Quantcast
10 точки от програмата на Кьовеши у нас | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Наука, физкултура, стабилност

10 точки от програмата на Кьовеши у нас

автор
Г-н БАЛЕВ
10 378
 Колаж: Валдес Радев

Европейският прокурор Лаура Кьовеши пристигна на посещение у нас, като голяма част от програмата ѝ остана загадка - от съображения за сигурност, деликатност и интрига. 
От всички клети медии у нас единствено отдел “После” се сдоби с подробности за посещението, което трябва да даде тласък в прокуроското развитие на страната. 
Българската прокуратура има нужда от подкрепа, защото изгуби доста авторитет и позиции. След като миналата година бяхме на косъм от прокурорска република, сега отново има протести срещу главния прокурор, палатков лагер пред Съдебната палата, търкал между институциите и хаос в комуникациите.
Ето как протича посещението на добра воля. 
***
1. Посещение на Ивансарай в “Бояна”. Кьовеши първо поискала видеосреща с главния прокурор Иван Гешев, но той предложил да се видят в Ивансарай, резиденцията на Главния в “Бояна”. 
“И без това мисля да минавам на хоумофис, то пред Съдебната палата е ад - споделил Гешев на колежката си. - А в “Бояна” условията са много добри, като Чаушеску съм, ще ти хареса много!” - изкушавал Гешев колежката. 
2. Едно танго на плаца с Бюрото по защита. Кьовеши ще изтанцува страстно танго с няколко охранители от Бюрото по защита. Суровите мъже репетират стъпки и оправят прически - на брадата, косата и по гърба. 
3. Тържествено слушане на записи с псувни, благословии, клевети, конфабулации и коледни песни. В колекцията на прокуратурата има музикални албуми и сингли на Бойко Борисов, Бойко Рашков и други темпераментни колеги. “Забавляваме се, докато чакаме да мине бурята” - обяснил Гешев. 
4. Среща с Бойко Рашков, който разкрива сензационно, че Кьовеши у нас е следена, слушана и записвана. Рашков залавя двама прокурори-бодигардове, докато правят колажи с голи снимки на Кьовеши. 
5. Среща на Кьовеши с Митко и чорапите в центъра на Пловдив. Гешев държи Митко да не избяга. Гешев предлага всички да си разменят чорапите в знак на приятелство. Кьовеши отказва, а Митко се зарича, че ще почне да изучава бойни изкуства. 
6. Посещения в “Пирогов” и Правителствена за фалшива хоспитализация и демонстрация как се урежда трансплантация на черен дроб от лабораторно произведен китаец с украинска самоличност - за саудистки принц пияница, дошъл у нас в чуждо тяло. Старият директор на Правителствена прошушва на Кьовеши, че здравето цена няма, а някой иска да се прекратят практиките на незаконно спасяване на животи! “Какво значи законно и незаконно, когато залогът е съществуването на човешко същество?” - казва директорът и блокира новото ръководство на болницата с тарикатски хватки.
7. Среща с Мата Хари и семинар на тема “Търговия с интимно влияние и тулуп на трупчета”. 
8. Покана за среща с Веселин Марешки, за да се установят приликите и разликите между българския Алексей Навални и руския Алексей Навални. Кьовеши отказва срещата и праща само чифт чорапи от Митковите, да си ги износват цялото семейство Марешки. 
9. Покана за среща с 10 малки каскетчета, които настояват Кьовеши лично да им каже какво не им харесва. 
10. Кьовеши напуска страната с 200. Не знае какво да мисли. 

Още

Гешев засега се спасява от дисциплинарно дело за чата със Sevi
10 трансформации на Бюрото за защита

16.09.2021

Г-н БАЛЕВ

2373
5 неудобни въпроса за охраната на Иван Гешев