Quantcast
Борисов се снима с мечката, купи ѝ бърлога в Барселона | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Борисов се снима с мечката, купи ѝ бърлога в Барселона

Ако имах джипка, можеше и да я повозя, тюхка се благодетелят
40 027

МЕЧЕШКА УСЛУГА

Нов, изненадващ, стъписващ и гениален предизборен ход на бившия шофьор на джип, сега шофьор на ауди. 

Докато българите се карат трябва ли да се умъртви мечката, която рани тежко жена край Белица, или не трябва да се умъртви, Бойко Б финтира всички институции и обществени настроения, като взе мечката под своя закрила, купи ѝ луксозна бърлога в Барселона с всички условия и личен масажист. 

Борисов се снима, гушнал мечката, с което показа, че не го е страх от нищо, камо ли от репресиите на Рашков, служебното оръдие на реваншистките екзекуции. 

"Да дойде Рашков да прегърне мечката, щом е толкова курназ! - предизвика го Борисов, докато с една ръка чешеше мечката зад ухото, а с другата ѝ подаваше филии със свинска мас. - Яж, мецо, хапвай, ще ти почета малко от "Синовете на Великата мечка", но няма да спиш сега зимен сън, защото е рано. Ой на дяда, муци-гуци, добра мечка, хубава мечка, само дето бели прави, понеже не съм на власт.

По мое време мечките не нападаха хора, защото имам подход. Но ето, искат да ни изчегъртат и страната да бъде залята от бежанци, комунисти и мечки стръвници! Ако това искате, гласувайте наказателно срещу ГЕРБ и после се питайте откъде ви е дошло. Изборът е ваш и стабилността си е за вас, тя не е за мен, тя е за България. Ако вотът на избирателя ме покани, разбира се, ще изпълня дълга си и ще поема отговорност за всичко. Животът отново ще е като пикник в гората, на който и мечките се държат дружелюбно.

Почвай да мислиш, народе, настъпва Денят за размисъл и много трябва да внимаваш в картинката, а аз спирам да агитирам, за да спазя закона и да се погрижа за моята приятелка мечката. Но все пак ще дебна да се снимам и с ранената жена, защото искам да я излекувам от раните.

Не с предизборна цел, макар че искам да събера за снимката и роднините, и най-вече деца, ако има там племенници, братовчеди, каквито се намерят, но по-мънички. А за да не агитираме, ще си говорим за мечката и успехите на ГЕРБ. Това е е от мен в тая кампания. Опонентите ми са обхванати от злоба като някакъв шумен и разблуден град, аз помагам на хората и мечките от Странджа и Родопите до Барселона и Балеарските острови!"

"Да имах джипка можеше и да те повозя, но в аудито не е удобно" - извини се Борисов на мечката и се омерзи от обстоятелствата, поради които не може да кара керван джипове на държавен бензин и държавен кервансарай.

Така Борисов отново показа, че е по-хуманен, по-широко скроен, по-смел, по-подготвен и по-изобретателен от кой да е друг политик в България и околния свят.

Още

"Байерн" отново мина триумфално през "Камп Ноу"

14.09.2021

Обновена

2123
П. Илиев научил Таня Д. на здр, плс, бчкмт
ГЕРБ-СДС издига Далай Лама и Брендо за президентска двойка