Quantcast
Навални се присмя на версия на Путин, че се е отровил сам | СЕГА
facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / Чужбина

Навални се присмя на версия на Путин, че се е отровил сам

От берлинската болница "Шарите" обявиха, че са изписали руския опозиционер във вторник
4 548
 ЕПА БГНЕС архив

Руският опозиционер Алексей Навални се присмя на предположението, че се е отровил сам, предава Би Ти Ви. Френският вестник "Монд" съобщи, цитирайки неназовани източници, че руският президент Владимир Путин в телефонен разговор с френския си колега Еманюел Макрон е казал, че Навални може да се е отровил сам с "Новичок".

"Сварил съм си "новичок" в кухнята. Тихичко съм отпил от бутилчица в самолета. Изпаднал съм в кома. А преди това съм се уговорил с жената, приятели и колеги, че ако министерството на здравеопазването настоява да ме откарат в Германия, в никакъв случай да не позволяват това да се случи. Да умра в болницата в Омск и да се окажа в омската морга, където да установят като причина за смъртта "поживя си достатъчно" - ето я крайната цел на моя хитър план. Но Путин ме надхитри. Не минават такива. В крайна сметка като глупак съм прекарал 18 дни в кома, но така и не съм постигнал своето. Провокацията не успя!", написа Навални в профила си в Инстаграм

В същото време от берлинската болница "Шарите" обявиха, че са изписали руския опозиционер във вторник, предава РИА Новости. Лекуващите лекари допускат пълното оздравяване на Навални.  Според тях за "отделни последици от тежкото отравяне" все още не може да се съди.

Навални бе докаран в берлинската болница на 22 август и остана там 32 дни, от които 24 дни в отделението за интензивна терапия.

 

90

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Путин и Мохамед бин Салман се притесниха за цените на петрола

18.10.2020

3113 8
Путин смени президента на Дагестан с генерал

05.10.2020

2856 5
4 неудобни въпроса за шпионските игри

Коментари

Страници

дрибъл

 

 

 

                         .😄

Дан Колов

*

Hasta la vista

Въх, ама колко умници се навъдиха наоколо, та чак умствените способности на двама президенти взеха да оценяват! Особено "колегата" Дан Тролов...

Agent_Provocateur

Сарказъм?

Доверчивия

Навални се присмя

Доста весело му е като за след 18 дни кома.

На негово място не би ми било толкова весело.

 

И щом не се е отровил сам, интересно кой тогава го е отровил на тайната вечеря в хотела в Томск, в който Путин не е бил и има алиби че не е бил, но затова пък са били приятелите на Навални и водещите го служители от Държавния департамент, нито един от които не се е отровил?

 

Още по-интересно ми е как Путин ще се промъкне в шарите за да отрови Навални още един път, но вече истински, и да го изчезне после.

Banana Joe
снимка на Banana Joe

Путин е гъвкав и дребен - ще се промъкне през ключалката и този път ще му лисне цял леген новичок.

vrana2

   Откъде "Монд" знае какво са си говорили по телефона двамата пррезиденти?

Lyudmil Ivanov
снимка на Lyudmil Ivanov

Всички убийства на опозиционери са със санкцията на кремълският гном...

Бонжуар

Да се санкционираш граматично с пълен член си е призвание.🐑💨

Günter Wallraff

Да се санкционираш граматично с пълен член си е призвание.🐑💨

👍 

старият хъш
снимка на старият хъш

Ха Ха Ха  ,напрово във десятката   .Ако имаше оценки тук щях да ти сложа   три най малко .👏

Бонжуар

Наливални издиша и по "неназован източници" фърга фишеци за плебса. Шум да се вдига, че иначе доларес йок. 

Марионетка. 

inventus

Тези които го храниха толкова години те го отровиха. Защото си позволи да прояви неподчинение. На тях и без друго им беше омръзнало да го хранят. И решиха да го предупредят. Следващият път ще приключат с него.В момента сигурно се оглеждат за заместник. Когато го покажат значи с тоя е свършено. Нямам идея как ще се спаси.

Stefan Georgiev

Отново изключително ниско мнение за руската здравна система, но този път допълнено със същото такова за тяхното контраразузнаване. Те тук беше момента за улепят гадните западняци с тровене на руски гражданин и да се свърши със санкциите. След Скрипал си замина един висш офицер, кой ли ще е сега? 

ogro

Паднаха ми в очите руснаците!
Едно химическо оръжие не могат да направят като хората!
Скрипалите оцеляха, тоя цървул и той кукуряк.....

mi6osp.

Путин е наясно кой е отровил Навални, но се шегува с Макрон.

Навални се присмива на Путин, защото знае, че ако бе отровен с Новичок - оригинал, а не с английското менте, случаят щеше да е приключил 100% до 3 минути и той щеше да е мъртъв .

Случаят Навални--да те отровят лаишки, минава в шеги и закачки. 

Günter Wallraff

Dosis letalis 50 на НОВИЧОК е 0,00001 г.

Stefan Georgiev

Ако случайно видите Путин с марков каскет, дали ще си промените мнението за него?

Светозар

„Как да хванем руския шпионин…“

https://faktor.bg/bg/articles/kak-da-hvanem-ruskiya-shpionin

zlatko3000

Присмял се хърбел на щърбел...

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

"Сварил съм си "новичок" в кухнята. Тихичко съм отпил от бутилчица в самолета. Изпаднал съм в кома. А преди това съм се уговорил с жената, приятели и колеги, че ако министерството на здравеопазването настоява да ме откарат в Германия, в никакъв случай да не позволяват това да се случи.

 

Съвсем се е оплел в присмеха си. Първо, нема никъв новичок, и може да е пил всичко ; второ, не е изпаднал в кома, а е вкаран в кома, за д бъде спасен ; трето, той Е откаран в Германия.

Четвърто, като го знаем какъв мазохист е и как постоянно провокира да бъде арестуван, нищо чудно да е направил и това, за да стане герой.

Stefan Georgiev

От цялата история разбрах за изключително ниско мнение за руската здравна система,което имат путинофилите в тизи форум: Топ лабораторията в Омск не открила Новичок, но пък не открила също и алкохол, наркотици, дори, и ниско ниво на кръвната захар не открили, та се наложи по усет лекарите да предполагат хипоглекимична кома. Отделно и вместо но-шпа за болките в корема  да му дадат, му боцнали атропин... е как да влезеш в такава болница? ♿️

bugar
снимка на bugar

Навални се присмя на версия на Путин, че се е отровил сам 

 

Заглавие което повечето читатели на медиата ще прочетат и запомнят. Но доста голям част от тези хора няма да си правят труда да четат целата статия. Подхода е много добър за пропагандистки цели...

 

Руският президент споделил тезата си с френския си колега Еманюел Макрон, твърди "Монд"

 

С дребен шрифт за тия които имат желание да четат ... твърди "Монд" означава че списвачите на статията не са проверили никакви източници с две думи историята за "Една жена каза на пазара". Монд трябва да има цитиран източник а не да твърди.

The best quality journalism is demonstrated here... 😂

Meto_ot_Interneto

"Френският вестник "Монд" съобщи, цитирайки неназовани източници, ..."

 

Горният цитат от тая гореша новина обяснява защо Мaрк Твен нарича някои журналисти "самодоволни простаци, които не са успели да станат обущари"  (цитирам по памет)

pgp

Путин разбира се е прав. Навални сам си е подписал смъртната присъда с това, че е дръзнал да критикува режимът в Кремъл.

Бонжуар

Ъхъм... Пълният член замъглява мисленето. 🐑💨

gayo

 

Бонжуар
9(Отговор на #6)
Ср., 23/09/2020 - 09:18
Да се санкционираш граматично с пълен член

Бонжуар
22(Отговор на #18)
Ср., 23/09/2020 - 10:32
Пълният член замъглява мисленето.

на някои хора само пълни членове са им в мисленето

Бонжуар

Явно ги прихваща от кака им Шехи. 

Boris65

Така е при нас. В Русия всеки може да критикува. 

старият хъш
снимка на старият хъш

Понеже правиш забележки тук    ,реших да видя   дали греши човекът със пълният член   на думата  режимът    .И какво се оказа   че   изписването режимът или режима  няма граматически грешки   .Ето провери и сам       https://slovored.com/spellchecker/

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш