Quantcast
П. Илиев научил Таня Д. на здр, плс, бчкмт | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

П. Илиев научил Таня Д. на здр, плс, бчкмт

ГЕРБ в колебание дали да не подкрепят Радев, за да го изобличат като диктатор
8 978
Превод: Здравей, мило приятелче, сладко като бебче, искаш ли да си початим сърдечно и да се носим на вълните на младостта?

ИНСТИТУТА ПО СЪКРАЩЕНИЯ КЪМ БАН
След като обиколи няколко медии на тема "скандал с листче", Татяна Дончева днес бе обвинена от Слави Трифонов, че се държи като жълт вестник (защото Дончева коментира и здравословното състояние на Трифонов). 
За да докаже, че не е жълта гостенка в обществения ни живот, Дончева реши да говори пред най-нежълтата медия в страната и околните села - нашия безапелационен "Фейк бюлетин".
След толкова обиколки по телевизиите Дончева запази ексклузивно съдържание и за нас. 
Ето какво ни разказа тя, карайки ни да не вярваме на сетивата си:
"С Петър Илиев имахме много интересни чатове - не ѝ мига окото на Дончева. - Той ме учеше на младежки възрожденски жаргон, а аз му казах, че е много симпатичен, обаче "Има такъв народ" ще го изхвърлят. Те впрочем в тяхната партия наистина се имат за някакви възрожденци. Чалгата на Слави я имат за будителско изкуство, а политическите му напъни ги изживяват като някаква Райна Попгеоргиева. Виждала съм ги и да шият знамена, за да влязат хубаво в ролята. Но да ви кажа за жаргона. Научих от моите чатове с Пепи Илиев много интересни изрази от младежкия интернет жаргон, включително това, че 500 К = 500 хиляди, или пък съкращения като ппц (по принцип), мс (мерси), плс (please, моля, ако обичате), щ+щ (ще те плющя), бчкмт (обичкам те), здр (здравей, как си, искаш ли да ти покажа част от тялото си), бих (труден за превод знак на симпатия). Виждате колко интересни неща може да научи човек от младите. А Пепи Илиев наистина ще загази, защото не ме слуша. Казах му, че никой няма да се погрижи за него, да не си прави илюзии. Казах му, че щом представлява излишен товар за партията си, просто ще бъде изхвърлен, толкоз повече, че и самата му партия няма особено дълго историческо време. Бих казала, че много скоро ще изтекат в канала на текущата политика. Толкова им е капацитетът. А на Пепи можех да му помогна по много направления като по-умна и опитна от него. Нищо специализирано или прокурорско не съм му предлагала, но имахме изключително откровени чатове, просто си говорихме като адвокат с адвокат, но все едно се познаваме от преди 9 септември!" - възбуди до краен предел любопитството ни Дончева, написа на едно листче някакви работи, размаха го пред нас и го скри. 
После отиде да разцепва новия проект на Кирил Петков и Асен Василев, защото макар да го няма още проектът, желязото се кове, докато е горещо! 
И пред очите ни Таня Дончева написа в телефона си ЗДР :) и го прати едновременно на Кирил Петков, Асен Василев, Иван Костов и Иван Гешев. После ни предупреди, че това не било истински чат, а покана за екзекуция, но не уточни чия.
***
ГЕРБАВИ ВЕСТИ
След като Таня Дончева си тръгна от нашата интелектуална лаборатория, при нас дотича представител на ГЕРБ с последните новини от кухнята и Зайчарника. Герберът помоли да не го цитираме поименно, а да го опишем като "един, дето много хубаво и компетентно кима зад гърба на лидера Борисов, когато последният прави популистическо изявление". 
Номинациите за кандидат-президентска двойка на ГЕРБ навлезли в съвършено нова фаза, след като партията не могла да навие Петър Стоянов и Далай Лама, а на Борисов още му било безинтересно да се забива в Президентството. 
Представителят на ГЕРБ издаде, че силен ход за президентските избори било партията на Бойко Борисов да подкрепи Радев за втори мандат, с което да изобличи президента, че е станал абсолютен диктатор. 
"Така ще се види, че вече няма накъде и щом Радев може да кадрува в ГЕРБ, да влияе на решенията на тази най-голяма и силна партия, той вече е абсолютен авторитарист и трябва да се борим с неговия режим на всяка цена! Пак ще пазим народа от комунисти и диктатура!", въодушевен е герберът. 
"Ще признаете, че идеята е гениална!" - подтикна и нас към възхищение той.
После ни разказа как се издигнал в ГЕРБ - научил се по съвършен начин да кима в съгласие, когато Борисов говори, така бил забелязан от пиарите на партията и постепенно стигнал до най-високи нива на аудиенция, като веднъж дори му разрешили да пипне крачола на Борисов. 
Може да бъде изображение с 6 души, изправени хора и седнали хора
Много е важно зад гърба на Борисов да кимаш като кон и да излъчваш преданост.

Още

Николай Габровски цунка шарана
Борисов: Ако Радев върне Изборния кодекс, ГЕРБ ще му гласува ветото

06.12.2022

Обновена

10193
Борисов призна: От всичките ми хареми най-обичам академиците!