Quantcast
Кубрат Пулев: Ако са реални протестите, подкрепям ги | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / Спорт

Кубрат Пулев: Ако са реални протестите, подкрепям ги

Не знам защо българските пенсионери трябва да получават 250-300 лева пенсия. Това е обидно за техния живот, твърди боксьорът
1 789
 SPORTAL.BG

Претендентът за световната титла в тежка категория на професионалния бокс Кубрат Пулев коментира вече официалната новина за насрочения мач срещу шампиона Антъни Джошуа, който ще е на 12 декември в "О2 Арина" в Лондон. Но взе отношение и по актуалното положение в страната и протестите.

"Смятам, че ако се реални протестите - да, лично аз ги подкрепям, подкрепям хората, които искат да живеят добре, хората, които не са глупаци, не са се примирили и вярват, че могат да живеят по-добре и вярват, че може да бъдат един равен с другите народи. Тези хора подкрепям. Не знам, нямам представа - винаги се съмняваме дали протестите са платени, дали не са. Вероятно има и платени има и хора, които наистина искат да се променят нещата, да се променят към добро - обичат България, милеят за България, отиват на протестите с децата си ги учат да бъдат будни, да си отстояват правата. В крайна сметка е много важно да си отстояваме правата, нали? Никой няма да дойде и да ни даде, ей така, щото сме много готини. Трябва да си го направиме. Не може да седиме и да чакаме неволята - това е!", заяви Пулев пред bTV.

И продължи размишленията си: "Проблемът е, че принцът на белия кон, го няма. И жените, и мъжете трябва да го разберат. Няма такъв принц. Трябва да се създаде от всички нас. Трябва да повярват хората - млади, възрастни, по-възрастни - всички хора трябва да повярват, че те не са с нищо по-лоши от другите и не са второ качество народ. Не знам защо българските пенсионери трябва да получават, примерно, 250-300 лева пенсия. Това е обидно за техния живот. Това е жалкото. Аз, Кубрат Пулев, и други хора, по-млади - те ще се оправят. Но за тези хора наистина е жалко. За здравната система, за всичките тези неща - това е жалко. За спорта дори е жалко. Трябва да бъдат будни хората и да изискват, това е истината! Аз, да благодаря на Господ, че имам и съм независим и съм на правил така че да бъда независим и от никой не съм взел една стотинка и няма да го направя. Но в крайна сметка не е важен Кубрат Пулев - важно е общото. То е много по-важно и от Кубрат Пулев, и от когото и да е друг. Обществото е това, което е най-важното - хората, народът, масата - всички тези хора, които не заслужават тази съдба на стари години, дето се казва."

Пулев отново повтори тезата си, че думите му "той има по-хубав тен" за чернокожия шампион Джошуа са били интерпретирани неправилно като расистки намек от британските медии. "Съжалявам, че не съм по-ясен и че излезе по такъв начин", заяви той.

"Хората трябва да прочетат и да искат да разберат. Това е моят живот, от 20 години аз тренирам и играя бокс, това е моята мечта - да отида и да стана световен шампион и да донеса титлите на България. Аз съм много шеговит човек, много позитивен. Имам приятели, тъмнокожи и цветнокожи, треньорът ми в Америка е такъв и винаги се майтапим. Търси се начин да ме дискредитират, по един или друг начин да ме смачкат, да ме потиснат, да могат да ме победят преди мача и по време на мача. Дори и да ме подценяват, това е добре за мен", добави боксьорът.

Пулев заяви, че много амбициран за победа над Джошуа и добави, че се чувства много силен физически.

"Кубрат Пулев никога не е бил толкова здрав, толкова съм мощен, че мога да заместя някой снегорин по-късно. Аз съм много целеустремен, имам си своята посока, своята амбиция, своя връх, който трябва да покоря", допълни той. А малко по-късно заяви по същата тема: "Готов съм, има още два месеца, в които ще се изтренирам още повече и ще стана истинска пила. Възхищавам се на себе си, защото с абсолютно пренебрежение приемам загубите и болките".

12

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Нидерландия: Ако продължим така, вървим към гражданска война

25.01.2021

21951 75
Нинова: Навални е вътрешен проблем на Русия

24.01.2021

Обновена

8730 371
"Путин е крадец": В Русия демонстрират в защита на Навални

23.01.2021

Обновена

19290 585

Коментари

Solace

Мълчи си и създавай впечатление, че си идиот, вместо да кажеш нещо и да разсееш всякакви съмнения...

maestrata

Имаше предвид реалити шоу!Хвала!💪💩

hamel

Тоз по-голем дипломат от Баце

тютюн

Аз го виждам като по-голем премиер и от баце.

Льо Клер

Много разумно говори човекът! Пожелавам му победа! 👍👊

j.jelevban

     Пулев е голям човек.А и не му се налага да избива комплекси.И гледам на някои не им понася самоувереноста му.Ми бъдете себе си.Мишкуването не е добре за психичното здраве.

ЕМОКОМ

и аз не разбирам защо пенсията ше е само 150 евро на месец ( 5 евро/ден)

Testament
снимка на Testament

червеят трябва да отпадне.

sega_reader

Не е добре тенденцията, която се забелязва напоследък, а именно преобладаване на чисто малоумни коментари и намаляване на смислените.

Талаша се размножава с бързи темпове.

На никого не му си четат простотии, а целта на форума е да се обогатяват знания и да се разширява гръгозора на човека.

Жалко, че вече няма функция за игнориране, която ползвахме в стария сайт.

Трамвай Петицата

https://afera.bg/wp-content/uploads/2020/10/KOBRA31.jpg

 

„Такъв простак като Кубрат Пулев досега не бях имал за съперник. Честно ви казвам, такова поведение, такива несъответстващи с реалността жалби, такива изказвания, които, извинете ме, но не желая да повтарям, никога не бях виждал и не бях чувал досега. И изобщо не очаквах да видя и да чуя в изпълнение на Пулев.“, отсича световният шампион Владимир Кличко.

 

Васил Петев:

И друго. Кубрат Пулев днес е опозиционно настроен. Дали пък Бойко не ми става симпатичен? Ще ида да си направя тест за да разбера, какъв процент от мозъчните ми клетки са заразени. После ще ги даря на Караянчева – за да не ги хвърлям.

Кашляйте, уважаеми хора, кашляйте, барем я изкашляме тая тъпотия!

НЕКЪФ ЧОВЕЧЕЦ

Заради гражданската си позиция, този наш добър спортист се превърна в ''червей'', ''простак'', ''идиот'...

Очаквам намеци и на сексуална основа и много информация за сестра му

ШКОЛНИКА МАРЕК

Кубрат Пулев казва това, което мисли. Беше казал нещо и за снигите пред 10 ноември, но нейсе.Не съм фе на на спорта,наречен" бокс", защото в последните години си стане обикновенно махленско млатене. И въпреки това, пожелавам ,успех в предстоящоя мач на Кобрата. АЙДЕ и ние веднъж да им " се оттепаме". 

Влез или се регистрирай за да коментираш