Quantcast
Правителствена почва ампутации и експлантации на съвест | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Правителствена почва ампутации и експлантации на съвест

Кубрат Пулев изрази загриженост и засади борче
2 045
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

ПРОБИВ В МЕДИЦИНАТА
В Правителствена болница беше направен революционен пробив и започват процедури по експлантация на съвест. Пациенти на ръководни длъжности, страдащи от морални скрупули, нравствени предразсъдъци или чувство за безпокойство, ще могат да отстраняват остатъците си от съвест по хирургичен път.
Учени от болницата провели дългогодишно изследване сред пациентите си от Голямото и Средното добрутро. Резултатите от изследването показали еднозначно, че хора на ръководни позиции не се нуждаят от съвест, защото тя фатално вреди на бизнеса и репутацията. Проявите на съвест и морални задръжки са пагубни за един лидер - независимо дали е политик, бизнесмен, прокурор, ейчар или пиар. През годините учените наблюдавали как при пациенти с остатъчна съвест кариерите им рухвали в прах като стените на Йерихон при звука на завоевателните тръби.
“Разбирате ли, това дори за един лекар е тъжно да го наблюдава - разказват учените. - Ние виждаме смърт, безпомощност и разтление, сърцата на медиците са малко или много огрубели от контакта със страданието. Но да видиш как човек с разгърнат капацитет и сериозна кариера почва да се проваля заради морални задръжки, това е покъртително тъжна гледка, не го пожелаваме и на най-богатия си пациент. Затова и разработихме нова оперативна процедура по експлантиране на съвестта. Това не е екстракция на зъб, а именно експлантация по отстраняването на съвестта, но тя може да се съхранява на чип и да се имплантира обратно на стари години, когато човек реши да се оттели от бизнеса и да се погрижи за душата си на спокойствие. Отначало започнахме експериментално с ампутация, но почти веднага открихме и формулата за съхранение на отстранената съвест. Малко нанотехнологии, малко находчивост и работите стават! Наука е това, пади ти шапката, ти я вдигаш, тя пада отново!” - не крият научния си ентусиазъм професорите.  
Процедурите по отсраняване и съхранение на съвестта са доста скъпи, но болницата изявява готовност да направи няколко операции на избрани пациенти про боно, за да покаже воля за сътрудничество със служебното правителство и някои репресивни държавни органи. 
Здравната каса също е готова да помогне с каквото може за успешното развитие на този нов клон от медицината. Това не е източване, това е такса прогресивен напредък за цялото общество, смятат от институцията. 
“Пари ще се намерят, здравето е най-важно!” - заявяват в обща декларация болницата и Здравната каса. 
***
СЕРИОЗНА ЗАГРИЖЕНОСТ
На другия полюс - като ездач на будната съвест - се прояви боксьорът и полуполитик Кубрат Пулев. 
Боксьорът Кубрат Пулев направи решителна крачка и стъпи с единия крак в политиката, като в тази позиция той изрази загриженост. 
“Доста мислих напоследък за народа, а гледам, че никой друг не мисли. Бойко не може да мисли, защото получава удари, а като те удрят по главата се мисли трудно. Слави не мисли за народа, защото го е страх да се замисли. Ако се замисли, ще му загорчи като отрова. Но аз като се замислих преди няколко години, си наложих един режим. Всеки ден от 7:00 до 8:00 мисля. Понякога мисля за България, друг път за народа или за славната ни История. Чувството е невероятно и искам моя народ да го изпита. Искам да преживеем това заедно, ще науча хората да мислят по един час на ден, за да видите колко много просперитет ще ни донесе това” - гледа към бъдещето Кубрат, стъпил с единия крак в политиката, докато с другия крак засажда борче.
 

Още

Дойде ли краят на Кубрат Пулев в бокса?

17.07.2022

ДЕЛЯН КЮЧУКОВ

1182
Чисора нанесе третата загуба на Кубрат Пулев (ГАЛЕРИЯ)

10.07.2022

Обновена

3660
Лондон посреща реванша Чисора - Пулев на 9 юли

08.06.2022

306