Quantcast
Аделина Радева напуска Нова телевизия | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / Медии

Аделина Радева напуска Нова телевизия

Водещата се връща в БНТ, откъдето дойде в частната медия след отстраняването на Анна Цолова
5 555

Водещата на сутрешния блок на Нова телевизия "Здравей България" Аделина Радева напуска предаването и медията, стана ясно днес. Със сълзи на очи Радева се сбогува в ефир с колегата си Виктор Николаев и с екипа на блока, а той я изпрати с цветя. "Наистина много благодаря за прекрасните 2 и половина години на Нова телевизия, на зрителите, че ми дадоха възможност да водя предаването",  с тези думи Радева се сбогува със зрителите. Тя обяви, че има нужда от промяна и заради това напуска сутрешния блок и Нова телевизия.

От БНТ съобщиха, че още в понеделник Радева ще се появи отново в техния ефир и ще стане едно от лицата на следобедния блок "Още от деня". Водещата работи в  това предаване на обществената телевизия до 2018 г. Впоследствие тя се премести в Нова тв след отстраняването на Анна Цолова от екрана на "Здравей България".  

„Аделина Радева е доказан журналист, автор и водещ на много филми и телевизионни предавания. Всички познаваме работата ѝ, повече от 10 години е била част от БНТ, винаги е демонстрирала професионално отношение и много се радвам, че прие поканата ни отново да се присъедини към екипа. Това е поредна крачка към привличането на стойностни кадри, които вярват в каузата БНТ и са готови да работят за нея“. С тези думи, разпространени от БНТ, шефът на телевизията Емил Кошлуков коментира завръщането на Радева на "Сан Стефано" 29.

Още

Ива Митева: В парламента бяха преминати всички граници

16.09.2021

1703
Радина Червенова се завръща на екран, но в bTV

27.08.2021

9709
Трифонов няма да подкрепи кабинета на БСП

27.08.2021

Обновена

6035