facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / Чужбина

Шведската опозиция поиска комисия да разследва мерките срещу COVID-19

1 955
 EPA/BGNES

Двете най-големи опозиционни партии в Швеция призоваха за създаване на независима комисия, която да разследва начина, по който страната е реагирала на разпространението на новия коронавирус, предаде Франс прес. 

Консервативната Умерена партия и популистката "Шведски демократи" обявиха, че са поискали комисията да започне работа преди лятото. Премиерът на скандинавската страна от Социалдемократическата партия Стефан Льовен многократно подкрепи създаване на комисия, но подчерта, че това трябва да се случи след приключване на пандемията.

Като цяло в Швеция има политическо единство по отношение на по-мекия подход на страната в борбата с новия коронавирус, но повечето партии са съгласни, че е необходимо да се проучат действията на кабинета.

В Швеция има 36 476 заразени и висока смъртност - 4350 починали, като ¾ от смъртните случаи са в домове за медико-социална грижа. 

"Има много партии, които са съгласни с нас, че трябва да бъде назначена комисия възможно най-скоро и да не се чака за след края на кризата", каза лидерът на Умерената партия Улф Кристерсон.

Той добави, че ще повдигне въпроса в парламента през следващата седмица,ако Льовен не предприеме действия.

Предложението на Кристерсон се радва на широка подкрепа в парламента.

Ключови думи:

Швеция, коронавирус
33

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

15 км опашка от чакащи за Гърция се изви на "Кулата"

02.07.2020

Обновена

3012 15
В света се разработват 141 ваксини срещу коронавируса

02.07.2020

612 10
165 новозаразени с COVID-19 и двама починали у нас

02.07.2020

Обновена

4384 161

Коментари

Страници

Zavinagi CSKAR
снимка на Zavinagi CSKAR

Швеци и Беларус са единствените страни, които не се поддадоха на световната истерия и глупост и времето показа, че имат минимални жертви. В Швеция жертвите са в домове за възрастни хора, което означава, че дори те ако бяха съсипали икономиката си като останалите и да ходеха с маски като маймуни навсякъде жертвите пак щяха да са същите на брой...защото хората в тези домове стоят на едно място. 

А ако имаха БЦЖ ваксини като нас, щяха да имат още по-малко жертви. И все пак бройката на смъртните случаи е наистина много малка на фона на продължителността на живота в Швеция. При нас хората въобще не достигат такава възраст...масово...и без вируси...

 

Testament
снимка на Testament

Не си наясно много страни не се подадоха всички в африка и другаде в скандинавието бяха символични. бившите републики също. Куба  Сирия Ирак Иран и так далеее

 

 

dobadoba

От европейските страни добавям Нидерландия.

Мерките бяха препоръчителни.

Полетите Амстердам - Шанхай, Пекин и т.н. си вървяха.

⚓️

TRENDA

   Свободни съчинения по непозната тема -Швеция има малка и отворена икономика и е силно зависима  от общите фактори на  ................   и т.д.      ................

 

 ........... Так, Шведский центральный банк во вторник сообщил, что шведская экономика по итогам этого года сократится почти на 7%, а в худшем случае – почти на 10%. ................

 

Беларус и Русия контролират информацията и показват смешни резултати като  продължават да поливат улиците с водоноските .

vrana2

  Нищо не си разбрал.  Швеция тръгна по пътя на социалдарвинизъма,  а Беларусия върви по пътя на азиатите в отношението си към вируса,. Либерастката пропаганда твърди, че в Беларусия нищо не се прави, но истината е съвсем различна. Там болните, ако няма условия за пълна изолация, в къщи, влизат в болница. Към 29 май  извършени тестове 512 418 бр. Освен това не изпитват никакъв проблем с устойчивоста на здравната си система.

vrana2

     ОТГОВОР НА 3     

Къде си наредил Куба? Куба има най-добрата здравна система в Западното полукълбо, а Африка за какво са им мерки, че то там няма стари хора. Средна възраст в Африка 20 години.

Andrij

«Это не спасло ни одной жизни»: европейские эксперты заявили о бесполезности локдауна

В Норвежском агентстве здравоохранения заявили, что карантин был не нужен для сдерживания коронавирусной инфекции. Локдаун принес больше ущерба для социальной сферы, чем болезнь.

При этом Норвегия показала одну из наиболее благоприятных статистик. По данным университета Хопкинса на 29 мая, в стране 8411 подтвержденных случаев. Умерло 236 человек —около 3% от общего числа заболевших.

«Наша оценка в том, что можно было бы, достичь того же эффекта и избежать части печальных последствий без закрытий (предприятий и людей на карантин)», — отметила руководитель агентства Камилла Столтенберг.

Согласно норвежской статистике, большинство школьников лишились нормального шанса на хорошее образование. Также эксперты полагают, что погибшие умерли бы и без изоляции. Об этом говорится в журнале The Spectator.

С мнением норвежских коллег согласны и специалисты Великобритании.Нобелевский лауреат, профессор Стэнфордского универ. Майкл Левитт заявил, что изоляция не спасла жизни людей.

«Я думаю, что карантин не спас ни одной жизни. Я думаю, что он мог стоить нам жизней. Но социальный ущерб — домашнее насилие, разводы, алкоголизм — был довольно велик», — уверен Левитт.

Профессор и его коллеги заявили, что правительство Великобритании пошло по пути паники и ошибочного прогноза. Ученые считают, что локдаун унес жизней в 10-12 раз больше, чем это мог бы сделать COVID-19, передает издание The Daily Mail.

Luis Man Gaal

Бих препоръчал на шведската опозиция, първо, да изчакат да разследват СЗО.

Васик

У нас приеха 10 години затвор за нарушаване на карантината. Хората ръкопляскаха от балконите с маски.

Таралежът Серафим

Беларус и Русия контролират информацията и показват смешни резултати

Нали? И двете държави са по-затворени от Северна Корея, в тях не може да припари дори дрон с размерите на вирус, и няма кой да снима планините от трупове на жертви на ковида по улици и площади.

В Беларус, тъй като не останаха хора, използваха холограми, за да показват пълни стадиони по време на мачовете от непрекъснатото първенство по футбол.

Лукашенко остана почти сам, а тия дни се очаква и последният обитател на Балi да предаде Богу дух и Батька да каже "I'm a legend".

дъртреалист

Бих препоръчал на шведската опозиция, първо, да изчакат да разследват СЗО.

Присъединявам се.

Така наречената Световна здравна организация не е световна и не е здравна. ООН й е за прикритие.

Това е частен клуб на глобалисти, подготвящи света за новия ред.

Някой питаше - КОЙ имал интерес от инфодемията.

Е ми вижте списъка на притежателите на "сзо", пардон, донорите.

Единият, с 30% е билгейтс.

ловkия

Значи Путин е слуга на Бил?

Яко!

Червените мангъри упорито се правят, че не виждат новините от Русия.

Таралежът Серафим

И кви са новините от Русия?

дъртреалист

Че Ловкия е седнал на раменете си.

Ей сега ще разберем защо, като ни разкаже той, какво е станало в Русия.

фортинбрас

Шведската опозиция може да и „уринира втечнен US-шистов газ”, но това не прави Швеция „Вълчия бивак” (Wolfcamp) на САЩ в Европа. При това – със задна дата.

 

Отчаянието на Патологичните да превърнат Патологията в Нормата на Новия световен ред удари на планирано и осъществено US-военно престъпление против мира и човечеството, чието разкриване и доказване расте в геометрична прогресия.

 

Дори Танте се опитва да си спести участието в него, като отказва да се присъедини към срещата на Великолепната седморка на Робокрацията, насрочена за следващия месец в САЩ (Сатанистки Американси Щети), понеже Тръмплиерът Дончо е Трепач – и може да се окаже силно заразен с Нюрнбергски процеси.

 

Фалшифицирането на Историята не върши работа, защото Историята има „досадният навик” да се повтаря! И го прави за всичките й прогресивни фалшификатори, зубъри… и зомбита на Лъжлива история, които не са научили уроците й.

 

С Ковидиадата и с еврейка канцлер – и дойчовците, и янките, и евреите… „удариха джакпота” на лъжите за Втората световна война.

 

„Трябва да си много повече от патологично тъп, за да създадеш COVID-19 като Буцефал” – Епидемичен прочит на Трети закон на Нютон.

https://www.youtube.com/watch?v=dwPop8UPJj4

Johnny B. Goode
снимка на Johnny B. Goode

Ко?

Не!

rorik

К"во нещо  е различното мислене на народите ,м??

 

Значи и опозицията им щяла да направи същото? Добре ли разбрах?

А какво щеше да направи нашата опозиция??

За щастие ако са верни  проучванията  само 20 процента у нас са  с мислене  на "самоубийци" , или "убийци" , като шведите ли??

Народопсихология която е формирана през вековете ли , що ли??

 

Талибан

Така наречената Световна здравна организация не е световна и не е здравна. ООН й е за прикритие.  Това е частен клуб на глобалисти, подготвящи света за новия ред

Тоя ред започна на 11.09.2001. Нищо не се е променило сега.

 

Agent_Provocateur

Ако се замислиш, тоя ред започна преди около 2000 години с покоряването на Рим от варварите: едни и същи цели, едни и същи методи, леко боядисани, да не личи ръждата

дъртреалист

Е няма го Ловкия, да ни разкаже той, какво е станало в Русия.

...

майор

Е па той да не е очаквАл да му задаваш въпроси?

Момчето е свикнало да фърля и да бега.

Ти ся му съсипа тактиката

ловkия

Ми Ловкия поне три пъти ви разказа какво става в Русия, но вие се правите на улави и нито го виждате, нито го коментирате, щото не ви изнася, нали сте все русофили, некакси ви е неудобно да признаете пред себе си, че Путин е наивник, слуга на фарма мафията и лично на Бил и Опра.

S luncho6
снимка на S luncho6

>>><<<

Италианските лекари не спазиха глобалния закон на здравеопазването на СЗО, който призовава да не се аутопсира починалия от коронавирус и установиха, че това НЕ е ВИРУС, а БАКТЕРИЯ, която причинява смърт.  Тя води до образуване на кръвни съсиреци и смърт на пациента.

 

  Така Италия побеждава т. нар. Covid-19, който не е нищо повече от „Обща вътресъдова коагулация“ (тромбоза).

 

  „И начинът за справяне с него, тоест лечението му, е „антибиотици, противовъзпалителни лекарства и антикоагуланти“.

 

  На първо място: АСПИРИН.

  

Тази сензационна новина за целия свят беше подготвена от италиански лекари, извършили аутопсии, във връзка с Covid-19.

 

Johnny B. Goode
снимка на Johnny B. Goode

Някои явно са слънчасали.

Нещо така източник, линк към оригинала на тази "мълния" (да ме прощава тов. ЗИП), може ли?

Ако може да не е някои от вестниците ПИК, Блиц и Трета Възраст.

 

Благодарим предварително.

Efraim Efraimov

"На първо място: АСПИРИН."

Аааа.... да си таковат таковата... белината е по-ефтина...

Капитан Немо
снимка на Капитан Немо

Джонка, заповядай линка.

Няма проблем да го разбреш, щото вероятно поназнайваш английски (цитатът - ТВОЙ!), а несъмнено задълбочените ти познания по хематология са не по-малки от "експертизата" ти по вирусология и имунологоия:

https://www.thelancet.com/journals/lanhae/article/PIIS2352-3026(20)30145-9/fulltext

Можеш да почнеш с ругането, ние сме свикнали...

Testament
снимка на Testament

няма закон забраняващ аутопсиите та било на мошеници  като СЗО

Васик

Борисов също не се поддаде на световната истерия, обаче при него има езикова бариера.

S luncho6
снимка на S luncho6

>>><<<
Аз също търся източника на тази "новина", Получих я с мейл от РБ и с "вайбер" от Нидерландия.

Последната беше уж по-информативна,  но същите данни. Вероятно е фейк, но поне е различна

от другите глупости тук.

..

Аааа.... да си таковат таковата... белината е по-ефтина...

.

Белината не, но кислородната вода да!  -  10 капки 3%  КИСЛОРОДНА ВОДА в 50 мл вода

три пъти дневно вътрешно (30 минути преди храна или 3 часа след), плюс неколкократно изплакване на устата с 1: 5 разредена кислородна вода.

В посочената по-горе концентрация кислородната вода няма вкус на различна от обикновената, а лекува

много неща,  вкл. вирусни инфекции.

дъртреалист

Аспиринът е мощен антикоагулант, така че в минимални дози не пречи при хора с високо кръвно, диабет, съдова история, задух и грипоподобна картина.

 

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш

×