Quantcast
От понеделник - всички на кръчма, учениците с предимство | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

От понеделник - всички на кръчма, учениците с предимство

10 949
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

На връзката между Чирпан и магистрала "Тракия" днес на премиера му хрумнала нова идея как да покажем на народа, че нашите мерки са най-добрите мерки на цялата Земя.
Идеята е следната. В понеделник отваряме кръчмите, пускаме всички да се веселят, но учениците, които имат още една седмица онлайн обучение, нека бъдат с предимство в увеселителните заведения. Така ще могат да си водят занятията в кръчмите, докато е затворено училището. Който няма пари за кръчма, пак може да си е онлайн от вкъщи, отворил за изключения и тая мярка премиерът.
"Така ще го направим! - заявил Борисов на пътниците в Джипката. - Защото учениците най-много страдат от тия мерки: тръгвай на училище, връщай се вкъщи, айде пак, с маска, без маска, с учител, без учител... Всичко това се отразява на учебния процес, на психиката на учениците, на качеството на живот и така нататък. Мислим за тея работи" - почукал мъдро черепа си Лидера, с което напомнил на себе си и околните, че е човек с необикновен мозък и необикновена съдба в необикновена страна.
Околните се съгласили мислено с това напомняне, а зам.-министър Нанков, Пътник Номер 1 в Джипката, имал дори по-силно духовно преживяване. Когато Нанков видял как премиерът почуква по темето си с жест на мъдрец, на Нанков му се открило видение пред духовните очи. Той видял себе си, коленичил пред Господаря. Господарят извършил ритуално посвещение. Шибнал един чембер на Нанков и така му дал рицарско звание с титлата Кавалер на ордена Велик сюнгер. Всичко това Нанков видял мислено и толкова се отнесъл в мечтанието си, че не чул последните мъдрости от потопа на съзнанието в Джипката. 
От унеса го измъкнал истински чембер, изпълнен от състрадателен гард на НСО. 
Шехерезада пък брифирала на ухо Нанков за последните образователни идеи на премиера, но го предупредила да не бърза с изводите, защото в събота срещу неделя на премиера много често му идвал реверсивен акъл с решения под ъгъл от 180 градуса. 
А премиерът доразвил още идеите си за учениците в кръчмите:
"По-добре сега да ходят организирано в кръчмата, под наблюдение, възрастен човек отговорен има с тях. Дет се вика, учителката по български ще им прочете "В механата", ще усетят атмосферата. Вярно, че някои може да се подведат и да направят някоя простотия по време на час в кръчмата, но в края на краищата, кой не е правил глупости на младите години? И аз съм правил глупости, но ето че министър-председател станах. Другите като са много умни, да са станали те!", завършил орбитата на планетарната си мисъл премиерът и цапнал един лек задвратник на Нанков. 
Нанков на свой ред се ухилил глуповато и почувствал как му се наместват чакрите, и няма да имат нужда от сервизиране поне три седмици.
През туй време делегацията стигнала магистрала "Тракия" и премиерът завъртял плочата за постигнатите успехи в инфраструктурата, като всички в Джипката се поотпуснали, че тая плоча си я знаят по ноти и няма опасност да изпуснат някоя нечувана мъдрост, полуадекватна заповед, стратегическо решение или ново поколение псувня по адрес на нечий племенник или кърджалийка с непостижима якост на ума. 

Още

Успокоихме Шарл Мишел, че диван-чапразът отдавна е проникнал в ЕС
Броят на новозаразените с COVID-19 у нас продължава да пада

10.04.2021

Обновена

1488
Малта ще плаща на чуждите туристи, за да летуват там

10.04.2021

3413