Не се поддавайте на провокации... Платените от "Да, България" - няколко човека от Благоевград", посъветва Борисов своите симпатизанти. Той смята, че "в момента трябва да се търси обединение, а не разединение, поради което Румен Радев вече не може да заема поста на президент".

"Последната дума на хората трябва да бъде победа и да се мразим. Готов съм да подам ръка на всяка партия, която застане до лекарите и се ваксинира. Стига да направим 50-60 хиляди ваксинирани на ден", каза още бившият премиер, който миналата пролет през март насред третата вълна на пандемията отвори моловете, училищата, ресторантите и тогава за месец загинаха 3000 души. И ваксини нямаше, защото бяха блокирани за изборните комисии. Борисов не пропусна отново да обвини служебния кабинет, че само за 6 месеца е съсипал "това, което ние години градяхме".

"Трябва да се срамуваме от това, което Радев и Кацаров направиха. Сутринта учениците няма да ходят на училище, а довечера могат да са в дискотеката", възмути се Борисов.

 

Още

Радев засега ще държи юмрука си в джоба

01.12.2021

ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ

3717
Борисов се цупи, че не го искат в следващо управление

27.11.2021

18658
Избирателите предупредиха за последно политиците

26.11.2021

ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ

3223