Quantcast
В Скопие питат: Имало ли е химикали за хероин в автобуса? | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / Чужбина

В Скопие питат: Имало ли е химикали за хероин в автобуса?

11 618
 БГНЕС

Най-голямата опозиционна партия в РС Македония ВМРО-ДПМНЕ поиска властите в Скопие да отговорят дали в катастрофиралия автобус на АМ "Струма" не е пренасян високозапалим химикал за производство на хероин, съобщи БГНЕС.
"Дали укриваният наркотрафик от страна на властта не е причина за нещастието и 45-те загинали в България. Никой в държавата не отговаря на съмненията, че в изгорелия автобус в България е превозван високозапалим химикал, който се използва за производство на хероин. Дали точно тези химикали не са причината за бързото възпламеняване на автобуса, но и на мантинелите край пътя", попитаха от ВМРО-ДПМНЕ и поискаха отговор на въпроса, защо 140 пъти въпросният автобус е прекосил държавната граница без разрешение. Според опозицията "някой от върховете в управлението на държавата защитава "Беса транс".
При катастрофата на 23-ти ноември на АМ "Струма" загинаха 45 души, а други 7 бяха ранени. Автобусът бе на македонската туристическа агенция "Беса транс", чийто лиценз бе отнет поради груби нарушения в работата й.

Още

Български автобуси са блокирани на сръбско-унгарската граница

09.01.2022

Обновена

4293
МВР задържа шофьора, врязал се в магазин в Пловдив

26.12.2021

Обновена

2591
Медици са ранени след удар на трамвай и линейка в София

12.12.2021

2173