Quantcast
Шофьор на такси участва в преговорите за правителство | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Шофьор на такси участва в преговорите за правителство

Ал Йорданов също се появи с балаклава и баклава, прицели се в Шугърфейса
18 010
 Pixabay
Таксиджията показва зелен сертификат, за да влезе в мола.

STAIRWAY TO HEAVEN. ДЕРЕДЖЕТО НА ДЪРЖАВАТА
В райския мол, където се провеждат преговорите за съставяне на кабинет, днес взе участие и представител на народа, който да гарантира пълната прозрачност на процеса. 
Таксиджията Митко си зарязал работата и решил да наблюдава преговорите, за да не съсипят отново държавата. 
"Доверие на кредит вече не давам! - категоричен е шофьорът. - Ние шофьорите сме нещо като драйвери на държавния компютър, без нас не може! Досега ни изключваха от важните национални решения и виждате докъде се докарахме: съсипаха я тая държава!" - заяви таксистът, убеден, че този израз е негова запазена марка и никой друг не го употребява. 
Вашият репортер на мястото на събитието поощри човека от народа да си каже всичко, без да се стеснява. 
"Тия там Киро-Миро, Асен, тоя-оня, всичките са ми ясни - продължи драйверът, без да изпуска от поглед преговорите. - Наблюдавам ги и няма да се оставя да ме манипулират. Хората спряха да мислят, затова сме туй дередже. Винаги казвам на моите клиенти: мислете бе! Ползвайте ги тия глави! Ама някои хора вместо глави носят карфиол на раменете си. Затова съм тук и следя. Моите клиенти ще потвърдят колко мъдри мисли за държавата съм изказвал. Някои така се заслушват, че ме оставят да обикалям около адреса, докато навъртя 5-10 лв отгоре. Не че нещо нарочно правя тънки номера за къси пари! Не съм за 10 лв повече, ама хората искат да чуят какво ще им кажа за маските, ваксините, тока, парното, джендъра, Меркел, Ошо, Шопенхауер, Енгелс, Хегелс, Меркелс... всичките ги знам! Навремето съм работил в Либия, аз вкарах първото Рено 5 в България. Питали са ме даже как да си решат судокуто. Аз съм авторитет, не ме гледайте, че малко са ми смъкнати гащите. С Путин сме учили заедно в школата на КГБ..."
Шофьорът погледна към вашия репортер, за да отчете реакция и индекс на доверие, но като видя невъзмутимо изражение, продължи пледоарията си.
"Навремето Путин ме викна да се посъветва с мене и ми вика: Бай Митко, кажи ми какво да направим за народа? За българския народ! Аз извадих един лист и му начертах "Южен поток"... Викам: Володя, ние сме на всеки таксиметър!..."
Вашият репортер неволно си прочисти гърлото, при което шофьорът се сепна и засегна, почувствал недоверие. 
"Я да ми се махаш от главата! - пропъди репортера той. - Изпуснах тука преговорите за джендъра, ай ша му са не види!"
***
За още по-широка представителност и публичност на преговорите в тоя момент на местоизстъплението се яви с черна балаклава на лицето Команданте Алехандро Йорданов, Тъмният отмъстител от ГЕРБ-СДС, за когото ви разказахме вчера. 
Команданте Алехандро носеше парче баклава, което искаше да метне по Шугърфейса Кирил Петков, ако откаже да даде на ГЕРБ-СДС поне някоя държавна агенция. 

Команданте Алехандро в черна балаклава на черен фон.
***
"Тук съм нелегално - прошепна на вашия репортер Команданте. - Сертификат не съм показвал, а баклавата я взех със сила от щанда с турските сладки! - настоя Йорданов, макар да му личеше, че си е платил и даже е оставил бакшиш. - Скоро България ще пламне!" - блеснаха сатанински очилата на Отмъстителя. 
Вашият репортер отново се прокашля неволно. 
Команданте Алехандро се обиди и си изяде на една хапка баклавата, пъхайки я под балаклавата. 
После се изтеглиха на пръсти с таксиджията да се надлъгват на спокойствие. 

Още

Бременна софийска шахта роди в Пловдив
Герджиков връща нормалността и консенсуса на платения отпуск
Пиарка вкара клиента си в затвора