Quantcast
Преговарящи пуснаха излъчване и на тайните преговори | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Преговарящи пуснаха излъчване и на тайните преговори

Охраната на Никола Минчев ще записва по-важните неща за запомняне
2 434
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

ПЪЛНА ПРОЗРАЧНОСТ И ГЛАШАТАЙНИ ПРЕГОВОРИ
Партиите, които преговарят за съставяне и подкрепа на редовно правителство, направиха следваща стъпка за още по-голяма прозрачност на преговорите. Досега освен явните преговори имаше и тайни, защото участниците забравили да пускат излъчване, както новият председател на парламента забравил кога точно са му предложили поста. 
"Нямаме какво да крием! - обявиха лидери, които скриха имената си, а и ние още не сме ги научили. - Случва се човек да забрави едно-друго, сега покрай нас е страшна лудница, може ли за всичко да се сещаме! Постепенно ще си влезем в ритъм, ще наместим нешата, ще завършим промяната, всичко по реда си!" - подреждат приоритети и кутии за обувки лидерите. 
На следващ етап участниците в преговорите ще ангажират и Георги Терзийски, бившия шеф на Агенция "Пътна инфраструктура", който по заповед на афектирания бивш премиер Борисов веднъж стана глашатай. Идеята е глашатаят да разгласява новините от преговорите в райони с лоша масова комуникация. 
"Чегъртаме старото, но не това не значи да пометем всичко безогледно. Старото ръководство на АПИ беше уволнено от служебното правителство, но България има нужда от своите експерти, ние не зачеркваме хора" - манифестират нови принципи политиците.


МЕМОРИ ПЯНА
Председателят на парламента Никола Минчев, който не си спомня кога са му предложили да стане такъв, също обеща да вземе мерки. 
За в бъдеще забраванчото решил, че охраната му ще записва в тефтерче по-важните работи около него, за да си ги преговаря и да не се излага, като го питат нещо. 
"Те охранителите така или иначе слухтят за всичко - разсъждава младият политик. - НСО си е такава служба. Такава им е работата. Не от някакви клюкарски подбуди или да събират компромати, просто за да охраняват качествено, те трябва да събират и обработват всякаква информация за охраняваното лице. Млад съм неопитен съм, признавам. Но не съм някой застрелян, не ям сушито с клечките!" - отрони шега притесненият млад човек, който за нула време ще се очупи. 

Още

Путин предложи военна помощ за бензиностанцията на Околовръстното
Дмитрий Песков с ултиматум за деопесъчаване на кв. "Редута"
Мутрофанова отваря неделно училище за неграмотни копейки