Quantcast
"Тъпи и прости" комсомолци на ГЕРБ разгромиха народа в клип | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / България

"Тъпи и прости" комсомолци на ГЕРБ разгромиха народа в клип

Вместо да се занимава с програма и проблеми, младежката структура на партията дебелашки осмя българите
47 699
 Фейсбук
Кадър от клипа, чрез който младежите от ГЕРБ разгромиха предизборно народа.

Скандално видео сътвори младежката структура на ГЕРБ. На него активисти с жар разгромяват негативните коментари срещу партията в социалните мрежи. Целенасочено са подбрани статуси с правописни и стилистични грешки, за да бъдат иронизирани. Клипът е качен вчера на профила на ГЕРБ - София във "Фейсбук". Така вместо да популяризират програма, да съчувстват на изключително многото проблеми на българите, да съдействат и търсят решения, комсомолците на ГЕРБ разгромиха собствения си народ четири дни преди парламентарния вот.

Видеото е озаглавено "Младежи ГЕРБ отговарят на хейт коментара". Изразът "Младежи ГЕРБ" е под формата на графичен символ. И макар претенцията на клипа е да бъде осмяно простолюдието, самите младежи допускат в заглавието грешка. Семантичното съдържание на графичния символ е "Структурата на младежите на ГЕРБ", което означава, че няма как глаголът после в изречението да е в множествено число.

Клипът е пълен с простовати дебелашки шеги. Човек например пише на герберите, че трябва да влязат в затвора. Активист от видеото отвръща, че живее до затвора, със сигурност негов познат работи там - "Пак се уредихме!...".Друг човек се оплаква: "Последни сме по бедност". Контриран е със забележката, че е объркал "бедност" с "богатство". Трети пише, че герберите трябвало да бъдат хвърлени в канавката, а отговорът е, че покрай многото магистрали наистина има много канавки.

"Хем тъпи, хем прости, хем крадливи, хем корумпирани и нагли!", твърди за ГЕРБ пореден човек. И той е иронизиран, след като в изречението няма нито една грешка.

Видеото:

 

👀Това са бъдещите министри, депутати и кметове на ГЕРБ, ако ги допуснем отново до управлението. Вижте младата "интелигенция" на ГЕРБ в цялата им нагла и глуповата прелест. Препоръчвам да изгледате докрай тази 6 минутна постоянна обида за интелекта от арогантност, отчайващо глупави шеги, самозабрава и неадекватно поведение. Това ли са държавниците на България, които искаме? Тази интелектуална утайка ли е елитът на нацията ни, който трябва да ни води в бъдещето? 🛑НЕ! Гласувайте в неделя, за да не допуснем тази агония да продължи до безкрай!

Posted by Boris Bonev on Wednesday, March 31, 2021

 

Още

Появиха се съмнения за отравяне на Миню Стайков в ареста

10.05.2021

Обновена

9253
10 предстоящи акции на младите герберони

05.05.2021

Г-н БАЛЕВ

5782
МГЕРБ се реорганизира в Орден на незаспиващите