Quantcast
Запалиха българското знаме в Скопие | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

150 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Запалиха българското знаме в Скопие

Членове на младежката организация на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ от скопския квартал Гази Баба запалиха българското национално знаме и публикуваха клип за това под заглавие "Отговор за общата история". 

До този момент председателят на опозиционната партия Християн Мицкоски не е реагирал. ВМРО-ДПМНЕ обнародва декларация, в която казва, че нито партията, нито младежката й организация стоят зад фейсбук-канала, на който бе пуснат клипа. "Това са шовинистични и УДБА-шки методи, прилагани от правителството и насочени към ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски", твърдят опозиционерите. Те не осъждат вандалския акт, а смятат, че става дума за "отклоняване на вниманието на обществото от катастрофата в здравеопазването и политическата криза, след като получи вето от източната съседка". 

Остро реагира обаче Министерството на външните работи на Северна Македония, което осъди поругаването на българското знаме. „След днешното публикуване на видео в социалните мрежи, на която се вижда как се пали знамето на Република България, осъждаме остро този акт като евтин и неуспешен опит да се предизвика омраза сред гражданите на двете държави, както и да се навреди на репутацията на Република Северна Македония“, се казва в позицията на външно министерство.

 

 

Към статията във в. СЕГА

Страници

Кайзер Сoзе
снимка на Кайзер Сoзе

Сега Джамбазки ще запали знамето на вардариотите.Пак добре- не са извадили черногорците и да се стрелят по тротоарите.Всъщност- и от двете страни са такива дрисльовци, че ако чуят пукот на манлихера ще замирише яко, аз за стрелба приказвам...

Baskerville
снимка на Baskerville

Мирис на барут,страх и лайна ...От напалм няма нужда.В едно интервю Амос Оз, мир на праха му, описваше по подобен начин спомените си от Йом Кипур 1973 та.

Baskerville
снимка на Baskerville

Ти четеш "Светът" на френски разбира се.

Lubomir Gavrilov
снимка на Lubomir Gavrilov

т.е. ти смяташ, че вестник Ле Монд чете този форум ? Че то и CNN нищо не съобщава. Къде е сега CNN ?

Flamand

Ся, какво са правили някакви фанатизирани младежи, не е толкова важно. Празното осъждане на думи от външното им министерство също не е важно. Важно е какво ще направи властта в република Северна Македония. Дали ще намери, залови, осъди и прати в затвора извършителите, с което ще покаже реално желание за добросъседство. Или ще си трае, с което ще покаже, че ѝ трябват 28 години, за да получи одобрението на България за преговори за присъединяване към ЕС.

whoever1

вий па верно сте свикнале гешефски методи да ви оправят

един интелектуалец

Какво ще направи властта в СМ? Каквото направи нашата при цапотенето на паметника на съветската армия.

Дан Колов

Да напишеш, че си интелектуалец не означава нищо...Съветската армия окупира България и постави началото на един античовешки режим...

Boris65

И Фюрера - художник доведоха до самоубийство сталинистите! 

Epikur

 

   Мисля че това е прекрасно доказателство, видео  което трябва да се приложи към българската позиция. Така може би ще затвори сварения на каша мозък на европейските политици, които ни потупват снизходително  с погнуса и ни призовават към сътрудничество с македонските власти. Защото те едва ли ще подминат такава гавра с тяхната държава, ако някой я приложе спрямо тях.

muscleagents bayern

Тези които са запалили българското знаме, снимали са клип и са го пуснали в мрежата са тази част оъ македонците които не искат Македония да влиза в Евросъюза. Защото много добре знаят , че по такъв начин няма да влязат! "Критици" на ЕС има не само у нас! 

Кайзер Сoзе
снимка на Кайзер Сoзе

За какво да ги съди?

Baskerville
снимка на Baskerville

Няма ги вече истинските безотговорни неидентифицирани фактори.

Кайзер Сoзе
снимка на Кайзер Сoзе

има ги.Арнаути да искаш

Гандю

Ке jа я гледат Еуропската униjа през крив плет

Veni V

Ганди, евалла! Много верно!

Veni V

Гад долна е тоя....ще му наврЪ запалката отзад и ще я пална....е..ти неблагодарна паплач са тия. EU през крив макарон

 

ruff

дръжката на байрака?

Veni V

И нея👍🏻

киро кардана

Ама Сгъната на Две и на Веднъж

whoever1

северните макета са мноо глупави макета.

наште са ок, 10х на бай тошо.

но най-умни са южните.

Кайзер Сoзе
снимка на Кайзер Сoзе

Просто не мога да изразя смута си как "националистите: у нас размахват като боен чук юропската уния като последен аргумент и окончателно решение.

НЕКЪФ ЧОВЕЧЕЦ

В материала става въпрос за гавра с националния ни флаг, а не за национаслистите у нас. Много Ви моля не измествайте йезуитски темата

Васик

Подготвя се появата на примабалерината Бойко Мисиркович

Доц.Трътлев

В бяло.

whoever1

утре ще четем:

ово е провокация на бугарските спецслужби

Giacomo Grelli
снимка на Giacomo Grelli

Може и да греша, но не си спомням досега някой да е палил българското знаме.Тези стигнаха твърде, твърде далеч.Това обаче е нагледен пример как биват облъчвани, възпитавани, и на какво биват учени поколенията в РепубликаСевернаНезнамкаквоси.Основно на антибългаризъм.Без него те просто няма да съществуват.

Baskerville
снимка на Baskerville

Не помниш какво правиха някои на площад Таксим?

Epikur

 

 Като продължение на първия си коментар, бих попитал: -Как смятате  ще реагира силна европейска държава, ако запалят знамето и ?  Или да кажем на Гърция, която също е против приемането на Северна Македония? Ще се задоволят ли с тези нескопосни обяснения от официалните македонски органи, или...?

licho

Да като има човек България за съсед не е трудно да се научи на антибългаризъм😂

Страници