Quantcast
Мислете кой ще ни управлява, като изплуваме от дъното | СЕГА
facebook
twitter

Видео

Мислете кой ще ни управлява, като изплуваме от дъното

В съревнованието кой да се покаже повече по тв има известна битка на глупостта, казва проф. Велислав Минеков
12 353

Проф. Велислав Минеков разказва "В тук и сега със Светла Петрова" кой е главният герой в трилъра "Коронавирус". "В момента има съревнование кой ще се покаже най-много по тв. В това съревнование има известна битка на глупостта - особено по отношение на паниката, която не бива да се създава. Защото през 15 мин. ни паникьосват, от което паниката само нараства. Започнаха да излизат много униформени. Висш полицай е с толкова звезди по пагоните - сякаш е генералисимус. ", казва Минеков. " В момента трябва да разчитаме на управляващи, които не са с особено развит интелект. И сега се търси спасител. Търсе се божество. Но това никога не се получава на практика. В момента нямаме високо компетентни хора, които да управляват кризата. И вървят серии от глупости. Гешев ще се бори с фалшивите  новини. Но кое е фалшива новина? Ако кажа, че г-н Гешев не е добър човек, това фалшива новина ли е? Защо подгониха аптеките? Точна в тази ситуация!", възмути се  скулпторът.

"Какво е позитивното в тази ситуация? Българите започнахме да си помагаме сами. И това го умеем. В нашето наследство го има желанието за оцеляване на всяка цена. Явно, че ще стигнем дъно, но като тръгнем да излизаме оттам, трябва да направим избор - как да се възстановим и как да живеем. И най-важното кому да дарим доверие, за да управлява държавата. Да бъдат интелигентни, да бъдат компетентни, да бъдат разпознаваеми с високия си морал.", заключава проф. Минеков.

14

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Отровното трио смята, че Борисов ще падне преди Петото въстание

04.10.2020

9902 44
"Отровното трио" поиска извънредна сесия на парламента

03.08.2020

Обновена

18875 60
Проф.Минеков: Трябва да извървим пътя до Велико народно събрание

19.07.2020

6224 182

Коментари

ppipi7766

👍

maestrata

Марешки е наред!Хвала!

Begemot
снимка на Begemot

Пунта Мара и който остане, остане...

Stern

Как #Кой? Естествено Боко-4. 80% искат това.

Джиджи

Марешки минА преди малко по талавизора ... 😂

Джиджи

Висш полицай е с толкова звезди по пагоните - сякаш е генералисимус. ", казва Минеков.

А теб кво тЪ бъркат звездите по пагоните на "генералисимуса," г-н скулптьор? 👎

 

Щото в момента говорим за коронавируса. А ти и медицинско образование немаш. 👎👎

 

И после – КОЙ се борел да се покаже по телевизора!!! 👎👎👎

 

 

ppipi7766

 

.

Краят на историята или край на света? От короновируса до кризата!

 

https://pogled.info/svetoven/krayat-na-istoriyata-ili-krai-na-sveta-ot-koronovirusa-do-krizata.114374

 

Същото на български

boboran

Г-жо Петрова имате огромното желание да вдигнете рейтига на Вашето предаване - но не по този начин. Сложете един хронометър и вижте колко време Вие говорите  и колко професора. Та той не успя да си искаже мнението докрай по нито един от въпросите а беше достатъчно лаконичен по теми който са далеч от неговата професия. Прегледайте някой интервюта на Петко Бочаров когато заместваше Кеворкян.  Това беше стил който би Ви бил полезен.

Сократ-май

Защо подгониха аптеките? Точна в тази ситуация!

 

Това да не е камък в градината на господин президента?

nebenebe

Аз избягвам нейните предавания.  И на много други де. Телевизията е по-скоро вредна. И не е вече слава Богу меродавна. Радиото и то бере душа. А бяха такива пропагандни машини."Пуйките" карат по инерция.

nebenebe

Не ни трябва партийно правителство. Трябват ни експерти (доколкото са останали), но кой ще ги подбере? 

Danibus

Светла Петрова и проф. Минеков👍

Началникът на ЩБК Венцислав Мутафчийски трябва да минимизира до крайна степен публичните си прояви в медиите/особено телевизиите, където визуално същите се възприемат/. Възможно е да върши голяма по обем организационно работа, не знам, но не става нито за говорител на щаба, нито може да отправя послания към нацията в условията на тази безпрецедентна криза. Нелепата му визия - неизменната военна униформа, бръснатата глава, паническия тъмен поглед, неконтролираните жестове с ръце, издаващи паника и объркване, както и накъсаната му и не особено изчистена реч, наситена с изрази като "нещо страшно се задава", могат само да провокират паника в зрителите (пряко или подсъзнателно). С оглед на тези горни характеристични особености на Мутафчийски, нямам обяснение защо точно той  е началник и говорител на кризисния щаб, а не някой виден вирусолог или епидемиолог, който с визия, глас, ако щете тембър, речеви умения да информира населението за събитията, обстановката и тенденциите.

п.с. Вместо да се предприемат реални и адекватни мерки, управляващите, използват кризата, като сцена за политическата презентация на Мутафчийски, като острие и бъдеща политическа фигура, която да противопоставят на дейстащия президент.

Erato
Ти ще ни управляваш, другарю минеков, щото само ти си ного интелегентен, а другарката петрова ще ти е дясна ръка, щото и тя така. Дрогарите данибус и Президента чорапо-потник ще ви помогнат в тази борба.
tatyana1

Ъхъ! Интелигентни, компетентни и с висок морал? Ще си ги свалим от космоса. 

Влез или се регистрирай за да коментираш