Quantcast
Селфи с Пеевски коства на Панев зам.-шефското място в ПГ на ДБ | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / България

Селфи с Пеевски коства на Панев зам.-шефското място в ПГ на ДБ

3 010
 Снимка: Интернет

Депутатът от "Демократична България" Владислав Панев, който си направи в четвъртък селфи в парламента с депутата от ДПС Делян Пеевски и отнесе много критики, както от средите на зеленото движение, към което принадлежи, така и от средите на ДБ, е подал оставка като зам.-председател на парламентарната група, предаде Би Ти Ви.

След като бе порицан в социалните мрежи за снимката си, Панев се извини официално на страницата си във "Фейсбук", "че е предизвикал такива негативни реакции с постъпките си, оценявайки я като грешка".

"Очевидно е, че съм сгрешил. Логиката ми беше снимка със символа на корупцията в България. Човекът, който е отговорен за медийния монопол в страната, срещу който говорих вчера от трибуната на парламента. Човекът, който носи отговорност за фалита на КТБ. За разграбването на "Булгартабак". Символ на завладяната държава. Да, снимал съм се и пред къщата в Барселона. Пред хотел Берлин. Пред други символи на модела Борисов-Пеевски. Снимката днес беше поредния символ на това, което трябва да отхвърлим.

Включително чрез прозрачност. Пеевски е в парламента. Всички го виждаме там. Снимката не е правена по ъглите, в тайни офиси или кафенета. А пред журналистите. Защото държа на прозрачността в действията", написа още Панев.

 

Още

Изненада: ДБ увеличи гласоподавателите

03.10.2022

Обновена

12327
Хроника на една комуникационна мъгла
Неравенствата в училище се оказаха трудна тема за партиите