Медия без
политическа реклама

"Щрабаг" стана главен спонсор на "Левски"

17 Дек. 2020
Фейсбук

Обещаваният на "сините" фенове вече два месеца договор с генерален спонсор на "Левски" е бил получен с официален подпис на спонсора днес в 12:55, съобщи на официалния си сайт и във "Фейсбук"-страницата си клубът. 

Това е австрийският строителен концерн "Щрабаг", който оперира в България от 2002 г. Той работи по транспортни инфраструктури, високо и инженерно строителство. Построил е сградата на летище "София", Мегапарк-София, Мегамол и др. Представителите на австрийския концерн у нас са корпорациите "Минерал 2000" ЕООД, "Ц-Дизайн" ЕООД, "ТРА" ЕООД, "ЩРАБАГ БРВЦ" ЕООД.

Договорът е влязъл незабавно в сила и още утре в 18 ч., когато е мачът срещу "ЦСКА-София", футболистите на "Левски" ще излязат с логото на "Щрабаг" на фланелките си. Не се съобщават обаче никакви параметри - нито каква сума ще отделя спонсорът за клуба, нито за колко време е предвидено да продължи сътрудничеството.

Ето и официалното съобщение от "Левски"

"Левскари,

Днес в 12:55 часа в офиса на клуба бе получен официално подписан договора за генерален спонсор с австрийската строителна компания STRABAG. Контрактът вече е в сила и логото на компанията ще бъде на гърдите на футболистите за мача с „ЦСКА-София“ в петък на Националния стадион „Васил Левски“.

Ръководството на „ПФК Левски“ благодари на колегите от STRABAG за добрите и професионални взаимоотношения в хода на преговорите и заявява, че ще положи всички усилия, за да удовлетвори очакванията на партньора си по отношение на рекламното сътрудничество между най-обичания футболен клуб в България и строителната компания със световно реноме."

Левскари, Днес в 12:55 часа в офиса на клуба бе получен официално подписан договора за генерален спонсор с австрийската...

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Thursday, December 17, 2020

 

Още по темата

ОЩЕ ОТ СПОРТ

Падна най-старият световен рекорд в леката атлетика

15 Апр. 2024

Два пропуснати мачбола и горчив край за Григор Димитров в Монте Карло

11 Апр. 2024

Бившият шеф на биатлона бе осъден на 3 г. затвор за корупция

12 Апр. 2024

Викове "Оставка!" изпратиха "ЦСКА-София" след шокираща загуба

12 Апр. 2024

ПЪРВА ЛИГА, XXIX КРЪГ - РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ (видео репортажи)

15 Апр. 2024