Quantcast
Местят двореца от Геленджик в Козлодуй | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Местят двореца от Геленджик в Козлодуй

4 951
Тоя па иска в Белене... Управленски хаос!

ГЕЛЕНДЖИКСКАЯ ПРАВДА
На Владимир Путин му омръзнало да се занимава с двореца в Геленджик, който не е негов, но така или иначе въпросът е от такъв мащаб, че опира до неговите компетенции, донесоха наши къртици от Кремъл. 
По примера на Бойко Борисов, който пак мести оборудването за "Белене" в Козлодуй, Путин пък решил да премести Геленджик в Козлодуй и да му се махне от главата. 
"Ще им го стоваря на българите цялото готово оборудване за Геленджик! - говорел си сам Путин. - Те да се оправят, те да му мислят, аз вече имам други идеи за Геленджик, който се намира в зона, чувствителна за националната ни сигурност. От материалите за Геленджик могат да си правят подпорни стени, мавзолеи, техпаркове, бетонни комплекси, каквото им душа иска! Товаря всичко на нашия флот и през Черно море по Дунав, по Дунав, изсипваме всичко в Белене и не ме интересува повече! Нямам нищо общо с тази работа и повече никой не искам да ме занимава с глупости. Само трябва да си издействам коридор за това дарение, щото все пак България е натовска държава, аз уважавам международното положение и ще се съобразя с тревогите на нашите приятели от Алианса", довършил си мисълта Путин и останал много доволен. 
***
КОСТАДИНОВ ПОТОК (на съзнанието)
Здравният министър на България Костадин Ангелов потвърди частично тези информации​:
"Да, мога да кажа, че това е така - каза той пред ято подобрени мисирки. - Да, потвърждавам, че президентът Путин си е говорил сам, но нищо повече не мога да съобщя. Очаквате много от един здравен министър! Не, не мога да ви кажа откъде имам тази информация, аз съм здравен министър и съобщавам това, което касае моя ресор. От друга страна, аз съм човек като всеки и понякога имам нужда да не се напрягам чак толкова да мисля какво говоря. Нали разбирате, че аз не мога 24 часа в денонощието да съм свръхадекватен. И аз си говоря сам понякога. Но нищо по-конкретно не мога да ви кажа и не искайте от мен повече, отколкото може да даде един български здравен министър. Днеска сме поставили едно 20-25 ваксини, не мога да ви кажа точно, ала числото е от такъв порядък. Не искайте повече от един клет министър на здравеопазването. Ако някой по-късно ме опровергае за нещо, все едно нищо не съм казал, извинявам се предварително. Подкрепям разумните естетически корекции, стига да не вредят на здравето. У човека всичко трябва да бъде красиво: и дрехите, и душата, и потокът на човешката мисъл. Понякога завиждам на жените с логорея. Те си изписват веждите и просто си казват каквото им е на душата, и се освобождават от натрупаното напрежение. Край на брифинга. Повече нищо не мога да ви кажа по този въпрос!"

Още

Новият ремонт на "Шишман" - заравят скулптури и Бронзовата къща
Путин в молба-телеграма до БАБХ: Пратете инсинератори!
Селфи в гръб: Кошлуков се снима под ръка с Каракачанов