Quantcast
10 трагедии с подслушване, нахлуване и санкции  | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Суматоха

10 трагедии с подслушване, нахлуване и санкции 

автор
Г-н БАЛЕВ
3 871
 Pixabay

1. МВР подслушвало политици от опозицията, твърдят политици от опозицията. Премиерът и вътрешният министър от служебния кабинет потвърдиха, но без доказателства. Тепърва ще се установява дали подслушванията са били формално законни или не е имало политическа воля за формализъм. 
Прокуратурата нахлу в МВР. 
Граждани нахлуха в Съдебната палата и окупираха кабинета на главния прокурор. 
САЩ наложиха санкции на Божков, Пеевски и един от крайниците на Пеевски. 
2. Йорданка Фандъкова подслушвала директорки на детски градини, за да слухти за клюки и дали всички са от правата гербава вяра. 
Гневни родители на деца останали извън детските градини нахлуха в сградата на Столичната община и окупираха кабинета на кметицата. Родителите заплашиха да си оставят децата да ги гледа Общината и да ги храни със собствен СОС. 
Фандъкова наложи санкции на две директорки, които в служебен разговор използвали думата тулуп.
3. Руски шпиони подслушвали Волен Сидеров, защото се разтревожили, че не ходи на работа в Столичната община. Волен пропуснал 24 от общо 33 сесии на СОС, може и да го отстранят. От подслушването станало ясно, че Волен няма никакви проблеми, просто не му се ходи на работа. 
Недоволни офицери от ГРУ окупираха телевизия “Алфа”. 
Руската федерация наложи санкции на Волен Сидеров, защото не ходел на сесиите на СОС, никаква работа не върши и го мързи да гледа. То бива-бива спящи клетки, ама пък летаргия не бива! 
4. Гражданка подслушала комшиите си, че се готвят да правят ракия от стари компоти. 
Мъжът ѝ проникнал с взлом в мазето на комшиите с цел да присвои част от компотите, но те започнали да бомбират верижно в ръцете му. Гражданинът започнал да ги усвоява на място, за да не идат зян. По-късно бил открит в безпомощно състояние и собствена локва. 
На комшията му станало жал и освободил съседа си от всички досегашни санкции.
5. Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова подслушвала на частно наследницата си Марияна Николова, която също вече не е министър. То вярно, че това са стари работи, но Ангелкова още не можела да се примири, че я смениха с Марияна Николова, искала да разбере с какво Марияна я превъзхожда. 
Българи окупираха гръцките плажове и казаха, че ще лежат там, докато не свършат парите.  
Бойко Борисов наложи санкции на Ангелкова, затова че се занимава с глупости и лични драми по време на кървава кампания и тайфун в международното положение.
6. Бившият финансов министър Владислав Горанов подслушвал брокери на недвижими имоти, искал да се еманципира от Кръстника, омръзнало му да живее като заврян кръщелник. Обаче все не изскачала достатъчно изгодна оферта. 
Бойко Борисов нахлул в апартамента на Кръстника, искал политическо убежище, дали му. 
Дубай наложи санкции на българския политически елит и обяви, че оттук нататък ще дава убежище само на хора, които си харчат парите тихо и кротко, без да се занимават с рисковия бизнес “българска политика”. 
7. Шефът на НАП по цял ден слушал като музика записани звуци от зала за фитнес. 
По някое време не издържал, нахлул в някаква зала и легнал костюмиран на лежанката да направи няколко серии с тежест от 200 кг.
Дубай потвърди санкциите от предишната точка.  
8. Бойко Борисов подслушвал себе си за няколко години назад, защото не бил сигурен коя точно е Мата Хари. Борисов си нахлул в собственото лично пространство и си наложил санкции, които нарушил веднага.
9. Малък и среден бизнес нахлу в ББР и стана едър бизнес. 
10. Цветан Цветанов нахлу в розово поле по време на политическа буря. Държавата гърмеше и трещеше, а Цветанов си береше български рози и се опиваше от аромата на евроатлантическата си ориентация. 

Още

Как да съставим кабинет в 7 стъпки

29.07.2021

Г-н БАЛЕВ

2833
Рашков към ГЕРБ: Извикайте си дясната ръка на Таралежа да чете СРС-та

28.07.2021

5926
Прокуратурата: Президент, премиер и политици не са подслушвани

19.07.2021

Обновена

3699