Quantcast
Д-р Радева забранила на президента еднообразието | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Д-р Радева забранила на президента еднообразието

Скучно е да си винаги натовски генерал, като можеш да си Троянска матрьошка
8 202

НЯМА ДЖЕКИЛ, НЯМА ХАЙД
Стана ясна причината за странното поведение на Румен Радев, който ту повтаря тезите на Владимир Путин като подразбиращи се и съвпадащи с българския национален интерес, ту упреква руската държава в агресия. 
Това не се дължи на съобразяването пред каква публика говори (пред натовци е натовец, пред свои хора мурзилка), нито пък е някакво раздвоение на личността тип Джекил-Хайд, ястреб-гълъб, Борисов-Борисов. 
Може да е анимация на текст, който гласи 'строго секретно ПРАСИ РАСИПРЕС RpOn A 35.7V LIV2018 ОРгАн НА НЕВЪЗПИТАНИТЕ КАРИК КАРИКАТУРИСТИ Туристи .0.99 ENNE TIL 9772534973215 ロミ屋 美術 ( За козината на Агентурикте 10 предсказания едиик любыкгец досиета на ластта Ванга стр.2 стр.4-5 стр.7'
Корица на ПРАС-ПРЕС от април 2018, Алла и Чавдар Георгиеви.
***
Странният случай с генерал Радев и товарищ Румен бил психо-политическа игра по съвет на известния meme-персонаж Д-р Радева. Оказа се, че тя била най-близкият съветник на президента и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили. 
Двамата се сближили заради сходство в характерите и фамилиите. 
Въпреки че нямат роднинска връзка, двамата Радеви открили много неща, които ги свързват - и докторката станала нещатен сътрудник на президента. 
По нейно внушение Радев понякога говори за национален интерес и засуква сталинския мустак на Путин, а после все едно не е било нищо - осъжда строго агресията на Путинова Русия срещу Украйна. 
По същия начин в предизборен дебат съобщава чий е Крим фактически, а на другия ден допълва позицията си с уточнение де юре. 
Всичко това - по внушение на Д-р Радева. 
"Това е Ефектът на матрьошката - обяснява Д-р Радева. - Така човек излиза от черупката си и Зоната на комфорта. Това разчупва харизмата от шперплат и ни кара да очакваме неочакваното". 
Специално за читателите на нашия бюлетин Д-р Радева сподели някои наблюдения от сътрудничеството си с Радев. 
"Твърдя, че Радев няма никакво раздвоение на личността, той е дори прекалено еднообразен и монотонен. Дори ярка разкошница, интелигентница и страхотница като съпругата му не можа да разчупи образа му на политическа табуретка. 
Да, Троянският кон е направен от дърво, матрьошката е направена от дърво. 
Но дървеният материал не е непременно скучен, има разлика между бастун, славянски шкаф, бухалка за художествена гимнастика или изящна дърворезба. Оскар Уайлд е казал, че изкуството е безполезно, а президентът в България е произведение на изкуството. Аз повиших неговата стойност!"
В заключение Д-р Радева се отплесна към някакви нейни научни открития, които може да имат, а може и да нямат връзка с темата - като шопа, дето можел да копа, а можел и да не го прави. 
"Колегата Зигмунд Фройд не е можел да псува на майка. На това се основава цялото му безполезно учение" - категорична е Д-р Радева, която забранява злоупотребата с питейна вода. 

 

Още

ПП и БСП отказаха да разговарят с Радев за правителство

27.06.2022

Обновена

7858
Президентът осмя Петков, че по погрешка улучил Нинова за оръжието

25.06.2022

Обновена

5644
Нинова: На Радев президентската институция му е тясна

25.06.2022

1500