Quantcast
Баба Ванга алармира: КГБ е в криза | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Баба Ванга алармира: КГБ е в криза

автор
Г-н БАЛЕВ
11 780
 WIKIPEDIA.ORG
Железния Феликс: Колеги, не ме занимавайте с глупости! Повече от Баба Ванга и Митрофанова не заслужавате.

БИБЛИОТЕКАРСКИ ИНСТИТУТ, ГЪЛЪБАРНИКА
Известната българска пророчица и милиционерка Баба Ванга се яви некакена на спиритически сеанс, в който бе призован духът на Феликс Дзерджински. 
Известните туристи Боширов и Петров, които са на дискретно поклонническо пътешествие у нас, отседнаха в Гълъбарника на Библиотекарския институт. Там те забъркаха казан с рукола, весели гъбки и новичок. Двамата обикаляха като три вещици около казана и мърмореха заклинания, призовавайки духа на Железния Феликс Едмундович Дзерджински, Предтечата на КГБ. Двамата искаха да се подкрепят духовно, да подсилят бойния си дух и евентуално да вдигнат някой склад във въздуха. 
Те хвърляха в казана различни окултни предмети - екстракт от еленови рога, косъм от куфара на Путин, патладжан...
Те призоваваха духа на великия чекист с такива думи:

О, явѝ се дух Джерджински
в чисто нови бели джинси! Боширов и Петров. 
***
Духът на Дзерджински обаче бил толкова възмутен от състоянието на службите, че изобщо и не помислил да се яви на някакви гащници, ами пратил българо-македонската пророчица от системата на КГБ - Баба Ванга. 
Духът на бабата изскочи внезапно от казана и стресна замаяните туристи. 
Бабата им се накара едно хубаво и дори ги цапардоса с духовен дилаф и духовен БДСМ камшик. 
Сън развя баба Ванга: Тя предсказа Брекзита - Труд
Големи сте льохмани, ей!
***
Бабата издърпа духовно ушите на туристите и не спираше да гълчи: 
"Как си въобразявате вие, че другарят Дзерджински ще си размърда кокалите заради вас, рицари на куфара и кавалери на падението! КГБ загива! Независимо дали го наричате ФСБ или ДС, работата ви е тотално оплескана и спукана. Вие не сте чекисти, а чикибойци. КГБ е в тотална криза, историческо дъно. В цялата славна история на КГБ не е имало такива некадърници, каквито сте вие сега. Оставили сте изпращелия Путин да се занимава с работи, които вече не ги може. Съсипвате страната. Най-големият ви успех е зомбирането на българското население, но каква полза, щом на централно ниво сте оплескали нещата. Зомбирането на населението с бабини деветини не е цел, а средство, шматки такива. Каква полза, че сте фашизирали цял един народ, ако завоеванията ви са три детски градини и 100 тоалетни чинии? С две думи. Сталин беше човекоядец, но умен. Путин е само човекоядец. Срамувам се, че имам колеги като вас! Дори новите предсказания, които вадите от мое име, са пълна скръб. За нищо не ставате, службите ви са бардак, бадява хляб ядете и народни пари трошите!" - завърши популистично бабата, лупна по един духовен бастун на поклонниците и се продъни в земята с адски крясък. 
 

Още

КГБ ангажира бг джигити, ще правят атентати
Хибридна баба

28.05.2022

Г-н БАЛЕВ

3781
Баба Ванга: брадат ахмак ще се бие за православието