facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Борисов връща монархията, Симеон-Хасан поема властта

Внуците му ще трупат политически опит в охранителни дружества
5 683
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

След като се посъветва с внуците Борисов обяви изненадващ маньовър: връща монархията, Симеон-Хасан Сакскобургготски поема държавното кормило, но поради възрастта му се назначава регентски съвет.
Борисов обяви решението си, докато лично гасеше пожарите на южната ни граница. Тоест не че ги гасеше, но Шехерезада Рифенщал го снима с джипката на фона на героично задимени горски масиви, а Борисов си мацна малко сажди по бузите и скулите.  
„Добре го измислихме как да натаманим държавата! – радва се дядо Борисов. – Обсъдих с внуците какво да правим, как да помогнем на България в тоя труден момент. Обичам да се съветвам с тях, защото са като мен. Говориш им, те не те слушат, мислят си за техните работи, обаче като кажат нещо, винаги е на място. Точно като мене!”
Борисов разказа как ги питал дали да подава оставка, а внуците в отговор му се качили на главата. Едното внуче му издърпало ушите, другото го оскубало. Той разтълкувал това еднозначно:
„Все едно ми казаха: Дедо, оставката е най-лесното, бъди мъж и не се предавай! Дедо, ти юнак ли си или баба?...
Викам – юнак съм, бабанка съм, Бабаяро и Батистута, бомба, багер, бастун!
Внуците като чуха тая скороговорка се разсмяха и аз разбрах, че ме подкрепят.
Решихме тоя държавен въпрос, минахме към следващия.
Викам – внучета палави, калпазани ненагледни, аз няма да подам оставка, щом казвате, ама едни момчета и момичета с палатки ми клатят стабилността. Трябва да измислим нещо шокиращо, с което да спечелим време и позиции. Какво да правим?
И внуците пак ми се качиха главата, едното ми бръкна в окото, другото ми сложи корона от Бъргър Кинг.
Като усетих короната на главата си, първо си помислих за коронавируса, после се сетих за монархията! Това е – викам, - измислих го. Връщаме монархията, Симеон-Хасан Сакскобургготски става крал, институцията президент отпада поради безсмислие. Защо точно Симеон-Хасан? Защото дядо му вече е компрометиран като републиканец, бил е премиер на РБ. Прескачаме едно поколение за по-сигурно, издигаме Симеон-Хасан, който дори с името си е символ на единството. Понеже е малък, назначаваме регентски съвет, а вие, внучета мои, ще трупате политически опит, както го е трупал дядо ви. Почвате обучение в Делта Гард, минавате през НСО и стигате до висшата охранителна школа – Бюрото за защита към Гешев! Така се става политически звяр, козлета малки! Дедо ви мисли за вас, мисли за бъдещето, мисли за България! Ще охранявате Симеон-Хасан, ще му влезете под кожата. Дедо му е Симеон Борисов, вие сте на Борисов внуците... Ще стане работата!...”
Внуците почнали пак да се катерят на главата на Дядо Бойко, щото нищо не му разбирали от разсъжденията на възрастен, омръзнало им да слушат перпетуум-балалайката. Едното внуче пъхнало в устата на дядо си пържолка, другото взело да барабани по темето му, понеже не можело още да пляска чембери.
Обаче дядо им бил толкова доволен, че дори не помислил да ги набие:
„Аз съм ял бой и за тях” – обясни благо Борисов, усмихвайки се на спомена и на решените за момента текущи проблеми.

7

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

МВР преброи 160 фалшиви новини за половин година

24.09.2020

379 5
Деница Сачева задоволи и алтер-егото си
Тома Пържолник обяви умствена независимост

22.09.2020

ФАЛШИМЕНТ ПЕТРОВ

10773 4

Коментари

Sine_metu

Драги Иво!

Очаквай да те питат защо със спецсредства си пишеш репортажите :)

Бонжуар

Шехерезада Рифенщал... бабанка, Батистута, бастун... 😀😀😀

Балев, шапо! 👍👍👍

Forza NATO

Днес бисерите изобилстват, наистина! Добавям и "перпетуум-балалайката"...

 

😂 👌

Baskerville
снимка на Baskerville

Шехерезада Рифенщал

Да се готви Хана Райч. И тиквеното вундервафе.

Minderbinder
снимка на Minderbinder

Много добре !

fractal
снимка на fractal

Дядовите ВинетувЧета септемврийчета ще станат крал май чел си този автор

Джиджи

"Прескачаме едно поколение, за по-сигурно, издигаме Симеон-Хасан, който дори с името си е символ на единството. Понеже е малък, назначаваме регентски съвет, а вие, внучета мои, ще трупате политически опит, както го е трупал дядо ви.

 

Почвате обучение в Делта Гард, минавате през НСО и стигате до висшата охранителна школа – Бюрото за защита към Гешев! Така се става политически звяр, козлета малки!

😅👍👏

Влез или се регистрирай за да коментираш