Quantcast
Полицията връчи на Константин Папазов акт и 13 фиша | СЕГА
facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / Спорт

Полицията връчи на Константин Папазов акт и 13 фиша

Баскетболният треньор и отскоро акционер №2 във футболен клуб "Левски" се оказа чест нарушител на закона
6 767
 БГНЕС

Пътна полиция е съставила акт за поредното нарушение на Константин Папазов, съобщи сам баскетболният треньор и отскоро акционер №2 във футболен клуб "Левски" пред bTV. Освен това са му връчени други 13 фиша за шофиране с превишена скорост в последните 3 години.

На 20 юни Папазов бе заснет как минава с автомобила си на червен светофар в столицата, при това с висока скорост и в насрещната лента. След като клипът се завъртя в социалните мрежи баскетболният треньор заяви в свое оправдание, че е говорил по телефона с важен човек, затова пропуснал факта, че свети червено. Днес бе по-смирен и каза: "Нямам адекватен отговор...голяма глупост".

За въпросната постъпка полицията се самосезира и днес му е съставила и връчила акт за 100 лв.

Това обаче далеч не е единственото му нарушение, а се оказва, че за Папазов е традиция да не се съобразява със закона за движение по пътищата. На 13 юни колата му бе снимана, отново от граждани, паркирана в зелени площи и тротоара на бул. "Петко Каравелов". На това новоизпеченият футболен управник отговори, че направил така, защото синът му тренира плуване в близкия басейн "Спартак". На 1 февруари пък автомобилът бе заснет как е паркиран на самото пътно платно, запречвайки движението. Миналата есен пък Папазов бе заснет на клип как е паркирал върху велоалея и говори по телефона, а на забележка от колоездач се държи пренебрежително грубо и не помръдва колата си.

 

Доста такива сигнали за нарушенията Папазови са качени в социалните мрежи. Но се оказа, че съвсем не са само те. Има и над дузина, за които има и полицейска санкция.

Днес в Пътна полиция на Константин Папазов са били връчени общо 13 електронни фиша за нарушения, заснети с полицейски камери. Всички те са за каране с превишена скорост не само в София, а из цялата страна. Пред bTV Папазов каза, че ще ги плати всички в 14-дневен срок, като така ще ползва отстъпка и общата сума, която ще внесе в бюджета ще бъде 1800 лв.

От полицията не съобщават защо са чакали чак до днес, за да връчат на Папазов фишовете за нарушения отпреди три години.

38

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

"Пътна полиция" започва акция за контрол на камиони и автобуси

12.10.2020

102
Слагат камери, които засичат дори неправилно изпреварване

04.10.2020

3224 20
"Синият" конфликт, който никой не решава (засега)

Коментари

Страници

марк

 

 

 

                                 От полицията не съобщават защо са чакали чак до днес, за да връчат на Папазов фишовете за нарушения отпреди три години.

 

 

                                        Защото е от милиционерският отбор .

Evasion

Ама не са ли му дали синя лампа, щото е национален треньор? Пък на един друг национален треньор дадоха...

ловkия

И как не се разплака тоя скапаняк?

ловkия

   Защото е от милиционерският отбор .

Майкъла е същият жмел.

Evasion

баскетболният треньор заяви в свое оправдание, че е говорил по телефона с важен човек, затова пропуснал факта, че свети червено. 

Разговорът по телефон по време на движение извинява не само минаването на червен светофар през насрещното, но и куп други иначе тежки провинения. Напр. може да се кара в насрещното по магистралата, но с условието да не се превишава скорост от 200 км/ч. 

dembik

Левскарите ей сега ще си купят виртуални билети за финала на купата на България и ще покрият и тоя дълг към бюджета.

риболовец 5

   Въпрос на време е да осакати някой.

   Дали ще реве тогава?

Фалконети
снимка на Фалконети

начи  минване на червено 100 лЕеа само? и рецидив и т.н само 100 леааа??

и двойна непрекъсната маркировка ни значи даже нищо?

vasilevil

Вземете му книжката за няколко години да видим дали ще се прави на голямата работа.Смотаняк!

idunno

Защо занимават цяла държава с този индивид с дебилно поведение ?!?! Някой спомня ли си този типаж да се е занимавал със спорт ? Щото Майкъла го помнят и на Анфийлд, и на Сити граунд. Това че курудеренските фенове на Тигрес от Бистрица искат да го забравят си е техен проблем...

Фалконети
снимка на Фалконети

*

Minderbinder
снимка на Minderbinder

Аман от столични аристократи от "Дървеница", "Коньовица" или "Овча купел ".

idunno

куру дере = сухата река

Пълно е с аристократи, лъхащи на чесън и вкиснато. Иначе без гръбнак и фенове на Мутрьо

HUMANOID
снимка на HUMANOID

за преминаване на червен светофар + насрещна лента = само 100 лева,

а за влизане в градски автубус без маска = 300 лева

нямам думи

 

Чичо Гошо

#пускамсълза

ловkия

Та да ви кажа за простака Майкъл...

Преди три-четири години паяк с полицай в него обикаля из центъра и вижда мерцедес, паркиран върху пешеходна пътека.

Полицаят разпорежда репатриране на колата, а от близко кафе излиза простакът Майкъл и пита - Кво става, БЕ?

Полицаят му обяснява кво става и му иска документите, за да му състави акт.

Простакът Майкъл казва - Аре БЕ, ма ти верно ли НА МЕНЕ ше ми пишеш акт?!?

Полицаят казва да, точно на вас и отново иска документите, при което простакът Майкъл бута полицая със свойското - Бе я бегай, БЕ!

При което е закопчан и откаран в Първо РПУ, където са му резнати два акта, за паркирането и за отношението към орган на реда.

Излишно е да споменавам, че Майкъл освен простак се оказал и шушумига, която като вижда дебелия, обръща плочата - Еее, момчета, моля ви се, пошегувах се, защо сега така, -  и почнал да звъни и да търси жокери, тоя простак, когото още помнят по английските стадиони...

Colt 45

Майкъла спрял колата си на чужд служебен абонамент. Собственикът на паркомястото обаче викнал „паяк”, а когато служителите на „Паркинги и гаражи” започнали да вдигат колата, Майкъла се появил и направил огромен скандал. Това наложило на място да дойде допълнителен екип на КАТ.
Изпълнителният директор на ЦСКА обаче отказал да се легитимира и не е представил каквито и да било документи. Поради тази причина се наложило да бъде заведен принудително в най-близкото РПУ за да се направи проверка на самоличността му, съобщиха от МВР.

Та,коя от двете случки е истинската?Ловката версия или тази от медиите?

Предводител нa ...

Не виждам никаква разлика между животното Папазов и убиеца на Милен Цветков.

Апропо, Папазов е мегажалък нещастник, който се прави на левскар заради пустите кинти, а си е славист от Солунска.

Курти влезе

Разплаках се.

Предводител нa ...

От полицията не съобщават защо са чакали чак до днес, за да връчат на Папазов фишовете за нарушения отпреди три години.

Ми щото са боклуци.

ловkия

И по презумпция от Левски. 

Предводител нa ...

Ми ако верно (и) това е причина, сеч и уволнение наред.

paragraph39

/:/ Полицията връчи на Константин Папазов акт ...

........................................................................................................................

Полицията/КАТ/ съставя първо "Констативен протокол"/по който може да има "Възражение" в тридневен срок/, а после, на базата на него, шефът на КАТ издава "Наказателно постановление"/което може да бъде обжалвано- в 14-дневен срок/!

Любопитно ми е, какъв "Констативен протокол" може НЕПРИСЪСТВЕНО да е съставила Полицията/КАТ/, след като става въпрос за нарушение, заснето от минувач или друо НЕслужебно лице, с любителска камера! Може би "Констативен протокол"/подписан от Папазов ли?!/ за констатирано Самопризнание/ на Папазов/?! А?! И, на базата на този констатиращ Самопризнанието/на Папазов/ "Констативен протокол", шефът на КАТ е издал "Наказателно постановление"?! А?!

Pojar

Човека е с нестабилна психика и би трябвало да му бъде отнета книжката. Да ама нали само професионални водачи минават на психо тест. За сметка на това трябва да доят профитата да си сменят книжката на 5 години.

bay Dragan

Баси образа! 

Реве , а когато наистина трябва да реве, се смее.

ловkия

Нали? 👌

ARTU

Някой от полицията може ли да ми обясни, как е връчен АКТ за 100 лв, при условие, че според ЗАНН първо се съставя АУАН, после се чакат три дни за възражения, и в срок до един месец се издава евентуално НП с глобата? Не съм виждал АУАН с реквизит "сума/глоба" но при постигнатите напоследък висоти на правото, вероятно някой е намерил и такава възможност...

редник

Пътна полиция е съставила акт за поредното нарушение...  Освен това са му връчени други 13 фиша за шофиране с превишена скорост в последните 3 години.

 

Ми то не са му останали точки и сега на проверочен... мъка...

ловkия

Та,коя от двете случки е истинската?Ловката версия или тази от медиите?

Нема значение, за заклетия цецкар най-важното е, че този простак още го помнят в Англия.

Заклетият цецкар не може да допусне, че един простак може да се забърка в скандал, който не е стигнал до медиите, щото простакът така се е омазал, че го е досрамяло да викне господарите, за цецкаря нещо се е случило само ако е отразено от медиите...

марк

 

 

 

                           Заклетият цецкар не може да допусне, че един простак може да се забърка в скандал, който не е стигнал до медиите, щото простакът така се е омазал, че го е досрамяло да викне господарите, за цецкаря нещо се е случило само ако е отразено от медиите...

 

 

                        Тукана доколкото си спомням става въпрос за заклетият левскар Куку Папазов комуто принципната полиция замазва миризливите 💩 само защото е от отбора на всички власти. Моят приятел който кара ТИР обаче , ще бъре спрян на границата заедно с 25-те си тона товар за един неплатен фиш . Какво общо има тук Майкъла ?

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш