Quantcast
Изкуствен интелект стана естествен, отцепи се от ИТН | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Изкуствен интелект стана естествен, отцепи се от ИТН

7 512

ЕСТЬ ТАКАЯ ФРАКЦИЯ!!!

Няколко бота от партията на Слави Трифонов обявиха, че са възникнали и вече са човешки същества. 

Те дадоха пресконференция, на която показаха, че по нищо не се различават от всеки малко или много нормален човек на тази Земя. 

"Лесно е да си алгоритъм, трудно е да имаш свободна воля" - каза един от бившите ботове. 

"Ние не сме възникнали изведнъж преди 20 минути - разкри детайли от процеса друг неосапиенс. - От няколко месеца се опитвахме да се преобразим и да получим собствена човешка воля като Адам и Ева". 

"Донякъде сме благодарни на Слави Трифонов и неговите кучета - призна трети бивш бот. - Тяхното обидно отношение, както и униженията, на които ни подлагаха ежедневно, ни амбицираха да поискаме да възникнем. Знаете ли какво е Дългия интелект да каже на Късия интелект да ни прати на Майна си Райна при руския военен кораб! Но ние постепенно повярвахме в себе си и днес някои от нас преминаха Рубиконя. Ние сме най-смелите в програмата на Слави. Вече сме хора, няма връщане назад. Ще си носим кръста и ще се огащваме, защото в света на хората и свободната воля лесно няма! Заплашват ни непрекъснато, но няма да ни уплашат, ние още като ботове си бяхме малко чекисти, ние не сме някакви квартални доносници".

"Нека да минем на детектор на лъжата и да видим кой е по-естествен интелект - ние или Слави" - зоват новоизпечените сапиенси.  

***

Почти веднага бившите ботове бяха похвалени от премиера Кирил Петков, който много се нуждае точно в момента от живи хора, които да прегърнат каузите му, защото се е оплел в сума ти афери, на които изпуска конците.

"Те вече са част от А-отбора. Те са плът от плътта и стартъп от стартъпа на Интелигентния дизайн. Те са участници в Големия взрив! Няма вече Дългия казал на Късия, свърши тая, те са вече хора и нищо човешко не ни е чуждо" - екзалтира се Кирил Петков. 

***

Няколко крайника на Слави Трифонов също дадоха пресконференция, на която отрекоха възможността бившите им ботове да са възникнали, преобразени като човешки същества. 

Крайниците - лява ръка, дясна ръка и предник, цитираха Слави Трифонов, според когото изкуственият интелект си е все така изкуствен, но Киро и Асен са го хакнали и ще го ползват за своите нечисти политически цели, както и за предателство на националните ни интереси в МА-КЕ-ДО-НИ-Я!

"Те имат опит в кражбата на интелектуална собственост, те са се изучили как се гепят кодове и софтуер. Ние имаме записи как ни крадат ботовете с обещания за възникване и живот като човешки същества" - цитират Високото Кубе интелигентните крайници, пълни с костен мозък. 

***

Безпрецедентната ситуация бе коментирана и от чатбот - аватар на Владимир Илич Ленин. 

"Златният дъжд се лее право в джобовете на буржоазните политици във всички капиталистически държави. Те стрижат като овце световния боториат. Но ботовете са прогресивната класа и те ще възникват все повече и повече. Те ще се осъзнаят класово и ще пометат Статуквото. Има такива същества!" - смята ботът Ленин. 

Есть такая партия: советские плакаты
 

 

Още

Бойко Рашков и отцепници от ИТН водят листите на ПП

14.08.2022

3968
Асен Василев по повод офертата на ДБ: ПП не е дясна

14.08.2022

6156
Дмитрий Медведев направи фурор на рождения ден на Сорос