facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / Спорт

Тервел Пулев стана доброволец-санитар в битката с COVID-19

Брат му Кубрат също щял да се включи в спешното отделение при нужда
1 419

Боксьорът Тервел Пулев се включи в екипа доброволци към УМБАЛ „Софиямед“ в битката срещу COVID-19. Той ще помага в отделението за спешна помощ като санитар.

„Не е важно да си само победител в спорта, а преди всичко да си човек в живота“, обяви бронзовият медалист от олимпийските игри в Лондон`12, а сега професионален боксьор.

Пулев от днес се включва в дейностите по дезинфекция на помещенията, разделяне на пациентопотока и транспортирането  на пациенти  в лечебното заведение под надзора на екипа на спешното отделение и лично на неговия началник д-р Иван Христов.

Според боксьора, един от мотивите му е, че той и семейството му неколкократно са се лекували в медицинския комплекс.

„Благодарим на всички наши доброволци, както и на г-н Пулев, които ни подкрепят безвъзмездно в този толкова труден етап от живота на всички ни-и в професионален и личен план. Това е поредното доказателство, че само заедно можем да се справим със световната пандемия и сме по-силни, когато работим ръка за ръка. Доброволческата работа на спортист от ранга на Тервел Пулев е показателно за неговото сърце и родолюбието, в което той и брат му са възпитани“, коментира д-р Христов.

При нужда, към доброволческата дейност в спешното отделение е заявил желание да се присъедини и претендентът за световна титла в тежка категория на IBF Кубрат Пулев.

7

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Пет пречки пред зрелището Джошуа - Фюри

02.07.2020

Би Би Си

183
Джошуа се договори с Фюри за два боя, ако победи Кубрат Пулев

11.06.2020

320
"Роял Албърт Хол" стана вариант за Джошуа - Пулев

28.05.2020

Обновена

258 1

Коментари

Conviction
снимка на Conviction

смешни напъни за реклама..

Дайте някой случаен лекар от частните болници Дали се е включил

При менте  епидемията и менте доброволци.

Gautama
снимка на Gautama

Рекламата обикновено се прави с цел. Сигурно съм тъп, но не се сещам какво може да спечели Тервел в чисто финансов план. Да, от някой хора ще получи признание и уважение, но не вярвам това да е водещия мотив. Просто мъжарите в критични моменти постъпват мъжки. И толкоз. Заложено им е в ДНК.

Принципно, когато някой направи нещо добро, вместо да хейтим е по-удачно да се опитаме да го "надцакаме" - в случая Ви предлагам и Вие да се запишете доброволец (може в Пирогов, щото там е по-яко) и да берете плодовете от тази "реклама."

Epikur

 

  Според мен, коментара на "Gautama" е точен. Мисля по приблизително същия начин.

Conviction
снимка на Conviction

сериозно няма да получи нищо.? сменя подлоги? Питай Киро гела как се псевдозаразил самотой от 30 антураж и после излекувал? Гнусния PRсамо 80% не го виждат.Няма да се запиша не живея в кочината ви.Познавайки циганите те нищо безплатно не правят. От много бой не успял да си напише доктората.чекаме Андрея.кица.мара.ефген минчеф.кауна да чакат ред за доброволци. А Пирогов трябва да го затворят тоя битпазар за здраве.

Ку-Ку
снимка на Ку-Ку

Много по-удачно щеше да се включи като санитар в лудницата, защото там се очаква големия наплив.

аиг3

Нещо не съм разбрал как точно частната и супер привилегирована от властта болница Софиямед е засегната и пренатоварена покрай вируса. Колко точно заразени има понастоящем там, че чак да имат нужда от доброволци?

Господата Пулеви щяха да направят по-добре да бяха отишли да помагат в мизерията в Александровска или в Пирогов. 

Conviction
снимка на Conviction

Празна е- там нямат вирусолози ,нямат инфекциозно нямат реанимациии.

Влез или се регистрирай за да коментираш