facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Барбекюто на Доган възкръсна, ще се снима в Hell's Kitchen

Таз година полуострови...
2 751
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

БОЯНА - РОСЕНЕЦ. 
Покойното барбекю на Ахмед Доган, съборено в първия мандат на Борисов, възкръсна от пепелта, литна като феникс и кацна като зомби на плаж Росенец. 
Припомняме, че през 2011 прословутото незаконно "барбекю със санитарен възел" в Боянските сараи на Доган беше разрушено след ултиматум от строителния министър Плевнелиев. 
Доган тогава преглътнал мълчаливо голяма обида, после през годините поглъщал още много работи, но така и не могъл да забрави любимото си барбекю. Всеки ден се сещал за него и всеки път изпитвал болка в заедността. 
След многогодишни занимания с метахимия, алфизика, хидроинженерство, материализъм, енергетика и диалектически детерминизъм Доган най-накрая открил философския камък, който превръща овчедушието в злато и възкресява мъртвите. 
Покойното барбекю-мъченик се издигнало от пепелта литнало като феникс от Боянсарай за да кацне до летния Догансарай, пак така незаконно, защото законът е КПП с бариера в полето. 

Възкръсналото барбекю със санитарен възел.
Този път обаче незаконната постройка няма да бъде пипната, защото Доган се подсигурил по две линии. 
В момента му изготвяли документи, че постройката всъщност е подпорна стена, от която зависи целостта на полуострова. Освен това се уговорил с Oligo-my-friend TV в зомби-барбекюто на плажа да се снимат новите епизоди на кулинарното риалити Hell's Kitchen - и така си осигурил медиен имунитет за постройката. Посегнат ли на барбекюто - посягат на свободата на словото! Нали искаме свободни медии!
"Нашата заедност си има цена, а и аз съм малко горделив, да ме прости Господ - изповяда Доган. - Толкова средства инвестираме за медиен комфорт и свобода на словото, да си имаме уважението!", категоричен е Почетният председател. 
Той обясни и защо се е свързал именно с Hell's Kitchen: 
"Барбекюто ми беше 9 години в Отвъдното, то е видяло всички кръгове на Ада и сега може да служи за пътеводител, както Вергилий навремето развел из Преизподнята Данте Алигиери. Участниците за предаването можем да набираме и на полудоброволен принцип. Който дойде на плажа ми неканен, става участник в Hell's Kitchen! Мисля, че е справедливо и всеки Праведен съд ще ме подкрепи! А и, между нас казано, ние държим прокуратурата на Страшния съд, така че няма страшно!"

Няма страшно, държим прокуратурата!
В добро философско разположение на духа Доган разкри още един жокер. 
Почетният председател се договорил да снабдява с биозеленчуци кулинарното риалити, като цените ще са около пазарните. Една биокраставица ще има толкова разумна цена, че вече няма да има нужда от Студен резерв. 
***
КАСПИЧАН, ДО ЗАВОДА НА "ФОЛКСВАГЕН".
Премиерът Борисов откри реновиран цех за полупроводници без санитарен възел. 
Помолен да коментира възкръсването на зомби-барбекюто от първия му мандат, премиерът се сопна на журналистка от "Мисир Хабер", че той не коментира, а ремонтира. После направи дълъг коментар с труднопроследима мисъл. 
Попитан какво мисли за полуостров Росенец и целия ли е отделен за Доган, премиерът вече мислеше за нещо друго и разсеяно произнесе:
"Тая година полуострови, догодина цели острови!" 
След което изненадващо запя новата песен за Банкя и спря да отговаря на въпроси. 

Естрадният шедьовър за Банкя се сдоби с хубави нови меме-версии в издевателски стил. Вижте една от тях. 

3

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Колония дронове накаца Бастунсарай
Тайните записи стават задължителни
Правителството сваля протестите с метеорология

Коментари

maestrata

Барбекю с частна магистрала!Хвала!💩💩💩

Льо Клер

👍😉

Любомир Димитров
снимка на Любомир Димитров

Ама вярно ли има така снимка, на която Боко целува ръка на Доган ?!

 

Ако е така не се учудвам на други, където той кара хора по ниско в йерархията да целуват неговата ръка !

 

Пълна отврат !!!

 

МАФИЯ !!!

Влез или се регистрирай за да коментираш