Quantcast
Фракцията ПИСАТЕЛИ-ГЕРБ започва битова сага за Прекрасната госпожа | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Измислици-премислици

Фракцията ПИСАТЕЛИ-ГЕРБ започва битова сага за Прекрасната госпожа

автор
Г-н БАЛЕВ
41 550
 МВР
Това НЕ са ПИСАТЕЛИ-ГЕРБ, а участници в битов инцидент за паркомясто до заведение на Митьо Очите през 2016. МВР тогава разпространи тези снимки, защото лицата потънаха в нелегалност след битовата драма.

Фракцията ПИСАТЕЛИ-ГЕРБ обяви старта на нов проект, финансиран по програма "Култура" на Европейските фондове. 
Гербавите писатели Маноил Манев, Тодор Тодоров, Антон Тодоров и други майстори на перото се захванаха да пишат битова сага за Прекрасната госпожа, която според Борисов го сготвила по поръка на Радев. 
Всеки от тях ще напише по един том от сагата, за която Антон Тодоров вече е съставил план. Планът ще се следва приблизително, защото никой в орбитата на ГЕРБ няма да забележи вътрешните противоречия. За тях е повече от нормално сутрин и вечер лидерът им да дава различни версии за снимките си по гол тумбак и пищак. 
Така и в книгите всяка глава ще съдържа различна версия за Прекрасната госпожа, снимала пачките и пищака на Борисов. 
Всеки писател ще опише Прекрасната лейди по свой вкус.
Антон Тодоров например казва, че в неговия роман Госпожата е с мустаци. 
Документите“ с Антон Тодоров - 25.04.2020 - Телевизия Европа
"Оригинално, нали! - не крие ентусиазма си Тодоров. - Мустакатите жени са страстни, това е много устойчив мит, който искам да експлоатирам в творбата си. Действието е много напрегнато. Радев праща Госпожата, яхнала дрон. Тя влиза при нашия лидер, гъделичка го с мустаци по ухото, той се поддава на вещерските ѝ чарове и пада за 3 минути под нейна власт. Тя коварно аранжира пачките и кюлчетата, намества пищова и снима! Нашият лидер се осъзнава, но късно. Тя вече е при своя престъпен господар Румен Радев. Ще ви издам една тайна. В моя роман Прекрасната госпожа накрая се превръща в мумия! Ще издам и още една тайна. За този проект реших да използвам псевдонима Антошка. Името ми като писател се свързва с друг период от творчеството ми, а този период вече съм го надраснал."
Антон Тодоров подаде оставка (ОБНОВЕНА) - Дебати
Гледам и се чудя - същият писател ли съм днес? Не! Наричайте ме Антошка
***
Тодор Тодоров - дуловско-силистренският феномен на ГЕРБ, също издаде някоя и друга тайна от писателската си кухня. 

Тодор Тодоров - член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, влязъл в ръководството на партията след понижаването и напускането на Цветан Цветанов. Областен координатор в Силистра, писател и историк с дисертация в Шуменския университет. 
"Наточил съм перото и целият треперя от творческа възбуда - настръхна писателят Петров. - В моя роман за Прекрасната госпожа тя е момиче от бордеите с прякор Комбала. С много коварство, хитрост, комбинации и комбали тя се издига до позицията на таен съветник на Радев. Тя е мускулеста, лукава, жестока и подмолна. Тя причинява големи неприятности на Нашия лидер, а аз изобличавам моралната ѝ същност. Не съм измислил хубаво сюжета, ама то ще си дойде, като седна да пиша."
***
Маноил Манев обеща в неговия роман да опише Борисов като смеси чертите на крал Артур с Крали Марко и Хитър Петър. Прекрасната госпожа пък щяла да е преоблечен мъж и това е Цветан Цветанов. 
"Повече нищо не издавам!", каза Манев и направи знак "ключ" пред устата си, уж че пази някаква страшна тайна. 
Депутат от ГЕРБ като българския Дан Браун | Клуб 'Z'

Още

Борисов отказа да отговаря за кметове на ГЕРБ, срещнали се с Пеевски

26.10.2021

Обновена

ТАНЯ ПЕТКОВА

6052
Листите на ГЕРБ – предимно изпитани кадри и малцина новаци

11.10.2021

Екип на Сега

4152
ГЕРБ ухажва медсестрите с приказки от 1001 нощ

23.10.2021

4928