Quantcast
Слави: Брут щеше да води листите на ПП, ако бяхме в Римската империя | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / България

Слави: Брут щеше да води листите на ПП, ако бяхме в Римската империя

Никой не обича предателите, освен “Продължаваме промяната”, коментира лидерът на ИТН
5 383
 стопкадър 7/8 тв
Слави Трифонов

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов отново упрекна бившите депутати, които се отцепиха от партията, че са се продали за пари и постове на "Продължаваме промяната". "Кирил Петков и Асен Василев са толкова почтени, че ако бяха нови и самопровъзгласили се за почтени политици в Римската република, щяха да сложат за водач на листите си Брут. Просто никой не обича предателите, освен “Продължаваме промяната”. Което пък говори красноречиво какви хора има в “Продължаваме промяната”, пише Трифонов във фейсбук пост.

Поводът е новината, че част от отцепниците от ИТН ще са в листите с кандидат-депутати на ПП на предстоящите избори през октомври. "А някои от тях даже щели да бъдат водачи на листи. Най-новият политически номад в българската политика Радостин Василев например е спряган за водач на листата на “Продължаваме промяната” в Габрово. Какво нещо е иронията на съдбата! Мисля, че няма по-подходящо място за един доказан предател и жалък службогонец от водач на листа в града на хумора, сатирата и забавата. Шегаджиите от Габрово вероятно гледат на тази номинация като продължение на прочутия си фестивал", коментира Трифонов.

"Какво стана с прословутата им декларация за почтеност? Какво стана със заявката им, че няма да приемат при себе си хора, членували в други партии? Това ли е поредната им лъжа и поредното им лицемерие?", пита още лидерът на ИТН.

Днес бившият министър на спорта Радостин Василев съобщи пред bTV, че в момента води разговори с "Продължаваме промяната" за евентуално участие на предстоящите избори. "Възможно е и други колеги, които са част от гражданското движение, да се появят в "Продължаваме промяната". Водим разговори от седмица-десет дни, може би до ден-два ще има официална информация", посочи Василев.

Според него ИТН е част от историята. "Надявам се да не се появяват повече такива субекти, които поставят държавата на колене", категоричен е бившият министър на спорта.

 

Още

Депутатите одобриха безплатни учебници без наличен бюджет
Президентската република е поредната шарлатански пробутвана надежда

07.11.2022

ДИЯН БОЖИДАРОВ

3134
Радев: Нидерландия е все повече изолирана

21.10.2022

Обновена

7969