Quantcast
Путин анулира референдумите, не бивало без Ден за размисъл | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Путин анулира референдумите, не бивало без Ден за размисъл

Президентът настоява за истинска демокрация във временно освободените територии
6 903
 Pixabay
Кабаева и Путин обмислят ситуацията...

CONTROL+Z

Президентът и Гарант на Конституцията на РФ Владимир Путин днес присъедини към Федерацията няколко украински области, но след като преспа един следобеден сън в бункера, стана от леглото с друг акъл и обяви UNDO на референдумите. 

"Контроль-Зэд, Контроль-Зэд. Контроль-зад! - развикал се Путин, събуждайки се. - Ой, не мога да спя от рефлекси, ама добре, че се сетих!"

Президентът захвърлил пижамата със Z-свастиките, облякъл се като за телевизия и прекъснал излъчванията на националните канали, за да направи спешно изявление за де-анексия на временно освободените Херсонска, Запорожка, Донецка и Луганска области. 

"Драги сънародници, Специалната военна операция върви по план - гласи обръщението на Путин от късния следобед, - армията изпълнява своите задачи, временно освободените територии в Украйна проведоха добре организирани референдуми под дулата на оръжията, но направихме един малък пропуск. Не дадохме на хората Ден за размисъл и може би някои от тях не са успели да вземат добре аргументирано решение. Ние се борим за свобода, аз не съм някакъв сатрап, аз съм просветен лидер със силен авторитет и твърда китка. Щом сме направили пропуск, връщаме се крачка назад и запълваме пропуска. Както се прегрупирахме тактически с временно отрицателно настъпление, така връщаме референдумите в изходно положение, събота правим Ден за размисъл заедно с България и неделя хората от временно освободените територии вече гласуват отговорно и наистина. Каквото кажат хората, това ще е. Ако се наложи временно да деосвободим тактически референдумнатите области, тогава вече ще действаме според обстановката. Важното е, че инициативата продължава да е наша, тридневната операция върви по план вече 7 месеца, наше дело кривое, победа будет за ними, тоест подразумеватеся наоборот, враг будет разбит!"

***
BALLS TO THE WALL

За да продължи операцията по план, Върховният главнокомандващ реши да разшири обхвата на мобилизацията, като даде възможност за патриотична изява и на сексуалните малцинства в необятната държава. 

Въоръжените сили на РФ формират бойни части на Джендърмерията, които ще изпълняват конвенционални военни задачи и още нещо... Командир на тия специални части ще е Великият комбинатор Остап Джендър. 

"Ще строшим на клеветата зъба! - размахва юмруче президентът. - У нас няма и никога няма да има дискриминация на база ориентация. Клеветите на Колективния Запад са чудовищна манипулация, от която страдат и натуралите, и гомосеките у нас! Всеки в нашата строга, но толерантна държава, има право да иде на заколение и да докаже на дело патриотизма си. Я другой такой страны не знаю!" 

***

 

Още

Путин пусна дълга черна брада, не бил спонсор
Илон Мъск води Тръмп и Сашко на откриването на "Хемус"
България залага на Бастунбаши-туризма