facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Бойко сърдит на Херо, няма да я вози с двеста

Даже нямало да ѝ бибитка с джипката
37 731
Бяхме най-близки, затуй отсега нататък / ще сме най-чужди в света. / Ще сме най-чужди в света!

Американското посолство подкрепи мирните протести срещу кабинета и Гешев, което на дипломатически език означава: "Довиждане с двеста, сбогом, Бай Фъншуй!"
***
Вбесен от новината, Борисов свика извънреден брифинг през нощта, който само нашата медия отрази, при това с половин денонощие закъснение. 
Ето какво разказа Борисов пред вашия репортер.
Бай Фъншуй: Значи тая Херо не ща да я виждам, не ща да я чувам. Предателка! Изключително разочарован съм от Херо Мустафа и Държавния департамент и само ще ги попитам: кога си решихте американските проблеми, че тръгнахте нашите да оправяте и да се месите във вътрешните ни работи? Вие ли ще ми говорите за полицейско насилие, негроубийци! Айде първо върнете земите на индианците в реални граници, тогава ми правете забележки и дипломатически намеци. С цялото ми уважение! 
Херо мислех да я викна тия дни, да пием по кафе, да си обсъдим некои стратегически съображения, да я поомачкам леко, да ѝ понаместя чакрите... Знам, че го желае! И на мен не ми беше безразлична до вчера, но тя вече не съществува за мен! Ако я видя на улицата, както си карам джипката, няма да ѝ бибитна даже! Няма да я воза с двеста, няма да я водя на Конектора, няма да ѝ пускам лафчета като - "Хъбчето, конектор пийпъл... Абаут!" Ех, само ще си спомням зъбатата усмивка - как заедно корупцията борихме!... Как силно се привличахме със тебе... Как буйно се завихряше с двеста туй, що не може да се назове директно, туй, що витаеше между ни... Ах, това е минало и никога не ще се върне! Ти за мене, Херо, вече не си муцунка сладка и пиленце на батко. За мен ти си Мая Манолова, хищна хиена, вероломна пача! Аз те обичах, а ти си егаси!
И пак ще напомня! Съединените щати имат страхотни вътрешни проблеми, но искат да отклонят общественото внимание към България. Като ми мине сърденката, ще предложа на братската американска държава помощ в борбата с полицейското насилие и расовата сегрегация. Америка може да разчита на нас, ние сме коректен и предвидим партньор, дори когато виждаме слабости и получаваме незаслужени оскърбления. Америка може само да се учи на толерантност от нас!
Фалшимент Петров: Какво можем да покажем на Съединените щати за поука и назидание в сферата на толерантността? 
Бай Фъншуй: Учудвам се на този въпрос, честна дума, учудвам се! България е Меката и Медината на толерантността, направо Ахмедината! Ние сме дали на Почетния председател на етническа партия да си отглежда крепостни, да си ги товари и разтоварва като картофи, където му трябват. Дали сме му ТЕЦ Варна и горещите пържолки на Студения резерв, дали сме му съдебна система, медии... Дали сме му да си врътка НСО и МВР с двеста, дали сме му тих пристан и паркче към него, казали сме му, ако нещо си хареса, да го загражда и да не се притеснява. Ако нещо по море го притесняват, видяхте, че може и морето да затваря за плаване. Така е в тая държава - аз опъвам каиша, Ахмед си пие шербета с Редбул. Херо да ми покаже в Америка кое малцинство има лидер с такива извънредни, бих казал чрезвичайни права и свободи! 
Айде, приключвам брифинга и кажи на Херо, че не я познавам. И не ща да я знам! 

21

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Колония дронове накаца Бастунсарай
Окован в болница след полицейски побой ще сезира съда в Страсбург

31.07.2020

4587 4
Тайните записи стават задължителни

Коментари

Forza NATO

България е Меката и Медината на толерантността, направо Ахмедината!

👍😂

 

Сладур

Простотия - след тази боклучива публикация Бойко ми стана по-готин...

maestrata

Чак да го чакам с 200!Хвала!💑

Порфирий

Ще ми се да споделя хумора на автора, но нещо ме кара да мисля, че е рано за смях.

Johnny2965

Тъпо. Доста плосък хумор.

Доц.Трътлев

Тъпо, ама долната снимка?👍

levent

Господин Фалшимент Петров, опитали сте да станете интересен но не сте успели. На фона на грандиозните скандали за злоупотреби и погазване на закона от страна на политици, опитали сте се да вметнете вината основно на етническата партия ДПС. Не ДПС е главният проблем на България, той е сбъркания чип на българина, ДПС е само една част от чипа. Опита да се стовари вината на "другите" естествено е инстинкт, с който се опитват хората да оневинят своите. Но именно "вашите" са виновни. С Всички големи "олигарси" и тези които въртят корупционната практика в страната за ваше съжаление са етнически българи, не цигани, турци, помаци или други. Истинския проблем са всъщност системните партии, вкл. ДПС. Е, щом като проблемът е навсякъде, това значи че проблемът е в "чипа"на народа. Съжалявам, отърване от този чип няма. Докато не се промени демографията на България и евентуално шведи, англичани или германци не станат мнозинство, тези проблеми ще ги има. 

 

Иван Илиев

Шведи, англичани,германци не,  са комшии, няма да изменят нищо. Б-я е била 500 год.на други комшии с добра раждаемост (за разлика от етническите българи, просто  нищожна). Извод?!?

BoulevardDudukov

Headshot с двеста, авторе! 👍

hahobg

Фалшимента 👍

Минувача
снимка на Минувача

Днес Борисов и Херо са имали 30 мин. среща.

b.beni
снимка на b.beni

 Г-н Фалшимента твори фейлетони все пак, не разбирам как насериозно се вземат тук читателите.

А този е мноооого добър, браво г-н Фалшименте! 👌

Baskerville
снимка на Baskerville

Фъншуй ефенди боклатмъш.

nebenebe

Ха дано. ама нещо коварно се проточват нещата. И съм зажаднял за тишина.

paragraph39

Ангела Меркел: Защита на Европа от страна на САЩ вече не се подразбира от само себе си

14.07.2020

http://www.focus-news.net/news/2020/07/14/2789867/angela-merkel-zashtitata-na-evropa-ot-strana-na-sasht-veche-ne-se-podrazbira-ot-samo-sebe-si.html

Google

Бездарно 👎

sharp007

Доста е добро даже :)

Като не ви харесва, чий го дирите тука? 

Туз
снимка на Туз

пошло  също като онова за една починала...

тва някаква гавра в този  сайт.👎

Boris

Чудесен фейлетон! Това е сатира, а който не разбира от литературни жанрове, няма смисъл да се сърди!

Discopiggy

Не мислите ли, че използването на думата "не..р" не е особено уместно, а? Или сте ОК с расизма?

S luncho6
снимка на S luncho6

>>><<<
В България думата негър не е мръсна дума и няма нищо расистко в това да си по-чер от другите.

Мнозина дори се печат на слънце за да почернеят и нищо расистко няма в това, а негрите са си просто естествено черни.

Влез или се регистрирай за да коментираш