facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Мумията на Умрялата циганка

4 455
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

СЪЮЗЪТ НА ПИСАТЕЛИТЕ, ИЗДАТЕЛИТЕ, АКАДЕМИЦИТЕ И ЧЛЕНОВЕТЕ ОТ НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС се събра на извънредно заседание, за да заклейми новото стихотворение на бившия уважаван бизнесмен и поет-изгнаник Васил Божков. 

Председателят на Съюза Иван Гешев откри заседанието омерзен и заяви, че не е чел произведението, но категорично го осъжда

- Това дори не е стихотворение, това е злостна клевета срещу нашия клептократичен строй. Този гнусен пасквил унижава и изопачава нашата демокрадлива действителност. Това неграмотно интелектуално недоносче е срам за нашата мутролитература. Аз наричам неговия стил - "съботаж на Умрялата циганка". Не читал, но осуждаю! - направи исторически паралел председателят и погали кубето си, с което намекна, че има интереси и в сферата на кубизма. 

Всички членове на Съюза шумно изразиха одобрението си към председателя Гешев - изтъкнат представител на садистичното поколение в нашата млада мутролитература. Също тъй шумно и академично членовете на Съюза осъдиха бившия уважаван бизнесмен Божков и всеки хвърли своя камък. 

След това литераторът Гешев цял час дава автографи и се снима с академици и с членове от Наказателния кодекс. 

Пастернака не читал, но осуждаю! | Блогер Choco_latte на сайте ...

***

В БАГАЖНИКА НА МИСИР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ БЕ ОТКРИТ МУМИФИЦИРАН ТРУП НА УМРЯЛА ЦИГАНКА. 
- Ами защото - обясни мисир-председателят - все ме питат защо така непрекъснато се хваля сам: па това построих, па онова построих, тука дадох толко пари, там дадох керемиди и фурми, па и ви спасих всички от тоя вирус, да му се не види. И кой да ме похвали, при положение, че, сами виждате, тази циганка, която ме хвалеше, е отдавна покойник, ето това в багажника на джипката са нейните скъпи останки. Имате редкия шанс да ви управлява екземпляр като мен, а не примерно да ви возя в багажника. Нали схващате разликата?

Всички схванаха.

Дори Умрялата циганка в багажника на джипката. 

5

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Цветан Цветанов тайно подкрепя и протестите, и правителството
Марешки обеща работа на всички, които изпаднат от властта
Оформи се концесията на новия плаж Конституция

06.09.2020

ФАЛШИМЕНТ ПЕТРОВ

11066 4

Коментари

maestrata

Това е най-доброто!Хвала!👍👍👍

Giacomo Grelli
снимка на Giacomo Grelli

Този път ми хареса✌️

nottheone

не е зле. но не бива да се хваща човек за правописа на божков. щото ако наглото полу-счетоводителче не знае кога се пише с и със, и че докато е заедно, а не до като, то па божков не знае думата съботаж. сАботаж е, фалшименти ;)

Kirech

Благодаря!

Шилов

Виват, Ивчо! Так держать и неоглядываясь!

Влез или се регистрирай за да коментираш