Quantcast
Намери се решение за водната криза! | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Намери се решение за водната криза!

3 789
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

ТОВАРЕТЕ ВОДАТА В ТОРБИЧКИ! Военният министър разпореди на войската да носи вода на перничани в торбички от известна верига супермаркети. 

"Това са нормални неща - обясни министърът. - Докато колегите си правят монтажите на хидротехнически съоръжения и показните убийства дори без трибунал, аз не мога да бездействам, не ми е в природата. Затова се разпоредих кадровите военослужещи да грабват торбичките и да помогнат на бедстващите ни сънародници. Така поддържаме физическата подготовка и повишаваме бойната готовност. На най-изпълнителните съм обещал по пет дена отпуск и нов македонски паспорт."

***

ВЛАДИМИР ПУТИН РАЗКАРА ЮРИЙ ЧАЙКА от Главната прокуратура на Руската федерация и го прати консул във Валенсия и Балеарските острови. Преди това смени премиера Медведев с бившия шеф на руския НАП Мишустин. След това преквалифицира няколко губернатора в треньори по самбо, а няколкостотин ихтамнети* назначи в колцентрове. После президентът започна реформа в криминалния свят, хвана няколко големи главорези и ги назначи за прокурори, няколко крадци назначи за обществен съвет на Първи канал, а преди да си легне заплаши Бойко Борисов, че ако не реши в оперативен порядък водната криза на Перник, ще направи Драго Чая премиер, а Доналд Тръмп - шеф на ВиК Перник. 

***

ВСЕ МИ Е ТАЯ НА КОГО СА ТАЛОНЧЕТАТА - бе откровен с нашата медия потребител на талончета за търкане. "Ако искат, да си пращат прокурори и мъже в черно, ако искат - да се стрелят по улиците, да се плюят по "медиите", да си разменят жените, квото искат да правят, изобщо не ме интересува. Аз си търкам кротко талончето и чакам голямата печалба. Ако искат - още една банка да думнат, на мен какво ми влиза в работата! 

***

НАД ХОТЕЛ "БЕРЛИН" СЕ РАЗВЯ ФЛАГ С ЧЕРЕП И КОСТИ. Фенове на "Левски" превзеха няколко ЛАФКИ. На "Московска" се събраха чумави прасета. Министър-председателят се облече в тениска EFBET и каза, че в спорове на олигарси не се меси. Запитан защо рекламира фирма за хазарт, премиерът се оправда с военния си министър: "Щом тоя може да рекламира супермаркети, що пък да не рекламирам аз, каквото си преценя!"

***

НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ДОКАРАТ НОВИТЕ F-16 - в тях мога да возя по двама-трима играчи на "Бистришките тигри", ако се сместят. Бих ги ползвал и за пренос на вода, ама не стават, къси са им маркучите. Най са ми на сгода за "Тигрите" - и за това ще си ги ползвам, каквото ще да ми разправя Каракачанов. Аз тука не искам надпревара във въоръжаването и дрънкане на оръжия. В Историята ще пише, че по времето на президента Радев и военния министър Каракачанов България е сключила сделка за американски самолети. Аз съм си един пацифист-харизматик, в конфликти не се меся. 

***

МИНИСТЪР КАРАКАЧАНОВ ОБЯВИ, че не е взел пари нито за рекламната кампания с торбичките, нито за военни сделки, нито от търговията с паспорти. "Просто исках да канализирам творческата енергия на народа. По-добре да си правят колажчета, монтажчета, ръг-бъзък, туй-онуй - отколкото да се занимават с политика, хидромелиорации,трафик на хора, контрабанда на документи, хазарт и други вредни занимания. Мисля, че ставам за културен министър - кой друг държавник може да отприщи такава творческа стихия в българския народ?" 

__________

Ихтамнеты - от руски, "хора, които ги няма там"; наемни войници, участващи без документи в руски военни операции. Официално тези хора ги няма там. 

Още

От Миталов до "Магнитски": тук нищо не се случва
Прокуратурата оневини Пеевски и Желязков по "Магнитски"

27.07.2022

Обновена

5268
Гешев много иска, но няма желание да си прибере олигарсите