Quantcast
Борисов оглавява протестите срещу правителството си | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Борисов оглавява протестите срещу правителството си

Опозицията била морски пясък между пръстите на Историята
5 526
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

От Брюксел, където се кара с колегите си от Европа за едни пари, Борисов неочаквано обяви, че няма търпение да се върне в България и да яхне протеста срещу правителството.
"Аз съм джентълмен и дадох достатъчно време на опозицията да се консолидира и да формулира някакви смислени искания към изпълнителната власт - изяви нетърпението си Борисов. - Аз съм демократ човек, диалогичен и прагматичен. При една правилна формулировка с достатъчно децибели винаги съм хвърлял от терасата някоя пачка и държавата си продължава напред. А тези от сегашните протести какво правят? Шикалкавят и се джафкат помежду си, бъзикат се на десни и леви, маноловисти, божковисти, ивановисти, бабикяни, радевисти, тангристи, православни, католици, патриоти, соросоиди. Те помежду си продължават да се делят на руска патриаршия и КГБ-независими, това е само в рамките на соросоидите, плюс един анархо-либерален блок, който се дели на атеисти и калвинисти. Това не е опозиция, а морски пясък, който изтича между пръстите на Историята. Така повече не може! Идвам си и яхам протеста с двеста, само да ми приключи ангажиментът в Европа!" 
***
Близки сътрудници на Борисов разкриха под сурдинка каква ще бъде площадната тактика на стария лидер, който е достатъчно млад, за да развее знамето на митинговата демокрация. 
Борисов възнамерявал да надвика всички и да радикализира протеста, за да се стигне по-бързо до развръзка. 
Когато другите протестиращи викат "Бойко, лека жено!", Борисов щял да вика "Бойко, дърта, разплута, продажна, бивша лека жено!"; когато другите викат "ДОЛУ!", Борисов щял да вика "В Ада да се пържиш, Борисов!". Но това щяло да означава, че си пожелава още да се мъчи във властта, защото да управляваш другите, това е Адът на Земята, Борисов го знаел най-добре, обясниха още сътрудниците. 
Същите хора разказаха пред вашия репортер, че Борисов смята да пробие полицейския кордон пред МС с помощтта на НСО и Делта Гард, да нахлуе в Министерския съвет, да свали сега действащата власт и да я оглави в извънредно положение, което да го задържи на власт, докато се успокои улицата. 
А когато се успокои улицата, да си продължи да управлява, щото всичко е наред.

Вие сте материал и аз съм материал, затова се разбираме! Колаж: Валдес Радев.

6

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Китайски философ обясни идейните основи на ТикТок
МГЕРБ се разбунтуваха, искат конференция в Дубай

25.01.2021

ФАЛШИМЕНТ ПЕТРОВ

11770 17
Културен обмен: пращаме художник в двореца на Путин

Коментари

Ку-Ку
снимка на Ку-Ку

Това смешка ли е? Прилича на бездарен соц. фейлетон.

maestrata

По скоро се доближава до Алеко Константинов!На Автора-Хвала,най доброто от него,което доСЕГА съм чел!👌👍👏

Billy-Joe Winchester

стария лидер, който е достатъчно млад, за да развее знамето на митинговата демокрация

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ЛюдоедкаЭллочка

Последни новини:

 

Яки батки от „Делта гард“ не пуснаха БОЕЦ да влезе в „Осемте джуджета“ Гардовете на ”Делта гард” не пуснаха Георгиев в заведението Източник: Фейсбук Яки батки, напомнящи на мутрите от 90-те години на миналия век, не пуснаха хора от гражданско сдружение БОЕЦ да влязат в ресторант „Осемте джуджета“. Това се вижда от видео, което лидерът на организацията Георги Георгиев разпространи днес. „Искаме да намерим Пепи Еврото и да му зададем няколко въпроса“, обясни за намеренията си пред камерата Георгиев. Още щом се насочи към заведението, няколко здравеняци с емблеми на охранителна фирма „Делта гард“ буквално ги заобиколиха. Част от охранителите останаха в гръб на представителите на БОЕЦ, а други се изправиха пред входа на заведението. От прозорците се видя, че вътре има хора и то работи. Един от охранителите обясни на Георги Георгиев, че заведението не работи и не може да се влезе, защото не работи. Уточни още, че Пепи Еврото не е вътре. Георгиев се зарече, че ще продължи да го издирва. Вижте още снимки от мястото, както и видеото:

 

https://www.facebook.com/gdboec/videos/719502768627351/?t=0

maestrata

Реформаторите на съдебната система!Хвала!

Минувача
снимка на Минувача

https://www.facebook.com/1024876774195858/photos/a.1040878349262367/3826626414020866/

 

 

Влез или се регистрирай за да коментираш