Quantcast
Путин с клоунско шоу в София, среща се с Румен и Симона Радеви | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Путин с клоунско шоу в София, среща се с Румен и Симона Радеви

Прескача границата със стълба, спира движението на жълтите павета
5 979
Котън и Моп са аматьори! Путин е сигурен, че на неговото шоу няма да го арестуват, каквито и зулуми да прави по улиците на града.

ТЕХЕРАН - МАЛКО ТЪРНОВО - СОФИЯ

След като Ердоган опъна нервите на Путин, карайки го да чака диван-чапраз в Иран, руският президент се обадил на полицайката Симона Радева да му донесе стълба до Великата ограда на южната ни граница.

Владимир Владимирович ще посети нашата красива и гостоприемна страна, за да изкара една малка отпуска от войната и да си възстанови психическото здраве, разклатено от стрес, унижения, старост и нерадост. Причините за лошото самочувствие на Владимир Владимирович са много: Украйна се опъва, Запада го хвърля в оркестъра на санкциите, Ердоган продава байрактари, където не трябва, и си позволява груби анадолски шегички. 

Затова Путин ще дойде у нас по канален ред - с помощта на каналджии и полицайката Симона Радева, Повелителката на стълбата. 

"Ало, добър вечер, Шефа се обажда" - пошегувал се Путин по телефона и си уредил всички подробности за визитата.

В София Путин ще блокира жълтите павета с клоунско шоу като на нашумелите Котън и Моп, които блокираха за малко "Солунска" и бяха задържани зрелищно от направената за смях полиция.

Оценката на Путин е, че изпросеният арест на клоуните е евтин пиар, злокачествен популизъм и хилава демагогия. 

Шоуто на Путин у нас щяло да мине по съвсем друг начин. Вместо да го арестуват за зулумите, софийските полицаи ще го завардят през девет квартала, ще си извикат подкрепления; копейки и гевендии ще му играят художествена гимнастика; Радев ще му рецитира "Здравствуйте, братушки", а Путин ще го препитва дали знае истинската история, цената на свободата, формулата на газа и други въпроси от конспекта на Империята. 

"Другаде може да си позволяват неуважително отношение, но точно в България тая няма да я бъде!" - предвкусвал сладките мигове Путин. 

"Ще си повикам и Нешка Робева да ми разкаже най-новото предсказание на подполковник Ванга. То ще е нещо от сорта, че ще завладея целия свят и ще управлявам 700 години. Абе България си е България, ничего не скажешь!" - думал си на себе си Путин, докато чакал стълбата край Малко Търново. 

Путин смята да наобиколи и затворите у нас, да огледа за способни момчета, които имат сърце и мишци, способни да убиват, изнасилват и грабят. 

"Трябват ми убийци и насилници за една спецоперация, добре плащам" - обяснил Борисов на Симона Радева и Георги Семерджиев. 

А на Румен Радев щял да помогне за служебния кабинет, пък за десерт искал да го тества за специални реакции. 

"Ще го бутна насън да го питам чии са Крим и Донбас" - наумил си още Гарантът на Конституцията на РФ. 

Още

Стефан Янев се учи да крещи МАКЕДОНИЯЯЯЯ
Путин анулира референдумите, не бивало без Ден за размисъл
ГЕРБ конструира бяла джипка с четири задници и 5 багажника