Quantcast
Борисов с нови менискуси напук на Радев | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк Бюлетин

Борисов с нови менискуси напук на Радев

Бившият премиер бил изтезаван в мазето на президентството
113 098

ДА ПУКНА, АКО ЛЪЖА! 

Нощта в събота срещу неделя Бойко Борисов бил хванат зад колоните на Министерския съвет от слугите на президента Радев, те го респектирали и отвели при господаря си, където бившият премиер бил изтезаван в опит да бъде принуден да се откаже от каузата ГЕРБ и каузата “България на три чекмеджета”. 

По абсолютно достоверни свидетелства на косвени очевидци до нас достигна ужасяваща информация за това какво е преживял лидерът на най-голямата или почти най-голямата партия у нас. 

Борисов бил изправен окован в белезници на незаконен безроден съд пред президента, който бил обладан от седем диктатурни бяса. 

Окаяният президент братоубиец пуснал два дрона да притискат главата на Борисов от двете страни като менгеме и започнал да го увещава да изостави каузите си. 

- Послушай ме и няма да сбъркаш! - започнал лъстиво и ужким с добро мъчителят. - Поклони ми се, откажи се от твоите каузи, престани да пазиш страната от комунистите и ще ти окажа голяма чест. Ще те направя почетен Тулуп и ще се погрижа чекмеджето ти никога да не е пусто. На рождени дни и национални празници ще ти пращам манекенки по 6000 лв. Само спри да биеш през пръстите дългата ръка на Кремъл и неокомунизма! Спри да ми объркваш плановете за просветена диктатура! 

Борисов, въпреки нечовешкия натиск на дроновете в слепоочието му, не изгубил присъствие на духа, а гръмко изповядал убежденията си:

- Малоумен и безчовечен мъчителю Радев! Никога няма да ти се поклоня дори на майтап. До последния си дъх ще защитавам моята България от комунистите и кремълските слуги на Сатаната. До последен дъх ще казвам Истината на българския народ, каквото и да ми струва това. Убиващите тялото не могат да погубят душата ми и на мен ми стига тая награда да каже нявга народът, загина тулуп за правда и свобода!

От това президентът бил обхванат от ярост и заповядал да късат менискус по менискус, докато разкъсат всички менискуси на Борисов. 

Борисов, търпейки мъчението, сякаш не усещал болките, лицето му било озарено от божествена светлина и той не спирал да пее псалми като “Батальонът се строява”, “Изкарай, Гано, говедата” и “Прала Цвета килими”. 

Палачите - слуги на Радев и медицински лица, се видели в чудо, защото унищожили 40 менискуса на Борисов, но те чудодейно се възстановявали и след всяка мъчителна процедура той бил съвършено здрав, като не спирал да изобличава мъчителя и слугите му. 

- Трансплантирайте му черен дроб на пияница! - разкрещял се Радев, обезумял от безсилие пред търпението на Борисов и веселото му лице. 

Слугите на Радев, медици-изверги от ранга на Менгеле, направили варварска трансплантация без упойка, махнали идеалния дроб на Борисов и му сложили някакъв с цироза и токсичен хепатит. 

Радев се засмял нервно и сатанински:

- Сега ще умреш от цироза и ще те охулим като пропаднал пияница. И докато другите хулят пресния ти гроб, аз лицемерно ще апелирам за уважение към окаяния ти труп! Ха-ха-ха, йо-хо-хо и бутилка Chivas Regal! 

За учудване на всички, реципиентът не само приел безпроблемно черния дроб, ами на всичкото отгоре веднага самоизлекувал разваления орган, който извадил идеални ензими и поразителна кръвна картина във всички референтни показатели! 

Радев заповядал да хвърлят Борисов във вана със сярна киселина и сода каустик, но Борисов само си пеел “ох, баня, ох, кеф!”, плацикал се и дори изиграл един етюд на тема “Бай Ганьо в банята”.

Докторите си хвърлили дипломите и престилките в киселината, отказали се от слугуването на Радев и повярвали в Борисов. 

Вече станало доста късно, Радев не знаел какво още мъчение да измисли. Заповядал да оковат Борисов и да го захвърлят на голия цимент до следващия ден. 

През нощта обаче тъмницата била озарена от неизречена светлина, дошъл ангел в образа на самодива-плеймейтка, докоснал оковите на Борисов и те се разпаднали. Докоснал коленете му - и те се сдобили с по два резервни менискуса, здрави и еластични като на младо стъки. След това вратите на тъмницата се отворили сами, охраната заспала права и Борисов безпрепятствено се прибрал в Банкя. 

***

И в неделния ден всички го видяхме жив и здрав да шляпа по Вазовата пътека с отбор гербави мажоретки, които изпълняваха по конец всички приумици на изобретателните партийни пиари. А Борисов крачеше с високо вдигнати менискуси и пак плющеше по Радев.

Батман Борисов приключва като зайче | СЕГА
Слепите чуват, глухите виждат, куците правят шоу!

 

Още

Намесата на Борисов за Елен Герджиков взриви СОС

23.09.2021

Обновена

3098
Лозан Панов нападна Румен Радев за пасивността му за съдебната система

23.09.2021

Обновена

5090
Петков и Василев забъркват тежък идеологически миш-маш

22.09.2021

ТАНЯ ПЕТКОВА

4398