Quantcast
Как Бойко Борисов накара Румен Радев да му подаде ръка? | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / Видео

Как Бойко Борисов накара Румен Радев да му подаде ръка?

11 131
 Илияна Кирилова

Президентът Румен Радев и премиерът Бойко Борисов си стиснаха ръцете по време на тържеството по случай 30-годишнината на КНСБ снощи. Двамата бяха поканени на церемонията и уважиха събитието в НДК въпреки обтегнатите отношения помежду им след скандала със СРС подслушванията на разговори на президента и последвалите словесни престрелки между Радев и премиера.

Инициатор на ръкостискането бе Бойко Борисов, който отиде на масата на Румен Радев, пред която се бяха струпали фотографи и оператори и каза: "Нека ни снимат, да не кажат, че..."

Премиерът продължи да демонстрира отлично настроение и усмихнат заговори президента, който му отговори видимо хладно. След това Борисов подаде ръка, която не бе поета, затова той премина към следващо действие и потупа Радев, за да го накара да го погледне и да се здрависа с него. Когато ръкостискането стана факт, премиерът отново позира за снимки, каза на фотографите "Благодаря" и се оттегли към своята маса, където пък сгълча: "А, с`а спрете да ми блестите у очите вече!"

 

Още

Борисов: Оставка? И аз искам оставката на Радев

10.08.2020

Обновена

15533
Няма как Борисов да оцелее до края на мандата

08.08.2020

ТАНЯ ПЕТКОВА

18451
Президентът взе решителен курс към промени в Конституцията

05.08.2020

Обновена

24367