Quantcast
Парламент и правителство обмислят как да управляват дистанционно | СЕГА
facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Парламент и правителство обмислят как да управляват дистанционно

При ескалация на народната любов трябва разумна стратегия
5 383
Снимка: Михаела Катеринска.

ВЪВ ВРЪЗКА С ПРОТЕСТОЛОГИЧНАТА ОБСТАНОВКА. 
В навечерието на новия парламентарен сезон управляващите обмислят как могат да се спасят от народната любов и корона-вирусите, които разнасят хилядите възторжени граждани.
*** 
"Ние приветстваме гражданската активност! - засмяно обяви председателят на паткамента Цвета Караянчева. - Разбрахме, че за старта на политическия сезон хиляди граждани се стичат към сградите на властта, за да изразят радостта и въодушевлението си. Това е страхотно, повече такива митинги и манифестации трябва да има. Но трябва и да държим ръка на пулса на другите обществени процеси. Знаете, че има корона-пандемия и това е много печално за начина ни на живот, начина ни на общуване. Аз също искам да прегърна и целуна тези хора, които на 2 септември сутринта се събират на жълтите павета. Аз също искам да си изразя чувствата и да им кажа в лицето какво мисля за тях, но това ще е пагубно за народното ни представителство, ще се изпозаразим и ще ни е тъжно, яко ще ни е тъжно! Единство, творчество, красота - да. Асамблея на мира - да. Нека живеем дружно и прочие - да, да и да, подкрепям всичко това, но нека се пазим един друг. Затова обмисляме при ескалация на народната любов да имаме готовност за преминаване към хоум офис и дистанционно управление. Желая успех на всички манифестанти и както е казал поетът - Септември ще бъде Мая Манолова. Ние сме диалогични", разля се в най-искрената си усмивка Цвета и не се почеса никъде, макар че я сърбеше. 
***
Просветният министър Кр. Вълчев също каза, че е подготвен за ескалацията на народната любов. 
"Разработил съм пандимични планове, съвсем същити като за учебните заведения, където сме на стенд-бай при нужда веднага да минем към дистанционна форма на обучение. Така и за управляващити съм изготвил единен протокол как да се премине за 24 часа към дистанционно управление, ако любовта на народа почне да се допира до нас по интимен и рисков начин. Да видим колко ще се повиши утре народно-любовният индекс и ще вземем оперативно решение."
В подобен дух се изказаха много депутати и министри. 
Всички те изразиха подкрепа към площадната демокрация и гражданската активност, но си пожелаха повече дистанция и разумно поведение в условия на коронавирусна пандемия. 
Запитани дали са чували от улиците нещо като "оставка, съд, затвор" или "мафия, позор", всички останаха много учудени и казаха, че през живота си не са чували такива думи. 

10

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Българи в Германия протестираха срещу Борисов и Гешев

18.10.2020

1021 8
Бойко управлява ЕС, сатанисти свалят Тръмп!

16.10.2020

ПЕТЬО ЦЕКОВ

8144
Президентът на Киргизстан се оттегли от поста

15.10.2020

149

Коментари

maestrata

Паткамента-дума на годината!💆

hahobg

паткамент 😂

АдМин

Ама министър Вълчев освен кум си има и кръстник 😃

За Кирил Вълчев 👍

Иво Балев
👍
hamel

Дистанционно, ако бай Ставри разреши!.

Измиват пода, почистват розите, опъват одялата - изпълняат си нормите по налъмите и щипките, тогава може да се отдадат и на държавно управление - дистанцьонно😎

Но, в 22:00 ламбите се гасят!

nebenebe

И трябва има отговорник за ключа. Който разбира от електричество.

hamel

Ключът се пипа само с дръшката на метлата - дистанцьонно 😎

Baskerville
снимка на Baskerville

не се почеса никъде,

Където никъде е ? Да не би да е където и да е?

 

А паткаментът е множеството от 240 патки с пуфки и пуфки с патки.

nebenebe

Като се сетя за парламента, та се сещам и за Волтер - Микромегас. Някакви мравки мърдат, мявкат, общуват по някакъв начин демек. И мъкнат сламки насам-натам.

SvSophia
снимка на SvSophia

Парламент и правителство обмислят как да управляват дистанционно

Единственият адекватен начин да управляват дистанционно, е от затвора

- внасяне на бележки отвън, скрити в суджуци,

и изнасяне на бележки от затвора, скрити в крачолите на НеПрани гащи.

Влез или се регистрирай за да коментираш