Quantcast
Слави записа 15 обръщения и отиде на море | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Слави записа 15 обръщения и отиде на море

Изпълнил съм си дълга пред суверена, убеден е той
45 798

ОТДАЛЕКО, ЧЕ ДА Е ЛЕКО

Лидерът на водещата политическа сила и мандатодържател Слави Трифонов измисли хитрина, с която да се уреди и за малко отдих в тоя горещ политически сезон.

Трифонов записал 15 дълги видеообръщения от диванчето си, които са подходящи за всякакви политически ситуации през следващите 2 седмици. 

На лидера му било горещо, скучно и прекалено публично. "Аз не искам да съм публична личност" - повтаряше напоследък той пред близките си сътрудници, а те преформатираха въздишките му в домашни интервюта.

*** 

Сега Трифонов е решил да остави достатъчно видеоматериал за следващите дни и да отиде някъде, където да си изчисти чакрите, да продуха белите дробове с друг въздух и въобще да не мисли за работа. 

"После ще се върна презареден и тоя път ще подкарам политиката по-изкъсо - обещава за след ваканцията Трифонов, - само малко да си почина сега. 30 години работя без прекъсване, всеки ден на екран, наситил съм се до гуша с тая слава и тая публичност, аз да не съм Бойко Борисов с неговата мания за видимост. Ще си почина 2 седмици на подходящо място в подходяща компания и ще презаредя батериите, че доста се изтощих и със записите на готовите послания и декларации, които оставям за през отпуската. Аз съм професионалист и не се оплаквам, но си е голям зор толкова материал да се запише наведнъж. Това са 19-20 часа готова видеопродукция, ако малко се допълнят някои работи при монтажа и се повторят по-важните акценти по 16 пъти. В тоя видеоматериал съм предвидил позиции по всички евентуални въпроси за следващите дни. Там премиери, кабинети, личен състав, приоритети, морал, отговорност, врагове, приятели, чегъртане, всичко съм застъпил. Само трябва да се разреди със смешки на сценаристите и някакви "въпроси", вмъкнати между две изречения на монолозите ми." - дава последни политически наставления Слави, докато си товари джиповете с плавници, парашути, катапулти, барбекю, чушкопек, тонколони и други ваканционни принадлежности. 

"Тошко ще излезе ваканция догодина" - разпореди още лидерът. 

***

Симпатизанти и асимпатизанти на шоумена-политик се разграничиха в мненията и реакциите си на всякакви нюанси. 

Едни одобряват решението на Слави:

"Нека си почине, нека се възроди духовно! - пожелава му чувствителна жена, която е била на всичките му концерти. - Трифонов не е човек, който ще си губи времето, а ще си настрои вибрациите, така че после да ни пипне и да ни оправи с едно движение на ръката. Нали всички това искаме! Пожелавам му разкошна почивка и нека по-малко се хейтим." 

Други се разграничават от лидера си:

"Значи той да ходи на море, а ние на тръстиката! То така много лесно, аз и аз искам да съм шеф" - споделя член от по-маловажните. 

Трети одобряват решението на Слави, макар че принципно не му симпатизират. 

"Аз сега съм на море в Приморско - споделя симпатизант на ГЕРБ. - Слави е чалгар и не съм гласувал за него, обаче пък за отпуската си е прав. Човек има нужда от малко почивка и да си опразни главата от всичко. И аз така направих. Направил съм си нещата на работа, тъй че да вървят и без мене десетина дена, после пак ще си поема нещата. Жена ми сега гледа бизнеса и съм ѝ забранил даже да ми звъни по телефона, ама тя пак ми звъни, за да ми покаже, че не ми изневерява. Ама да не ви занимавам с личния си живот, Слави си е прав за себе си, това ми е мисълта" - казва герберът, който не бил репресиран и засега не е много против новата власт или служебното правителство, който там се закрепи. 

***

Саундтрак:

 

Още

Партиите на Промяната почнаха полека и постепенно да се пообединяват
Борисов обира про-ваксърския вот

20.09.2021

Г-н БАЛЕВ

7555
Докато обикаля домовете, на преброителка ѝ излезе късметът