Quantcast
Две обвинения са повдигнати на актьора Явор Бахаров | СЕГА
facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / Култура

Две обвинения са повдигнати на актьора Явор Бахаров

Той е на свобода срещу 5000 лв. гаранция, след като бе заловен вчера да шофира след употреба на алкохол и дрога
3 588
 БГНЕС
Явор Бахаров (вляво) излиза от ареста в Банско.

Две обвинения са повдигнати на актьора Явор Бахаров, който вчера беше арестуван в Банско да шофира след употреба на алкохол и наркотици. Това обяви районният прокурор на Разлог Ружена Кондева пред сайта dir.bg. Едното обвинение е за шофиране след употреба на алкохол в условията на повторност, тъй като актьорът има вече присъда за същото провинение, обяснява тя. Направената проба с дрегер е показала 1,3 промила алкохол. Очакват се резултатите от кръвната проба на Бахаров, които ще бъдат готови до дни.

Полевите тестове за наркотици, които са направени на 34-годишния актьор са отчели наличието на кокаин и канабис. Затова и второто обвинение е за шофиране след употреба на наркотични вещества. На Явор Бахаров е наложена мярка за неотклонение "парична гаранция" в размер на 5000 лева. 

Явор Бахаров е осъждан вече три пъти, допълни Кондева. Първата му присъда е от 2013 г. за хулиганство. Три години по-късно Бургаският районен съд го признава за виновен за шофиране след употреба на алкохол. Третата присъда е произнесена през март м.г. от Софийския районен съд - за хулиганство и непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред. Той бе наказан с 9 месеца пробация, като през този период трябваше да се подписва в пробационната служба и да осъществява срещи с пробационен служител. Ограничителният срок току-що бе изтекъл.

Като актьор Бахаров е познат от сериалите "Стъклен дом", "Под прикритие", филма "Тилт" и театралната сцена. През 2018 г. печели награди "Икар" за най-добър поддържащ актьор в спектакъла "Редки тъпанари" по Марио Моничели, адаптиран от Теди Москов и Симон Шварц. Той е по-малък брат на друг наш известен актьор, Захари Бахаров.

 

18

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Прокуратурата арестува военен с наркотици за разпространение

28.10.2020

200
Актьорът Явор Бахаров бе осъден на 1 г. затвор ефективно

23.10.2020

6400 13
ФБР и Лондон обвиниха 6-ма от руското ГРУ за световни хакерски атаки

20.10.2020

1970 34

Коментари

Kolio1968
Говняр!
Джиджи

?? – за да не повтарям. ?

Luckbox

Еми, симпатяга е пича, но при поредното такова нарушение е добре да прекара малко време в затвора. Канабис, кокаин, алкохол - нищо ненормално за един млад човек в шоубизнеса, ама не сядай зад волана, бе момче. Щото тогаве вече заплашваш всички, не само себе си. 6 месеца затвор и ще излезе нов човек. 

Пряко
снимка на Пряко

РАЗЛОГ....РАЗГРАД......?

Johnny2965

Лайненце, което се мисли за лайно!

Желязко Желев

        Какво общо има районния прокурор на Разград?Разгласяването на данни пък то било и за присъди нормално ли е?А законно?

       А иначе боклук пълен.И е редно всички държавни театри,телевизии и т.н. да забравят ,че съществува.Войната с наркотиците трябва да е като във Филипините.Война написах,а не симулации.

3NT
снимка на 3NT

Разгласяването е задължително  присъди са това ,  Както си седиш и чуваш в трамвая по радиото че съседът ти по седалка е убил 2ма и изнасилил 4  ама  сега пробация- седиш ли още или се изнизваш?

Чуваш че Пройчо дето ти е даскал на детето там в пробаци я щото педофил..ко прайм?

Johnny2965

Ако при този рецидив беше убил дете, единственото адекватно наказание е да бъде обесен пред театъра, в който го числят на щат и тялото му да не се сваля две седмици!

ловkия

Този се осира със завидно постоянство и му е време да влезе поне за година в панделата, за да могат мангалите да се порадват на буйните му къдрици.

Воден прах

Мрачен хумор, прочетох го някъде: бил брат на Иво Андонов и щяло да му се размине...

Zavinagi CSKAR
снимка на Zavinagi CSKAR

...вече е време за по-сериозно наказание...в килия с десет агресивни римляни...

 

.

hamer

Това момче ще се погуби и като актьор, и като човек. Жалко. Изглежда славата е доста тежко бреме, когато споходи някого в много млада възраст. Примери колкото щеш.

Звън®
снимка на Звън®

Какво съвпадение в съдбините на двамата братя Бахурови!  На единия Фортуната отне Лотарията, на другия съвсем му изпи чавката и може да го карцира в мрачния зандан. И давамата са едни надути балони, пълни с в опърдян въздух. Парите им купуват и ролите, и наградите, и славата! Лайняни келеши!

Bozhilko

А какви пияници имахме. Владко, Батето... Всичко ни отне демокрацията.

ловkия

Батето беше образцов пияница, никога не се е качвал да кара поркан, нито е маризил приятелката си на улицата, каквито навици има тоя усрьо.

Здравка
снимка на Здравка

Батето беше пич, срещала съм го, потвърждавам. Този дрисльо и батко му не ги познавам лично. Май нищо не съм загубила Щом до сега Бахаров младши брат не е поумнял, няма никога да му се случи.

3NT
снимка на 3NT

Може ли да го видим в затвора, нещо за сумиране на присъди?

Или на вън и претрепва някой и банкет?...?

The Rowdy American
снимка на The Rowdy American

http://ru.m.wikipedia.org/wiki/Закон_трёх_ошибок

 

K 2013 году в 28 штатах, а также на федеральном уровне, были приняты законы, реализующие концепцию «трёх ошибок»; а именно: третье преступление влечёт за собой пожизненное тюремное заключение без права на досрочное освобождение в течение длительного времени, или, более распространённый вариант, 25-летний тюремный срок.

Влез или се регистрирай за да коментираш