Quantcast
Тайните записи стават задължителни | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк Бюлетин

Тайните записи стават задължителни

Гешев, Радев, Пеевски обмислят първите си сингли, Борисов готов с албум
3 724
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

ОБЩЕСТВОТО, АМА В НЕФОРМАЛНА ОБСТАНОВКА, КЪСЕН СЛЕДОБЕД.
Лидерите на обществено мнение, действащи политици и кандидати за гражданска слава завидяха на премиера за тайните му записи, с които печели все повече и повече обществено доверие и симпатия. 
***
"Как не сме се сетили и ние да пуснем нещо тайно" - тюхкат се обществениците и стенат от болката, която Борисов им причинява с триста конски каруцарски сили. 
"Толкова живописно псува, как няма да го харесва народът!" - коментира неформално президентът и се опита да пусне една каруцарска, но излезе само "Здраве желаем на майка ти!" 
***
Главният прокурор също призна, че по тая писта прокуратурата изостава и в най-скоро време ще публикува незаконни СРС-та, в които прокурори псуват на майка битови престъпници, изнасилвачи на бабички и нагли олигарси - и ги репресират в името на народа. 
***
Народният представител и филантроп Делян Пеевски също се замисли, че така и така не се явява публично, най-добре да почне да се явява в тайни записи, в които да псува и мачка с двеста опонентите си, като същевременно разсъждава на глас каква добрина да направи за избирателния си район и на кой от хилядите нуждаещи се в България да направи тайно дарение, защото не иска да парадира с щедростта си. 
***
Премиерът Борисов без да губи време пусна нов таен запис, в който се оплаква от претоварената си стратегическа програма: 
"Писнало ми е и не знам как на моите години продължавам да тичам най-отпред, а след мен се влачат някакви мърди с име "президент" или "филанкишията". Аз работя ден и нощ - тайни записи, явни записи, проби, грешки, втори дубъл, трети дубъл, влизане във Враца с двеста!... Ако нещо заснето не ми харесва, не се колебая, директно в кошчето, аз съм професионалист, не може да ме показват в изопачена светлина!... Но! Така или иначе, в това пак съм първи и в най-скоро време ще пусна първия си таен албум. То ако беше толкова лесно, що не са се сетили преди мен, пак аз новатор, пак аз на гребена на вълната, пак аз в авангарда на гражданската мисъл! Радев що няма още таен запис, Христо Иванов що няма? Те нямат ли частен живот? Нека да ги видим те колко са загрижени за народа в неформална обстановка, ама без да знаят, че ги записват!" 

***
Николина Ангелкова, бивш министър на тъпизма, също направи своите първи стъпки в тайните записи:
"Аз пък може ли да съм такава патка! - възклицава Ангелкова пред своя приятелка, която я записва тайно за ТикТок. - Може ли да съм такава патка и един лев да не открадна! Вярваш ли ми, една стотинка не съм взела за себе си!" 
"Вярвам ти" - казва приятелката на Ангелкова и тайно пуска записа в ТикТок.
***
Бившият министър на вътрешните работи си пусна таен запис как пресмята лице на квадрат. 
***

 

Още

Борисов почна с бабини цитати, дядовите свършили
МГЕРБ се реорганизира в Орден на незаспиващите
Партия на носталгиците обединява живковисти, костовисти, бойковисти