Quantcast
Андреа Бочели преболедувал COVID-19 с цялото си семейство | СЕГА
facebook
twitter

Култура

Андреа Бочели преболедувал COVID-19 с цялото си семейство

533
 Снимка EPA/BGNES
Андреа Бочели дарява плазма в Университетската болница в Пиза.

Италианската оперна звезда Андреа Бочели е бил с положителен тест за коронавирус през март, но е имал шанса да "оздравее бързо и изцяло" преди изключително успешния си великденски концерт от Миланската катедрала, съобщава “Варайъти”.  

Бочели разкри, че е получил резултатите си на 10 март, и се е оказало,  че съпругата и двете им деца също са били заразени. В пост във Фейсбук, споделен във вторник, прочутият певец обяснява, защо е обявил диагнозата си по-рано. Той споделя също, че на 26 май дарил плазма -  „малък, но необходим жест“, за да помогне на изследователите в търсенето на лек за коронавируса.

Пандемията, която разтърси света, се отрази - макар и леко - на мен и на някои членове на моето семейство — казва в изявлението си Бочели. — Със сигурност не исках излишно да тревожа  феновете си и също исках да уважа  правото на личен живот на моето семейство. Но преминахме през това заедно. Първо имахме треска, после ни беше студено и след това малко кашлица“.

 Бочели, който е сляп от 12-годишна възраст, постави рекорд в YouTube миналия месец с Великденския си концерт „Музика за надежда“, който беше гледан от повече от 28 милиона души по целия свят в първите 24 часа и в момента вече са над 40 милиона.

Ключови думи:

Clovis-19, Андреа Бочели

Още

Андреа Бочели пя за футболист на "Интер"

06.09.2020

189
Бочели изпя сам надеждата на милиони

13.04.2020

828
Андреа Бочели ще пее на Великден в миланското Дуомо

08.04.2020

562