Quantcast
Цветан Цветанов с полукърваво писмо до ПГ ГЕРБ | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Серкме

Цветан Цветанов с полукърваво писмо до ПГ ГЕРБ

4 478
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

Отворено писмо от Цветан Цветанов до народните представители на ПГ на ПП ГЕРБ
Цветан Цветанов написа полукърваво писмо до бившите си съпартийци от Парламентарната група на ГЕРБ.
Бившият втори в ГЕРБ призова бившите си колеги да не подкрепят антибългарския бюджет 2020, който според него е бомба със закъснител и финансова безотговорност за години напред.
Цветанов се обръща към бившите си колеги от парламента с полумолба-полуоферта:
"Бивши мои съпартийци от ПГ ГЕРБ - пише Цецерон в открито писмо до даритките на нашето време, - скъпи мои колеги център-дясно, с които съм работил толкова време и се надявам пак да работим по един или друг начин. Искам от вас, скъпи мои бивши и бъдещи съпартийци, да разсъждавате прагматично и лекоатлетически. 
Най-напред това, което е изключително важно.
Това, което имате като парламент, е това, което скоро няма да имате като парламент. 
ПП ГЕРБ е потъващ кораб, защо напускането ми на ПП ГЕРБ отвори пробойна в кораба ГЕРБ и той започна да се пълни със съответните води като известния инцидент на "Титаник". 
Аз ви предлагам, скъпи приятели, вместо да подкрепяте бюджета на националното бедствие, да организирате един плавен преход или едно Велико преселение на гербери по посока на моя проект за ГЕРБ с човешко лице, който се нарича Републиканци за България. 
Много от вас, скъпи политически приятели, имат толкова познати и разпознаваеми лица, че никой няма и да разбере как сте се прехвърлили в моите редици. Това ще е една политически безболезнена операция. 
Аз познавам всички вас. И след като направих най-внимателен анализ на политическата обстановка, преценявам вашето политическо бъдеще и качествата ви така. 
Които от вас се присъединят към мен - това са хората, с които през годините сме отстоявали принципни позиции. Съответно и категорично - тези, които не се присъединят навреме към нашия проект, а продължат да компрометират политическата си кариера в потъващия Титаник ПП ГЕРБ - това са хората, заради които аз напуснах ПП ГЕРБ и поех по своя самостоятелен принципен път. 
Драги бивши и бъдещи съпартийци от ПГ на ПП ГЕРБ! 
Аз можах вече да огледам парламента от външната страна, повярвайте ми, различно е. За вас ще е още по-различно. Затова мислете национално-отговорно, евро-атлантически, его-прагматически! 
Мислете си хубаво кой как ще мотивира преминаването към моя проект. 
Ако сега с най-смелите от вас създадем една Парламентарна група на Републиканци за България, това ще ни даде едно изключително политическо предимство! 
Ние можем ежедневно с ресурсите на моя мозъчен тръст да произвеждаме политически тези, които при всички случаи ще са по-състоятелни от това, което имаме в момента като еднолично управление на безотговорния бивш мой политически приятел на име Бойко Борисов. 
Така че, скъпи мои бивши и бъдещи колеги от потъващия кораб на ПП ГЕРБ, добре сте дошли като компоненти и транспоненти на моя политически проект за ГЕРБ с човешко лице."
Искрено и ваш: Цветан Цветанов - Цецерон. 

13

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Цветан Цветанов: Когато гласуваш за ГЕРБ, получаваш ДПС

24.01.2021

3924 36
Културен обмен: пращаме художник в двореца на Путин
ФЖМК открива факултативен курс по художествена гимнастика

Коментари

Нитро
снимка на Нитро

тъпо.

maestrata

Това си е направо Плазма!Хвала!

BL.N.Lmt

🇧🇬🏴‍☠️:) Аве, "segabg.com" се очертава като официалният медиен спонсор на БСП и Корнелата🍒На Нинова не се чува гласът изобщо, сигурно :) заради откраднатите 1944 9ти Септември две сребърни чаени лъжици затъкнали се във формата на кръст на гърлото на подопечната. "Рупорът" на БСП не смее да изнесе факти за Корупция в партията на ездачката на Биволици 🍒 Например Георги Гергов, Георги Първанов, Кирил Добрев и др. от елита на Червено/Кафявата партийна Клептокрация 🍒Сашо Дончев да не е наел хотелска стая с Корнелата ве 🍒 (: 🏴‍☠️🇧🇬

Julia Asenova
снимка на Julia Asenova

Доста тъп прочит на събитията. Гласуването на този бюджет ще е пагубно и излизането ни от кризата ще отнеме години. Дано гласуващите депутати се вслушат в думите на Цветанов.

B0ris

ГЕРБ си е потъващ кораб и за никого не е тайна.

BL.N.Lmt

🇧🇬🏴‍☠️ :) Сашо Дончев 🍒🍒🍒🍒🍒Корнелия Нинова, Бинго 🍒 (: 🏴‍☠️🇧🇬

Mariq46

Някой да спре изкуфелия ни премиер ! 

Stoma

Добра насока, да се надяваме, че някой ще я чуе.

Винаги е добре да има критически прочит на промените, които се опитват да прокарат в последните дни от управленито си сегашното правителство

пенико

За съжаление не е сигурно, че това са последните им дни, ама хич не е ....

Азбукарче

Време е за психолози и психиатри! Дори и Ковид 19 докарвал такива проблеми при някои преболедували го. Е, и всички ние вече 30 години боледуваме този безконечен преход. Някои придобиха имунитет и така......

Льо Клер

Falshimento! Comendatore! 👍😁

 

с ресурсите на моя мозъчен тръст

А, "мозъчен тръс" е когато мозъкът се е кламбичкал, в резултат на този вид лекоатлетически бяг.  Мисля, че при Цветанов е "тръс". 🐴

 

 

S luncho6
снимка на S luncho6

Не знам защо Иво дава толкова хубави идеи на Цвъки“

Ми че то, направо програма за действие!😁

Magi

E, мозъчния тръст на Цецко , направо изби рибата. Мозъчен тръст и Цецко са взаимно изключващи се понятия. Дали вярно някой ще гласува за него? Кой налива пари в този проект?

Влез или се регистрирай за да коментираш