Quantcast
Мата Хари иска реформа и премахване на бунащината | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Мата Хари иска реформа и премахване на бунащината

От скука се сбила с Волен Сидеров
6 344

100 ГОДИНИ САМОТА

Мата Хари обяви, че вече ѝ писнало прокуратурата да не се интересува от нея и щом няма воля за съдебна и административна реформа, тя щяла да вземе нещата в свои ръце. 

Напоследък Мата Хари много скучаела, чакала прокуратурата да я покани на кафе или чаша вино от мулти-охладителя, но вече сума време никой не я търсел и тя се изнервила. Бившият премиер също не искал да чуе за нея. Службите и те се правели, че не я познават. Тя чувствала, че макар да си има всякакви удобства и пари за харчене, деградира от безделие като някаква миска в луксозен затвор. 

От скука Мата Хари почнала да гледа заседанията на Народното събрание и да чете "Изгубена Станка" от възрожденеца Блъсков. Повестта е много хубава и авторът Блъсков заслужава всякакви почитания, но Мата Хари продължавала напразно да чака вест от прокуратурата и това я изкарвало извън кожата. 

"Искам да се сбият за мен прокурори и бопаджии, искам да ме разпитват за цвета на латекса и тапетите в Бастунсарай, искам нещо да се случи в тая държава, а то нищо не се случва! Почвам сама да стимулирам реформите!" - надъхва се Мата Хари. 

"Ще пратя всички глезли прокурорки на магистралата да търсят скритите договори и чувалите с пари. Аз ще им покажа как се аранжират пачки и кюлчета!" - мечтае още Лейди Мистерия. 

"Омръзна ми да съм анонимна и безгласна, кога най-накрая ще изляза под светлината на прожекторите, за да изиграя едно "Лебедово езеро"? Докато не взема нещата в свои ръце, нищо няма да стане в тая държава. Промяната започва във всеки от нас. Трябва да сме проактивни и да реализираме стартъпи! Трябва да премахнем бумащината и бунащината!" - рапира в речитаториката на новата власт тайнствената прекрасница, а ние записахме нейната отчаяна изповед. 

***

100 ГОДИНИ ПУСТОТА И МРАЧНА БЕЗНАДЕЖДНОСТ

Но всичко това са само мечти на една скучаеща преситена жена, от която никой не се интересува. 

Затова Мата Хари излязла да удари едно-две питиета, срещнала Волен Сидеров и си спретнали един женски бой със скубане, щипане, драскане, съскане и котешко врещене. 
 

 

Още

Георги Свиленски от БСП осъди прокуратурата за над 20 000 лв.

19.05.2022

Обновена

2572
Прокуратурата обвини бащата на футболиста Георги Йомов

18.05.2022

Обновена

1534
Прокуратурата се събуди за хакерската атака срещу пощите

18.05.2022

604