Медия без
политическа реклама

Кубрат Пулев даде отрицателен PCR тест в Лондон преди мача

Само за секунда бяха изкупени всичките 1000 билета за двубоя за световната титла по бокс с Антъни Джошуа

06 Дек. 2020Обновена
Инстаграм

Претендентът за световната титла по бокс в тежка категория Кубрат Пулев пристигна снощи в Лондон, където на 12 декември ще срещне шампиона Антъни Джошуа. Веднага след кацането той е бил подложен и на първия PCR тест за коронавирус преди двубоя. Пулев остана карантиниран до днес на обяд, когато излезе и резултатът от теста му. Той, заедно с хората от екипа си, са дали отрицателни резултати. Резултатът от теста бе съобщен от собственика на мениджърската агенция "Мачрум" Еди Хърн, който представлява Джошуа и е главен организатор на мача за титлата.

Хърн публикува в "Инстаграм" кратко видео от пристигането на Кубрат Пулев и от взимането на теста. В него българският боксьор каза няколко думи на английски: "Сега аз съм най-добрият. Дойдох за победата. Ще победя и ще бъда световен шампион", заяви той.  

А подробности около пристигането разказа братът на Кубрат Пулев - Тервел, който го придружава за мача с Джошуа, като ще бъде и в неговия ъгъл на ринга. "Приятен полет и меко кацане до Лондон. Сега ни предстои тестване и изолиране, докато не изледнат резултатите (сутринта)", написа Тервел във "Фейсбук".

Малко по-рано през вчерашния ден всички 1000 билета (само толкова зрители допускат британските здравни власти) за мача Джошуа - Пулев, бяха изкупени онлайн буквално за секунда. Те бяха пуснати по обяд в официалните онлайн портали за продажба, където интерес бяха заявили десетки хиляди. Заради изискването към зрителите да попълнят личните си данни, за да завършат покупката, са се образували и виртуални опашки от чакащи, а само най-ловките и бързи, са успели да се сдобият с ценния пропуск.

"Ще бъде тежка битка! Очакваме силен Пулев, очакваме експлозивност, очакваме и стискаме палци Антъни Джошуа да се превърне в безспорния шампион в тежка категория. Ей Джей е фокусиран в мача с Кубрат Пулев. Всичко, което трябва да направи, е да излезе и да победи. Едва тогава можем да мислим за бъдещето и за чаканата от всички британци битка с Тайсън Фюри", заяви Еди Хърн.

 

Още по темата