Quantcast
С Руско-турски поток Борисов закопал Путин | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

С Руско-турски поток Борисов закопал Путин

Бившият премиер е ни Лукойл ял, ни Лукойл мирисал
40 132
 Фейсбук
"По тръбицата" - кахърен сюжет за бяла каска и бяла лястовица.

SIT DOWN COMEDY
Окуражен от събитията по света и у нас, Борисов видя шанс за завръщането си на голямата сцена и изнесе силен моноспектакъл, с който напомни на публиката за себе си. 
В режим sit down comedy бившият премиер показа колко много иска пак да е национален лидер, да му се кланят и хора извън партията, да му целуват ръка професори и академици, а световни фигури да му отдават знаци на внимание. 
Тема на спектакъла му беше "Аз и Путин. По мое време беше друго". 
Борисов искаше да убеди публиката, че по време на дългото си управление не е правил прекалено скъпи подаръци на Путин, с които е увеличил зависимостта на България от РФ. 
Ето как се развихри пред журналистите и народа си великият комуникатор, ето какви тези изказа: 
"Какво ми обясняват! Всичките са много смели сега, ама тръбата за Руско-турски поток аз я закопах в България, фактически закопах Путин и му диверсифицирах доставките. Нали искаме диверсификация? Това е реалната диверсификация, Путин по тая тръба доставя газ на Вучката и Орбан. 3 милиарда реално съм закопал, за да може България да спи спокойно. Много пъти съм казвал, че където минават тръби, там няма войни. Не ги гледайте Сирия и Украйна, там тръби има и войни има, защото няма политици от моя ранг. Ето тука е заровено кучето. Избирайте още некадърни политици и война може да ви докарат. Има си тънкости в тая работа. Аз когато съм подарил куче на Путин, съм го направил, за да му въздействам с добро. Да си играе с него, да го гушка и да го милва, не да се озърта кого да нападне. Той тогава още и не беше полудял диктатор, дайте да гледаме в исторически контекст. По него време Путин единствено Чечня, Грузия и малко негови си опозиционери беше разбомбил. И някой-друг жилищен блок, за сплотяване на нацията. Затова съм опитал с добро. Вече като не разбира от добро, реших да го закопая с тая тръба на Руско-турски поток, с двата крака да го вкарам в България, да знае с кого си има работа. Той и заради Лукойл е тежко зависим от България. Аз общо взето съм ни Лукойл ял, ни Лукойл мирисал, де. Всички знаят колко строг съм бил към Вальо Златев, колко данъци съм му събрал и така нататък. И пак казвам, да гледаме в исторически контекст. Хан Аспарух, когато дошъл в Северна Добруджа и боднал копието с конска опашка, какво е бликнало? Руснаците тогава са били още в яйчниците на Историята. Поинтересувайте се и тогава питайте за диверсификация! Тогава руски държави не е имало, имало е български държави. Ама то трябват и държавници, не пръчки и канадски ливади. Нищо не намеквам, може и да греша. Ако лъжа нещо, Теменужка ще маже, тя поне има газова пътна карта, но я крие в сутиена. Фактът си е факт: цените хвърчат и това какво трябва да ни напомни? При Бай Бойково си беше най-добре, това е поуката, ама чакам сами да се сетите. Българският народ е мъдър и с малко подсказване ще се вразуми. Аз не съм Слави трифонов по пет пъти да си обяснявам вицовете. Българинът е много интелигентен, аз на това разчитам!..." - приласка народа си комедиантът, обхванат от синдрома на сит даун. 
***
Журналист, присъстващ на моноспектакъла, се опита да развие теза, че след двегодишно световно печатане на пари в ковид кризата и два месеца война в земеделски райони, няма как да се размине инфлацията. Но темпераментна колежка го перна зад врата, поиска му оставката, нарече го мисир и позор за професията, и целуна Бойко Борисов по мускула.
Може да бъде изображение с 2 души, седнали хора, изправени хора и текст, който гласи 'A t "промяната" ни e скъпа-3,30 струва нафтата, 3 лева бензина. при нас беше лев и 20! www.et.im ww.perk.bg гер бойко борисов сдс'
Агитпроп. 

 

Още

"Възраждане" входира 70 доноса за руските агенти/дипломати
Балканите не усетиха спирането на руския газ от "Турски поток"

25.06.2022

4208
Над €8,44 млрд. енергийни компенсации отпуснали в Гърция

24.06.2022

448