Медия без
политическа реклама

Моуриньо ще говори само виртуално в България

14 Септ. 2020
ЕПА/БГНЕС
Мениджърът на "Тотнъм" Жозе Моуриньо жестикулира по време на домакинската загуба с 0:1 от "Евертън" в неделя. Това бе последният мач на "шпорите" преди гостуването срещу "Локомотив" (Пд).

Мениджърът на "Тотнъм" Жозе Моуриньо ще избегне всякакви срещи с журналисти в България при гостуването на отбора тази седмица. Лондончани ще играят в четвъртък от 19:00 ч. в Пловдив срещу местния "Локомотив" в мач от II квалификационен кръг за Лига Европа. Двубоят ще се предава пряко по "Диема спорт 2".

Програмата на "Тотнъм" се пази в тайна за момента, за да се избегне струпване на фенове. Очаква се тимът да пристигне в сряда. Информацията е, че преди заминаването Моуриньо ще даде пресконференция от Лондон, през виртуалната платформа Zoom.

След края на мача той също ще даде онлайн изявление, като евентуално може да говори единствено пред телевизията непосредствено след срещата. Отпаднала е и предвидената среща с фенклуба на "Тотнъм" в България.

В последния мач преди гостуването срещу "Локомотив", "Тотнъм" загуби с 0:1 от "Евертън" като домакин. След края Моуриньо коментира: "Срещу добри отбори като "Евертън", ако им позволите да играят, те се чувстват комфортно, защото имат много добри технически играчи. Ако не ги пресирате, ще им дадете самочувствие. А ние бяхме мързеливи в пресирането. Това е следствие от лоша кондиция, непълноценна предсезонна подготовка. Някои играчи дори не са имали предсезонна подготовка. Част от тях имаха COVID-19. Хари Кейн тренира само веднъж с нас. Някои играчи бяха с погрешно състояние на духа. Не искам да говоря за това - не съм сигурен. Разочарован съм от отбора си".

Тотнъм" стартира със загуба сезона в Премиър лийг - 0:1 в домакинството срещу "Евертън" в мач от I кръг. Това бе и последен двубой за тима от Лондон преди гостуването в Пловдив в четвъртък срещу "Локомотив" от II квалификационен кръг за Лига Европа.

 

 

 

Още по темата